למה אתה מתכוון לא מצליח...? עושה לך מסך שחור כשאתה מנסה להדביק אותם בצייר או איפשהו...? כי אם כן אני יודע...אם לא...תתאר את הבעיה. אם כן: לך למדיה פלייר: TOOLS, OPTIONS, PREFORMANCE, ADVANCED ותראה אם הריבוע של USE OVERLAYS מסומן או לא. אם כן, תוריד את הסימון...אם לא...אין לי מושג מה הבעיה
בונדס מקבל הולכה מכוונת (תרשו לי לגחך - טחחחח), מולינה עם RBI סינגל, ופליז עם פופ אאוט. עכשיו מתחילים 2 אינינגס עם הליינאפ החזק. WE WANT RUNS!! ראפי פורקאל מקווה להתחיל שרשרת היטס שתביא לפחות 2 ראנס.
זה התחיל מ-BUNT סינגל של פורקאל. אחר-כך BUNT סינגל של פייר ובעזרת THROWING ERROR מגיע פורקאל לבסיס השלישי. פייר גונב את השני. מארטין עם גראונד אאוט, ואז גונזו עם 2-ראן סינגל. 4-4. AND HERE COMES NOMAAAAAAAAAAR!!! 2-ראן HR והתוצאה 6-4. עכשיו טאקאשי סאיטו עולה לשמור.
לפעמים אינינג טוב אחד יכול לעשות את ההבדל נגד קבוצה שהייתה טובה יותר לאורך המשחק. וזה מה שקרה. מחר ה-RUBBER GAME עם 2 האפסים: בומבקו (2-8, 5.57) נגד זיטו (7-10, 5.28). נקווה שבומבקו לא יפשל ושזיטו ימשיך לפשל בעצמו... יום טוב.
אתם עוד מילא, לשנייה לא חשבתי שהג'ייאנטס יכולים לשמור על יתרון בשביל לינסקום...אבל פוץ? עם יתרון 3 ראנס? הוא הרשה 3 ראנס כל השנה בערך ואז 3 אתמול...הרס ניצחון של הרננדז. 20 נק' נזרקו לפח וברור שאני אפסיד בהפרש קטן מזה... הבנתי שזה המשחק הראשון ביניכם העונה (מתוך 11) שבו קבוצת הבית ניצחה
נומאר
(אגב, כתבת טופ 8 ואז כתבת שאין לך כוח ל7th inning strech.....
פשוט הפרסומות ב-SOP CAST היו ממש ארוכות ובסוף מסתבר שהתמונה הייתה תקועה אז ישר עשיתי REFRESH והמשחק המשיך אחרי כמה שניות, אז בהתחלה חשבתי שהפרסומות לוקחות הרבה זמן כי זה ה-STRETCH....... הקטע המעצבן הוא שזה אף פעם לא ישיר אז כשחזרתי מהמקלחת היה בסופקאסט 4-2 לג'איינטס עם רצים ב-2 ו-3 (בהתקפה שלנו), ואז רציתי לראות ב-MLB איך הם הגיעו לשם והיה כתוב פתאום שזה 6-4....... הרס לי את כל ההתרגשות אבל מצד שני מה אכפת לי העיקר שניצחנו. ואחרי חצי דקה בערך ראיתי את ההומר של נומאר כאילו בשידור ישיר בתוכנה חחח