Dive to the future

NewNJ

New member
אז זהו,שביוטיוב או בהקשר של איזשהי תמונה שלו,

בתחילת ההיסחפות שלי בזרם הקוריאני, נתקלתי בהערה של משהו כמו: "לוּק אט היז פאקאג'"... הקלוזאפ, דרך אגב, לא היה על האסססס

geminigum

New member
תודה....../images/Emo7.gif זה מאושר..... מאושר....

הזכרתי לך כבר, שהוא לובש ספידו? שחור? ושהוא רטוב?

Doe7

New member
רוצה קישור!!

וג'ני... זה דווקא בידיים.. ידיים... איך הידיים שלו?!

geminigum

New member
../images/Emo192.gif זה גם בידיים וגם ברגליים../images/Emo8.gif

למי איכפת? יש לו ספידו קטן ושחור
ורטוב |מת1|

relax2008

New member
מסכימה איתך!רק אצבעות הידיים. כל היד!../images/Emo57.gif

כפות הרגליים לא תמיד מספקות תשובה מדוייקת אבל אצבעות הידיים לא איכזבו עד עכשיו !! מצד שני אם היא ראתה ספידו אז מה זה משנה כפות רגליים, אצבעות ידיים או אורך האף????

LILIN1

New member
וואי אני מתכננת המון המון זמן לראות את זה!!!

אני חייבת להוריד עוד שירים טובים של קאנגא'ני8. אח ריו כשאתה באוסקה רוח העיר המודרנית טוקיו יורדת מעלייך ואני מתחיל לשיר עם מטאטא
. לאנורא אני שרה עם מגרףXDDD

mishi 1

New member
נשמע חמוד...

נרשם איי שם ברשימה האינסופית של סדרות וסרטים להשלים. איי~ חיי מכורה
סופסוף אני רואה את ההבדל בין שינגו ושינגון (לא שזה משנה כי בשניהם אסור לגעת... עלינו להזהר על נפשינו
) ואני לא משרשרת אותך! נה נה בננה! (אולי אחכ..)

Sivan 85

New member
אבל למה?....

למה רק שינגו בספידו?.. מה זאת האפליה הזאת?.... אוקורה לא היה שם בסביבה עם איזשהו ספידו?... אפילו מכנסי ים רגילים?... ריו לא צריך ספידו כדי להיות סקסי צ'טערת... אוהבת לא אוהבת... תראי את ההליכה שלו והמבט.. זה מכניס כל ספידו לכיס הקטן... (לא מחרחרת ריב.. שינגו מושלם מושלם.. לא להתעצבן!) אחחח.. סוף סוף אני מבינה מאיפה לקוח הקטע הזה כי אף פעם לא מצאתי אותו.. תודה ג'נ'י צ'אן.. .אני מכניסה לרשימה
למרות שהעלילה כזאת יפנית בחיי...
אבל את יודעת מה המוטו שלי: כמה שיותר יפני יותר טוב!

geminigum

New member
../images/Emo192.gif קיוי, יאסודה שוטה היה. גם בספידו.....

(אני מקווה שככה קוראים לו) אבל לא בספידו הנכון לגביי. זה היה כחול. הוא לא היה רטוב הרבה.... לא בחושך בבריכה....... יש לו כפות רגליים קטנות וגם פחות בד בספידו. פחחחח.... תראי - תביני. ריו לא חבט לו בתחת........ (אוי, התמונה של התחת לא הראיתי לכם? אז תראו לבד את הסרט!)... ותודי. תודי עכשיו במקום ותזהרי מאוד עם התשובה שלך. לשינגו כפרות יש גוף יותר יפה (ושיער בית שחי יותר מגניב, טוב, את מכירה את ההעדפות שלי, נכון?) וחוץ מזה, את מכירה אותי.... איי הב איייז אונלי פור מיי פרופרטי..... מיי אקסקלוסיב פרופרטי......

geminigum

New member
אוי, כמעט שכחתי.

הנה תראו בעצמכם אין ספויילרים. בסרט הזה אין ספויילרים בכלל. זה פשוט סרט מקסים וקטן נטול ספויילרים. והבחור המדהים עם הספידו השחור הקטן? .......!!!!! (כן קרנית, לא מפחדת
... סיוי, תגידי לה
)

Sivan 85

New member
את לא יכולה לשאול אותי

כזאת שאלה ולצפות לתשובה כנה.. לא עם האובססיה הידועה שלי לריו צ'אן..
אז עדיף שלא תשאלי...

geminigum

New member
לא שאלתי על ריו-צ'אן.....

שאלתי על הצ'אן השני. עם הספידו הכחול. עליו יכולת לענות. לא? (אוי חבל נורא, כי הייתה לי פה תשובה שנונה על חורים ועל זה שלא צריך לדחות אליהם את ריו-צ'אן וכאלה, אבל מחקתי אותה...). טוב?

למעלה