רפאל פרז

**דאבל ../images/Emo3.gif

גיימדיי הראה סינגל וברדיו שמעתי דאבל , אבל ב-MLB.TV לא ראיתי אותו בבסיס שני , לכן לא הייתי בטוח. ווילד פיצ' ומורטון לבסיס שלישי . ווק לסדיינו . ג'ונס ... ווק אוף אמרתי ?

אינטנט' לג'ונס .. קנדל עולה

מה יכול להיות יותר טוב מאשר ווק אוף של קנדל ? אחר כל הביקורות זאת ההזדמנות של קנדל לקנות את עולמו .

K לקנדל

מה לעזאזל קרה פה ?!? סטרייק אאוט ?? אפילו לא מצליח לשים את הכדור במשחק ! למה זה קורה לנו ????? למה עוד פעם ???

ווילד פיצ' ווק אוף !

בחיים לא ראיתי כזה דבר ! קרדיט למורטון על הלידאוף דאבל ! Kנדל סאקס ! מאייר עם 1-3 . ראיין
דמפסטר עם הניצחון . 2-3 ומוריד את ה-ERA ל-2.95

האוהדים לא עוזבים את ריגלי

שיקאגו קאבס במקום הראשון . מה תגידו על זה ? בלתי יאמן ! תודה גם למטס על יום מוצלח . אני גאה בשחקנים . ווק אוף = אופי + מלחמה + הקרבה . גם היום הבאנו ראנס במצב של 2 אאוטס . אופי לא קונים , ניסיון לא קונים , כבוד לא קונים ----> מרוויחים את זה ! אני לא אוהב להשתמש בסיסמאות אבל זאת האמת ! זה מה שהביא אותנו לאן שהגענו . תחשבו על זה כך : תחילת יוני - הקאבס 9 וחצי משחקים מהמקום הראשון . בחודשיים של בייסבול אנחנו עוברים גם את הקרדינלס וגם את מילווקי .

כמעט 4 שעות של בייסבול

חשוב גם שלא הגענו לאקסטרה אינינגס . גם ככה נשאר לנו רק אומן בבולפן . לוקח לבולפן להתאושש מאקסטרה אינינגס וראינו מה קרה היום למילווקי . משחק יהיה משחק לא פחות חשוב . או ספליט או ניצחון בסדרה ואז מארחים את המטס ... לא קל . אני סומך על מארשל .

אני מסיים את השידור .

אני חייב להשלים שעות שינה . זה הזמן , כי היום נשחק משחק מוקדם ב-8 בערב (שעון ישראל) . יום מוצלח לקאבס , קרדינלס מפסידים , מילווקי מפסידים . רציתי להגיד שגם אריזונה מפסידים , אבל הם עשו קאמבק .. עדיין SD במשחק . סיכום המשחק יבוא מאוחר יותר . להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

