ה"י 4.6 ^^

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהמנמנמ משהו לא מובן לי..:S

אוקיי אם לHP פייטר הרבה נקודות הולכות על לעלות את החיים עצמם איך הוא יוכל להרוג מפלצות ברמה הגבוהה אם הDEX שלו נמוך..0.O הרי יהיו לי המון פיספיסים...!0.0

miss_t

New member
עד רמה 31, הוא אכן חלש מאוד

ויכול להלחם נגד הbubling ודומיהם (אלא אם כן מישהו אחר מאמן אותו ואז הוא מקבל EXP). ברמה 31 והלאה הוא נלחם ע"י הסקיל שמחזיק חלק מהפגיעה בו. נגיד הbone fish הוריד לו 3K חיים, אחוז מסוים מזה יחזור ויפגע בדג- בערך 500 פגיעה (לא מדוייק, בערך). בגלל זה בעיקר צריך המון סבלנות עד הגעה לשלב 31... שבו כפי שציינתי מגיעה הנחמה

G4aRa

New member
למה לא כדאי לפתוח HP FIGHTER

*קשה לעלות רמות-בזבוז של זמן כשאפשר להתקדם יותר מהר עם דמות רגילה. *דמות שבקושי עושה DMG לכן לא מבוקשת בשום פארטי כולל פארטי קווסט *משעמם לשחק כל הזמן עם אותם אייטמים מכיוון שמעלים כל הזמן HP לא ניתן לקנות שום אייטם כמעט+סקילים משעמים בקיצור בזבוז של זמן וכסף

miss_t

New member
צודק../images/Emo45.gif

ציינתי את אלו בחסרונות. אבל לפי דעתי- היתרונות עולים על פני החסרונות. ראית פעם מישהו ברמה 31 מכסח bone fish, שאפילו ברמה 55 (או יותר) מאוד קשה להרוג? הכיף בו מגיע באמת ברמה 31, וזה מה ששווה לעבור כנגד כל החסרונות שצוינו. כמובן שזו דעתי, ותמיד אפשר להנות מלשחק עם דמות אחרת עם סקילים וסטטוסים טובים. לפעמים לעשות שחקן שונה וללכת בדרך אחרת יכול להיות מעניין ומרתק

MR Lordi

New member
עדיין רמה 30....

*לא יכול לחכות ליום שישי* (תשאלו למה במסר)

ווינגז

New member
ועכשיו זה בדיוק הזמן לכתוב מסר../images/Emo98.gif

כדי שלא נצטרך למחוק פה דברים.

Kitty of Bodom

New member
חבר שלי קנה לי שלשום nx 25k ../images/Emo54.gif

וזאת אני אחרי הקניה החלטתי ללכת על המראה הסקסי חח דרך אגב! החתונה שלנו ממש מתקרבת, פעם הבאה שהוא קונה עוד nx הוא קונה את הכרטיס לחתונה, אז מי שרוצה לבוא שיצור איתי קשר, אולי אני אפתח עוד הודעה על זה בהמשך

למעלה