רפאל פרז

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שלי באיכות יותר טובה
אתה רואה ב400? אני ב700...ממש רואים את ההבדל.

כנראה שב-400

אני לא יכול לבחור . זה לא משנה לי כל עוד אני רואה את המשחק . מצא את ההבדלים : בתמונה שלי ג'ונס מוריד את הראש

7liel7

New member
תגידו..

איך אפשר לצלם תמונות מהמסך כמוכם? אתם מחזיקים מצלמה ביד כשאתם צופים במשחק?

7liel7

New member
אני יודע

אבל המחשב הטמבל שלי לא מביא לי לצלם ככה תמונות שמופיע בהן מדייה פלייר..

LADodger

New member
הם מצאו את הפיתרון לזה לפני איזה שבועיים

אני זוכר שאליקו שאל איך עושים ולירון אמר שצריך לעשות שם V באיזה אפשרות.... חכה אני אמצא את זה..

אמ...

למה אתה מתכוון לא מצליח...? עושה לך מסך שחור כשאתה מנסה להדביק אותם בצייר או איפשהו...? כי אם כן אני יודע...אם לא...תתאר את הבעיה. אם כן: לך למדיה פלייר: TOOLS, OPTIONS, PREFORMANCE, ADVANCED ותראה אם הריבוע של USE OVERLAYS מסומן או לא. אם כן, תוריד את הסימון...אם לא...אין לי מושג מה הבעיה

LADodger

New member
אנחנו ב-8 עם 3 היטס ובפיגור 3-2

איזה חרא. הקבוצה שלנו לא משיגה ראנס כבר משחק חמישי ברציפות בערך. עכשיו בונדס עולה עם 2 OUTS ורץ בשלישי. יהיה מעניין.

LADodger

New member
נגמר ה-TOP 8 ב-4-2

בונדס מקבל הולכה מכוונת (תרשו לי לגחך - טחחחח), מולינה עם RBI סינגל, ופליז עם פופ אאוט. עכשיו מתחילים 2 אינינגס עם הליינאפ החזק. WE WANT RUNS!! ראפי פורקאל מקווה להתחיל שרשרת היטס שתביא לפחות 2 ראנס.

LADodger

New member
אוי נו אין לי כוח עכשיו ל-7 אינינג STRETCH...

שיתחילו כבר.....

LADodger

New member
ישששששש!!!!!!!!! 6-4 דודג'רס!!!

זה התחיל מ-BUNT סינגל של פורקאל. אחר-כך BUNT סינגל של פייר ובעזרת THROWING ERROR מגיע פורקאל לבסיס השלישי. פייר גונב את השני. מארטין עם גראונד אאוט, ואז גונזו עם 2-ראן סינגל. 4-4. AND HERE COMES NOMAAAAAAAAAAR!!! 2-ראן HR והתוצאה 6-4. עכשיו טאקאשי סאיטו עולה לשמור.

LADodger

New member
1-2-3 אינינג והמשחק נגמר בניצחון 6-4.

לפעמים אינינג טוב אחד יכול לעשות את ההבדל נגד קבוצה שהייתה טובה יותר לאורך המשחק. וזה מה שקרה. מחר ה-RUBBER GAME עם 2 האפסים: בומבקו (2-8, 5.57) נגד זיטו (7-10, 5.28). נקווה שבומבקו לא יפשל ושזיטו ימשיך לפשל בעצמו... יום טוב.

גם כן אתם ופוץ

אתם עוד מילא, לשנייה לא חשבתי שהג'ייאנטס יכולים לשמור על יתרון בשביל לינסקום...אבל פוץ? עם יתרון 3 ראנס? הוא הרשה 3 ראנס כל השנה בערך ואז 3 אתמול...הרס ניצחון של הרננדז. 20 נק' נזרקו לפח וברור שאני אפסיד בהפרש קטן מזה... הבנתי שזה המשחק הראשון ביניכם העונה (מתוך 11) שבו קבוצת הבית ניצחה
נומאר
(אגב, כתבת טופ 8 ואז כתבת שאין לך כוח ל7th inning strech.....
...?)

LADodger

New member
כן טעות שלי

פשוט הפרסומות ב-SOP CAST היו ממש ארוכות ובסוף מסתבר שהתמונה הייתה תקועה אז ישר עשיתי REFRESH והמשחק המשיך אחרי כמה שניות, אז בהתחלה חשבתי שהפרסומות לוקחות הרבה זמן כי זה ה-STRETCH....... הקטע המעצבן הוא שזה אף פעם לא ישיר אז כשחזרתי מהמקלחת היה בסופקאסט 4-2 לג'איינטס עם רצים ב-2 ו-3 (בהתקפה שלנו), ואז רציתי לראות ב-MLB איך הם הגיעו לשם והיה כתוב פתאום שזה 6-4....... הרס לי את כל ההתרגשות אבל מצד שני מה אכפת לי העיקר שניצחנו. ואחרי חצי דקה בערך ראיתי את ההומר של נומאר כאילו בשידור ישיר בתוכנה חחח
בונדס עם 0-3 והולכה. אותי זה די מצחיק.

נראה לי שהוא באמת לא רוצה לעשות את זה בLA....

או בSD (איפה שזרקו עליו מזרק (לא אמיתי...) שנה שעברה
) אלא מחכה לבית שוב...

למעלה