סיכום המשחק

כבר באינינג הראשון ראינו ראן לכל קבוצה . טופ 1 -- ריצ'י היל ממלא בסיסים ללא אאוט . K להווארד K לרואנד וזה נראה שהוא יסיים את האינינג טוב ... אבל אז מגיע ווילד פיץ' שמחזיר הביתה ראן אחד וזה 1-0 . בוטום 1 -- דילי עם 2 אאוט דאבל (29) . דירוסה ווקס . מורטון , גיבור הערב , עם 2 אאוט סינגל שמחזיר את דרק לי וזה שיוויון 1 אחרי אינינג אחד . בוטום 2 -- הבוטום אוף דה אורדר עם תפוקה התקפית . קנדל עם 1 אאוט דאבל . מיד אחריו ריצ'י היל עם RBI סינגל (3) שמחזיר את קנדל . 2-1 קאבס . בוטום 3 -- דרק לי עם לידאוף דאבל (30) . רוני סדיינו עם 2 אאוט סינגל ל-CF . רואנד מאחר בזריקה ודילי חוזר , סדיינו מתקדם לבסיס שני . ג'ונס ממשיך את התרומה ההתקפית עם דאבל (18) שמחזיר את סדיינו וזה 4-1 קאבס . טופ 5 -- המשחק היה בידיים שלנו , אבל הפיליס הוכיחו שיש להם מה למכור . לידאוף דאבל לאיגוצ'י (עושה עבודה מצוינת מאז שהגיע מהוויט סוקס) . רולינס עם סינגל מחזיר אותו . 4-2 . הווארד עם דאבל לכיוון CF ג'ונס , מחזיר את רולינס , אבל בחוץ בסלייד לבסיס שלישי . דירוסה (פתח היום כ-3B) תפס אותו יפה , אבל הטעות היא ללא ספק של הווארד . 4-3 רואנד עם סולו הומראן משווה את התוצאה ל- 4-4 . אחר כך בא סטרייק אאוט ו-2 ווקס של ריצ'י היל . לואי הוציא אותו באמצע (!) ה-AB של הפיצ'ר מויר במצב של 2 בולס ונו סטרייקס . לא כל יום רואים את זה , אבל מהלך גאוני של לואי . הוא מעביר מסר לריצ'י היל - הפסדת יתרון של 3 ראנס באינינג אחד ? לא נורא , אבל אתה לא תיתן 2 ווקס ברציפות במצב של 2 אאוטס . סקוט איר נכנס וסוגר את האינינג . בוטום 9 -- לידאוף דאבל למורטון . ווילד פיץ' ומורטון מתקדם לבסיס שלישי. סדיינו ווקס וג'ונס עם אינטנט' ווק - בסיסים מלאים ונו אאוט . קנדל K . פלויד עולה לחבוט - מאייר זורק ווילד פיץ' שמחזיר את מורטון . ווק אוף לקאבס - 5-4 בסיום . ריצ'י היל במשחק לא טוב , בינוני ומטה : =================================== 4.2 IP 8 H 4 R 3 BB 5 K ב-96 פיצ'ס . ה-ERA עלה ל- 3.67 . -------------------------------------------------------- הבולפן עשה עבודה מצוינת . איר הגיש 1.1 , מארמול , הוורי ודמפסטר הגישו 1 כ"א : 1 H 4 BB 5 K -------------------------------------------------------------------------- 'שברולט' MVP של המשחק : מאט מורטון . הלך 2 מ-4 (סינגל,דאבל) , ווק , RBI , ראן . ********************************************************************** היום מארשל (5-4, 3.10 ) נגד קייל לושה (6-12, 4.58 ) . זאת תהיה הופעת הבכורה של לושה במדים של הפליס אחרי המעבר מהרדס . העונה יש לו 9 סטארטס נגד קבוצות מה- NL CENTRAL ומאזנו עומד על 5-2 ו-2.26 ERA . העונה מול הקאבס לושה מצטיין עם 1-0 ו-1.26 ERA ב-2 סטראטס . כמו כן , 15 סטרייק אאוטים ב-14 IP . * כדאי לצפות הערב באלפונסו סוריאנו - הוא חובט 11 מ-27 (400.) בקריירה נגד לושה , עם 2 הומראנים ו-6 RBI . מארק דירוסה חובט 6 מ-11 עם הומראן . מחר נתחיל סדרה נגד המטס כאשר המשחק השני והשלישי בסדרה יועברו בשידור ישיר ב-FOX ו-ESPN . Go Cubs !

בונדס עושה עוד אאוט

זריקה ראשונה וגראונדר חלש ל1B. מארק דירוסה (חובט קלינאפ) עם הבסיסים מלאים (3 ווקים עם 2 אוטס) עושה פופ אאוט. עדיין שיוויון והולכים ל9 בריגלי. אליקו איפה אתה? (הפיצ'ר אגב היה J C ROMER-NO!!!)

ג'ונס עם דייבינג קאץ'

יפה למרות שהוא לא קרא טוב את הכדור אז CF יותר טוב היה פשוט תופס את זה ביותר קלות
הסיבה שכתבתי את זה היא התמונה מהריפליי, כשנראה כאילו ג'ונס חסר רגליים

למעלה