../images/Emo189.gifאני יהוה../images/Emo189.gif
אני יהוה אשר נגלה למשה בסנה הבוער, ואשר העביר את החוקות של זמן זה. זהו תום עידן ובמהלכו שובשו אותם חוקות שניתנו לכם, כדי שתרימו עצמכם מערבוב של אדמה ומים, אשר מרכיבים עידן זה. כל אותם מים קשים של צער, (מים = רגש) שנאה וקנאה, שהפכו את עידן חוויה זה לקשה מאין כמותו.
אותם חוקות (חוקים) ניתנו להדריך את הרוצים בכך, לשנות את תדריהם ולהתרומם מעל מוגבלות החומר הדחוס, אך מעת החל העידן, ובו הורדו אליכם חוקות החיים המאוזנים על ידי שליחי משה, חל שיבוב, שהוא מדרך העברת המסר, ובו החוקות וההדרכות איך להפוך את חייכם לטובים ומאוזנים, הפכו לכם לרועץ כאשר שושבה כוונתם. כי אין אני חפץ באותם אלה הממלאים פקודות, ומנחיתים את כוח הנשמה היוצר אשר להם, ומכופפים אותם בפני רצוני. לא זו הייתה הכוונה. נשמותיכם שניתנו להדרכתי בעידן זה - את החוויה אישית באו לחוות. את החיבור מתוך נשמתכם באו לחוות. אותה נשמה, שמקורה מאור גדול, שאני שלוחו, את האחד, באו לחוות ואילו אותם אלו, שפרשו לכם חוקות אלה, הפרדה שמו לכם בינותיכם ובין עצמכם.
ושימו על ליבכם - אתם האחד, ואין השלוח פוקד על בוראו מאומה, וחופשייה דרככם לחוות בה, לפי התוכנית בה ירדה נשמתכם לעשות, אבל משירדתם לעולם ארצי זה, ונשתכח מכם מקורכם, ניתנה לכם הדרכה ואיזכור מאיפה באתם, וזו היתה דרכו של החושך להטעותכם, שאין דבר מעבר לחומר, והוא הסתייע בשליחו ההגיון, אשר הורה לכם לראות אך ורק דרך החומר. אבל גדלות נשמתכם עוררה בכם את הזכרון הנשכח של האחד, ושליחים אשר שמתי בפניכם הורוכם את הנשגב מן החומר.
אין אני חפץ בצייתנות. אין זו כוונתי. אלא רק מתוך אותו חופש פנימי אשר לכם, תוכל להיות אותה התפתחות, אשר לשמה אתם כאן. וכשם שאין אתם דומים, אין דרככם דומה, ואין בנמצא ספר הוראות זה לאותם שניים, ורק מאותו חופש פנימי, שאין הוא כבול לחוקים ולציווים, שכפיתם על עצמכם, תוכל לבוא אותה התפתחות אשר תנתב אתכם מאותו חומר דחוס.
לכן אני יהוה אומר לכם זאת: אין רצוני בצייתנותכם. אין רצוני בחוקי כפייה השולטים על נפשכם, עד שאינכם יכולים להבחין בתוכנית הנשמה, שנטוותה לכם ברדתכם הנה. אין רצוני בחוקי אסור ומותר הכובלים אתכם לפחד ולהשבתת שמחתכם.
מכיוון שדורות רבים הועברו אליכם פירושים של אותם כתובים באותה צורה של איסורים ועונשים, חלה סטיה גדולה מפירושם המקורי, שלא כלל איסורים פיזיים, אלא חוקים קוסמיים, ובמשך הזמן שעבר, נשתכחו אותם חוקים מטאפיזיים, ואתם נותרתם עם קליפה של ציוויים ריקים מתוכן.
ואותו משה שלוחי העביר לכם תורה זו בצורה מדויקת, כי אני העברתי לו אותה, אבל דורות על דורות של העברה זו של הכתוב מבלי לכתבו, יצרו את השיכחה של חוקי המקור, וכך נותרתם רק עם הפשט אשר אינו דומה למקור.
אין אני מעניש אתכם על חטאותיכם. נישמותיכם הן אלה אשר עושות את חשבון הנפש שלהן, ובאות לתיקונם של חוויות ושיעורים, אשר לא נלמדו כיאות. אין אני שופט אתכם על התנסויותיכם, הבאתי לפניכם חוקות בכתובים, כדי שתקל עליכם ההבחנה בין אור לבין שאינו אור... אבל חוקות אלו לא יכולים לשרת אתכם בצלים של שכר ועונש הכרוכים בפחד ויראה. דבר זה נמצא מרחיקכם יותר ממטרותיכם... על כן אומר אני לכם, אני יהוה, לא כפיתי עליכם אותו פחד, אשר אנשים רבים המשתמשים בשמי הורו לכם... אין אני חפץ בפחדכם, כי הוא משתק את קול הנשמה שבכם. אלה קטעים מתוך הספר "אני יהוה" מאת ברכה מיטשניק. מידע שירד בתקשור עם יהוה.
אני יהוה אשר נגלה למשה בסנה הבוער, ואשר העביר את החוקות של זמן זה. זהו תום עידן ובמהלכו שובשו אותם חוקות שניתנו לכם, כדי שתרימו עצמכם מערבוב של אדמה ומים, אשר מרכיבים עידן זה. כל אותם מים קשים של צער, (מים = רגש) שנאה וקנאה, שהפכו את עידן חוויה זה לקשה מאין כמותו.