Dive to the future

geminigum

New member
../images/Emo192.gifDive to the future../images/Emo178.gif

טוב, DIive to the future (ואל תבקשו ממני לכתוב את זה שוב באנגלית, כי האותיות האלה שגעו אותי כבר), זה סרט של קאנג'ני8 (ככה אני אוהבת לכתוב, כי יש בפנים ג'ני וכי זה ממילא בשפה זרה, אז אני יכולה לכתוב איך שבא לי. תודה ספיר). אז ככה, זה סרט, שמשום מה לא ראיתי עד עכשיו, למרות שאני תכננתי את זה וזה תמיד נדחה. וחבל. חבל מאוד..... ובטח אתם שואלים את עצמכם.... למה הבאקה לא משרשרת בדרמות אונליין, אלא פותחת לעצמה נושא חדש? אההה.... כי היא חברה של המנהלת? כי היא בטח מרשה לה? אז לא! קיבלתי על הראש, אבל קרנית הסכימה איתי, שיש לנהוג פה בסלחנות ולשרשר את זה מחר לאן שבא לה..... הסיבה היא: שמשחק שם הינה, שזה שינגו של ג'ני (כן!
לא מפחדת !!!
כן, כן, כן!
). שינגו, הוא ... בואו נגיד, שהוא התרופה שלי לכל המיחושים, המחלות הנפשיות ושברון הלב. תשאלו את ספיר. אז, מה הסיבה שזה לא בדרמות אונליין? כי שינגו (לא שינגון
, שינגו) לובש שם בגד ים קטן
. כל הסרט
. ספידו
. שחור
. כי הוא רטוב כל הזמן
. כי הוא בביריכה רוב הזמן
.... (ויש מצב שהמים בבריכה מלוחים.... צהזיעה שלי). גומן נה (אני התלמידה של קיוי
). כי יש לו גוף מדהים, כי הוא (אייששש.......
) נראה טוב רטוב..... כי הוא ג'וניז? כי לפי מדד הספידו..... יש מצב שיש לנו תקווה?
בהמשך: העלילה וכמה תמונות.... נ.ב. סליחה על החפירה, אבל הבטחתי לקרנית, שאם אני מגיעה עד טאיוואן, אני מביאה לה את מייקי. נ.ב.2 - ריו שם (ל-6.5 דקות). אמרתי? אז הנה.....

geminigum

New member
../images/Emo192.gifהעלילה../images/Emo178.gif

טוב,
ה
יתן לכם תקציר. זה על סטודנט, שמפספס בחינה חשובה (משום מה זה משמח את החבר
המניאק
שלו, הוא באמת נראה כהה שם, החבר
, זה רק בגלל שהוא בקאנג'ני, מחוץ ללהקה הוא לא עושה לי כלום, למרות שהוא מוכשר. ממש סליחה
) ... עכשיו, בגלל שהוא מפספס בחינה חשובה (כי הוא די מעופף, הבחור ולא לוקח את החיים ברצינות, הוא גם לא מתמיד בכלום), הוא חייב לבקש מועד ב'.... ממורה (שבואו נגיד, שזאת המשאלה השלישית שלי בחיים = להוולד ככה ישר לקולג' של ג'וניז), שלא אוהבת לתת הזדמנויות לתלמידים. האם הבחור יצליח לשכנע את המורה?
מה הוא יצטרך לעשות בשביל זה?
האם יש מצב, שאני אהייה אי פעם המורה של שינגו? ועוד שאלה קטנה....... אם הבחור יודע לצלול ככה...... יש מצב שהוא ילמד גם אותי?
סרט מתוק ומהנה ביותר על דברים חשובים בחיים. באמת נו..... בג'ונקי. תראו את הסרט
טוב..... עד כאן העלילה, שגם בכתיבתה איבדתי שני ליטר זיעה ועכשיו אני חייבת לשתות.
תכף קצת תמונות מהסרט.
אל תלכו לשום מקום.

geminigum

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo178.gifקצת תמונות. תהנו.

זה בשביל המחקר של מעיין. כפות הרגליים.

MaNcHi 135

New member
תמחקי את ה44

42-43 זה מעולה לגמד.. אין לך מה להתלונן.. מי כמוך יודעת אה?

geminigum

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo178.gif

שלא תטעו, ככה נראה הגב של שלו באמת. זה לא כפיל.
|דמעות של אושר|

MaNcHi 135

New member
את מסתכלת על הגב

כשהמידה שלו היא 43..והוא עוד כזה קומפקטי!

geminigum

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo178.gifסבבה. מחקתי. 43 מספיק לי../images/Emo8.gif

אלה העיניים. מי יפה????? מי????

geminigum

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo178.gif מקדימה....

לא אני אחסוך מכם את בתי השחי שלו...

geminigum

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo178.gifהמורה

וכאן שוב..... המשאלה השלישית שלי: הלוואי ואוולד בחיים הבאין כמורה כוסית בקילג' של ג'וניז. אמן.

geminigum

New member
../images/Emo192.gif מי שבא לו - תגובות - שלשלו לכאן../images/Emo70.gif

והתמונה, זה הנעליים של שינגו. מעיין? את יודעת להגיד איזו מידה הנעליים? ומה זה אומר?

MaNcHi 135

New member
תשובה מהרבנית

הייתי אומרת ש-43-44 וזה אומר שיש תיש....ולתיש יש וואחד זנב!! יחסית לאחד נמוך...

NewNJ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאז ככה זה בשלוש בלילה כאן?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

geminigum

New member
../images/Emo8.gif לפעמים.

כששליטי קוריאה פולשות ליפן.... זאת הריאקציה של בני עמינו ליפנים. הכל יוצא משליטה.

NewNJ

New member
השאלה היא עד כמה התשובה תהיה אובייקטיבית../images/Emo6.gif

Doe7

New member
כן.. רק אני יכולה האמת ../images/Emo6.gif

ואני לא מנדבת מידע
זה מזכיר לי כשראיתי את הסדרה אהבה שיש להרוג עם ידידתי האמריקוריאנית ג'ולי קים, אמרתי לה ג'ולי הי איז קיוט... סו קיוט.. והיא ענתה צ'ק אאוט היז אסס.. ואיי דיד בכל הזדמנות מאז

למעלה