../images/Emo192.gifDive to the future../images/Emo178.gif
טוב, DIive to the future (ואל תבקשו ממני לכתוב את זה שוב באנגלית, כי האותיות האלה שגעו אותי כבר), זה סרט של קאנג'ני8 (ככה אני אוהבת לכתוב, כי יש בפנים ג'ני וכי זה ממילא בשפה זרה, אז אני יכולה לכתוב איך שבא לי. תודה ספיר). אז ככה, זה סרט, שמשום מה לא ראיתי עד עכשיו, למרות שאני תכננתי את זה וזה תמיד נדחה. וחבל. חבל מאוד..... ובטח אתם שואלים את עצמכם.... למה הבאקה לא משרשרת בדרמות אונליין, אלא פותחת לעצמה נושא חדש? אההה.... כי היא חברה של המנהלת? כי היא בטח מרשה לה? אז לא! קיבלתי על הראש, אבל קרנית הסכימה איתי, שיש לנהוג פה בסלחנות ולשרשר את זה מחר לאן שבא לה..... הסיבה היא: שמשחק שם הינה, שזה שינגו של ג'ני (כן!
לא מפחדת !!!
כן, כן, כן!
). שינגו, הוא ... בואו נגיד, שהוא התרופה שלי לכל המיחושים, המחלות הנפשיות ושברון הלב. תשאלו את ספיר. אז, מה הסיבה שזה לא בדרמות אונליין? כי שינגו (לא שינגון
, שינגו) לובש שם בגד ים קטן
. כל הסרט
. ספידו
. שחור
. כי הוא רטוב כל הזמן
. כי הוא בביריכה רוב הזמן
.... (ויש מצב שהמים בבריכה מלוחים.... צהזיעה שלי). גומן נה (אני התלמידה של קיוי
). כי יש לו גוף מדהים, כי הוא (אייששש.......
) נראה טוב רטוב..... כי הוא ג'וניז? כי לפי מדד הספידו..... יש מצב שיש לנו תקווה?
בהמשך: העלילה וכמה תמונות.... נ.ב. סליחה על החפירה, אבל הבטחתי לקרנית, שאם אני מגיעה עד טאיוואן, אני מביאה לה את מייקי. נ.ב.2 - ריו שם (ל-6.5 דקות). אמרתי? אז הנה.....
טוב, DIive to the future (ואל תבקשו ממני לכתוב את זה שוב באנגלית, כי האותיות האלה שגעו אותי כבר), זה סרט של קאנג'ני8 (ככה אני אוהבת לכתוב, כי יש בפנים ג'ני וכי זה ממילא בשפה זרה, אז אני יכולה לכתוב איך שבא לי. תודה ספיר). אז ככה, זה סרט, שמשום מה לא ראיתי עד עכשיו, למרות שאני תכננתי את זה וזה תמיד נדחה. וחבל. חבל מאוד..... ובטח אתם שואלים את עצמכם.... למה הבאקה לא משרשרת בדרמות אונליין, אלא פותחת לעצמה נושא חדש? אההה.... כי היא חברה של המנהלת? כי היא בטח מרשה לה? אז לא! קיבלתי על הראש, אבל קרנית הסכימה איתי, שיש לנהוג פה בסלחנות ולשרשר את זה מחר לאן שבא לה..... הסיבה היא: שמשחק שם הינה, שזה שינגו של ג'ני (כן!