ה"י 4.6 ^^

Robinho1

New member
רמה 18

סיימתי את המשימת קפיצה המעצבנת עם הפרחים.. אממ יש לי שאלה.. כדאי לי לקנות claw לרמה 20 או להישאר עם הגולדן claw של רמה 15 עד לרמה 25 ואז ליקנות meba? כי לפי דעתי אני יעלה את הרמות האלו(20-25) מהר בגלל הPQ וזה יבזבז כסף..(אני ממש אבל ממש עני..)...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifרמה 48!!!!!!

אעה... אני מאושרת..D: וגם נלחמתי בבוקר נגד מאשמאם..XD היא כיסחה לי את הצורה..XDXDXD אבל ניחא היה חוייה נחמדה להלחם נגד פטרייה ענקית..0.O ואחרי זה הלכתי להלחם עם הגולמים מלגו והרומבוטים..^^ ועכשיו יש לי בערך 6%..

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif מזלטוב ../images/Emo3.gif אני עוד מעט 47 ^^

כל כך בא לי להיות 48, יש את ה- CALAF הזה.
ובגלל יש לי המון חפצים לרמה 50.

miss_t

New member
פתחתי HP פייטר- רמה 6 או 7

נראה איך אתקדם איתה...

miss_t

New member
מאמרון על פייטר HP

פייטר HP המדריך הזה בא כדי להסביר על סוג מיוחד זה של לוחם הנקרא HP פייטר. הקדמה לוחם HP הוא לוחם שמעלה בstat נקודות לחיים בלבד. עקרון הפעולה שלו זה לחימה ע"י נוק-באק, מכה חוזרת לאויב. ברמה 30 כאשר הוא מקבל עבודה שנייה- ובוחר להיות פייטר- יש סקיל שנקרא Power Guard וזהו הסקיל שמחזיר מכה לאויב. הסקיל מבוסס על מכה חוזרת שהיא אחוז מסוים מהפגיעה בלוחם. כיוון שללוחם מסוג זה יש המון חיים (כפי שצוין הנקודות בסטטוס הולכת לHP), המכה מאויבים ברמה גבוה ביותר לא הורגת אותו אלא מורידה לו חלק מהחיים. ברמה 31 הסקיל יכול להיות בשימוש ראשוני ואיתו אפשר להרוג BONE FISH (רמה 90), ברמות גבוהות יותר אפשר להרוג Jr.Rog ועוד אויבים שהפגיעה שלהם לא הורגת במכה את הלוחם שלנו. יתרונות וחסרונות הדמות-
יתרונות
- חזקה ברמה 31 ויכולה להרוג מפלצות ברמה גבוהה - ובהמשך ליתרון הראשון - כך גם יכול למצוא חפצים מאוד יקרים - דמות זו יכולה לעזור לחבר קלריק לצבור EXP בצורה מעולה- זאת משום שכאשר קלריק וHP פייטר עובדים יחד- הקלריק מקבל המון נקודות EXP על ריפוי.
חסרונות
- מכיוון שחלשה מאוד (ה STR עומד על 35), קשה לעלות איתה רמות. - אם משקיעים בדמות זו ברצינות- מומלץ לשדרג את חפציה עם STR וכך נובע החסרון של השקעה כספית. - דורשת המון סבלנות (רק ברמה 31 מגיעה הנחמה). בניית הלוחם הסטטוס של הלוחם צריך להראות בצורה כזו: DEX - 4 INT - 4 LUK - 4 STR - 13 מאוד מאתגר להגיע לסטטוס הזה(אני בספק אם זה אפשרי), אבל ככה זו דמות מושלמת. הדבר יתבטא בכך שלהגיע ל35 STR כדי להפוך ללוחם ושאר הנקודות יוכלו להשמר לטובת הוספת HP. גם 10 ב-STR הוא טוב מספיק. בmaple iland עיר ההתחלה- העלאת הסטטוס היא עד 35 STR, ושמירת נקודות ה- AP הנוספות. מומלץ לבצע את כל הקווסטים האפשריים על מנת לזכות בנקודות EXP, כל נקודה חשובה לדמות שכזו. ברמה 8 אפשר לצאת מהאי ולהתאמן עד רמה 10, ברמה 10- הפיכה ללוחם עבודה ראשונה. יש לזכור- אנחנו שומרים נקודות AP ולא משתמשים בהם. רמה 10-12 העלאת הסקיל Improving HP Recovery עד ל-5. ברמה 12-16- העלאת סקיל Improving Max HP Increase שהוא הכי חשוב ללוחם HP בבנייתו- מיקסוס סקיל זה. הסבר על הנושא- סקיל Improving Max HP Increase מוסיף כמות מסוימת של HP לכוחה של הדמות בכל עליית שלב. הסקיל הזה דורש 5 נקודות מוקדמות ב Improving HP Recovery. ברמה 16 כאשר Improving Max HP Increase ממוקסס- מתחילים את השימוש בנקודות הAP. כאשר סקיל זה ממוקסס השימוש בנקודות AP הוא היעיל ביותר Level 10: If Level UP, +40 more; if AP applied, +30 more on top on MaxHP וכך כאשר הסקיל בדרגה 10 (ממוקסס), כל הנקודות שנחסכו עד כה, מעלות 30 בחיים (המון!). כל מה שנשאר מרמה 16 לעשות- ביצוע משימות, אימון מתמיד עם סבלנות רבה, השתלבות בPQ של קנרינג ברמה 21 (מומלץ בתור מנהיג כדי לנסות ולהקל על מצב של אסיפת קופונים בשלב ה-1, הלוחם לא יכול להרוג תנין בשל מחסור ב DEX- אלא אם כן הוא משדרג כפפות בסקרולים של DEX) וגם העזרות בחברים לאימון. כמובן- בכל עליית שלב לדאוג להעלאת נקודות HP. בשאר הסקילים בעליות שלב הבאות- ממליצה על מיקסוס Slash Blast- כך מקבלים EXP מהיר כאשר נלחמים- בעיקר כאשר אתה חלש- אך זוהי רק המלצה. בניית ההמשך יכולה להיות בצורה הנוחה לכם- במידה ומנוחה על סולם טובה לכם- העלו סקיל זה. Iron Body לא יעיל ללוחם זה כיוון שהיא מעלה לו את ההגנה, והרי פעולתו היא תקיפה חוזרת ולכן אנו נשאף שיפגע כמה שיותר הרבה. עבודה שנייה בביצוע עבודה שנייה יש לבחור בFighter על מנת לקבל את סקיל הpower guard. נכון, גם לpage יש סקיל זה- אך הוא דורש הקדמה של סקיל אשר מוריד את התקיפה וההגנה של המפלצות- זאת לעומת RAGE שמעלה את התקיפה של חברי הקבוצה (3 נקודות אמנם). וכך יהיה העלאת הנקודות- ברמה 30-31 העלאת 3 נקודות לrage ברמה 31- נקודה לpower guard. כבר עכשיו ברמה 31- אפשר ללכת ולהתנסות בלחימה ברמות גבוהות של מפלצות. בדרגה זו של הסקיל כבר יש נוק באק Level 1: MP -15; For 3 seconds, return 11% of the damage received כאשר הסקיל ב15 Level 15: MP -15; For 45 seconds, return 25% of the damage received ובמיקסוס הסקיל ל30 Level 30: MP -30; For 90 seconds, return 40% of the damage received כל מה שנותר מפה זה להנות מהדמות שיצרתם ולראות את החוזק שלה נגד bone fish- כן כן זה מגניב ביותר ומפתיע! נעזרתי בידע שלי ובאתר hidden-street.net לכתיבת המדריך. © כל הזכויות שמורות. מקווה שהסברתי על כל מה שצריך, אם משהו לא מובן - אשמח לענות

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifח"ח!!!!

[חתול חמוד,חיבוק חזק, חיזוק חיובי, ועוד פירושים לבחירתך..^^] אחלה מאמר..:0 עשית לי חשק לעשות לוחמת כזאת..XD כל הכבוד על ההשקעה..:0

miss_t

New member
אמממממ

בהנחה שאתה רציני fighter עבודה שנייה של לוחם.

למעלה