התקדמות יומית
- 2/1/2011

miss_t

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo183.gifהתקדמות יומית../images/Emo187.gif- 2/1/2011

שבוע טוב חברים, איך הייתה ההתקדמות ביומיים האחרונים? ביצעתם רכישות חריגות שהצריכו לקיחת משכנתא? במה התחדשתם
איפה התאמנתם? מה מצאתם? הרווחתם כסף במכירות? איזה מגילות הפעלתם? מה עבד? התחדשתם בבגדי NX? או אולי נשק מגניב?
שתפו...

yonVata

New member
פרמטתי את המחשב כל הסופ"ש

וכמו דביל פרמטתי את 2 הכוננים, באופן כללי גם המידע שגיביתי נתקל בבעיות שלא מאוד מאפשרות גישה אליו... במילים אחרות זה כאילו נשרף לי ההארד-דיסק, רק לא...
אז אתמול רבתי עם האתר של מייפל לנסות להוריד את ההתקנה, אחרי 6 שע' הורדה זה סיים
בטח אכנס היום

מ י ל ר

New member
הארפס (ציפורים שבליפרי) הם לרמות 118

ככה שרק עוד קצת ויהיה לך אחלה מקום אימון :)

מ י ל ר

New member
תיקון3 הציפורים שבליפרי רמה 112

אני לא זוכר בדיוק כמה exp הן מביאות (כי ככה או ככה זה לא יעזור לי) אבל כדי לך לבדוק את העיניין. אני מוכן להתלוות אליך בשביל להראות לך את המקום.

נראה לי אני יודעת במה מדובר...

ונקווה שיועילו במשהו כי הפיראטים יצאו לי מכל החורים

שריתושי

New member
גם מורידים דיוק, אבל לא רלוונטי לקוסמים

ויש מיקום למעלה שעושה סטאן.... מעצבן, כמו בדאנג'ן של קנטאורוסים.

מ י ל ר

New member
יש 2 מקומות במפה שיש שם סטאן

אבל זה לא כזה נורא מה שהכי מעצבן זה שאי אפשר לקפוץ אבל בתאל היא קוסמת קרח, היא תשתמש שם באייס סטרייק (מקפיא 6 מפלצות) ככה שהיא תקפיא אותם, אז המפה הזאת טובה לה :)

שריתושי

New member
מצטערת לאכזב אותך, אבל אני התאמנתי בהם עד רמה

120. אני יודעת כמה זה משעמם
יאללה, 4 רמות!!! GO GO GO תני גז ולכי על זה. אם אני עליתי שם 4 רמות אחרונות בימויים, גם את יכולה

עם דאבל לא../images/Emo35.gif

אני יכולה לחלום עכשיו בקושי מביאים 0.02 שזה זוחללללללללללללללללל לא שעם דאבל יותר טוב אבל יש תזוזה

שריתושי

New member
לא עליתי הכל עם דאבל ../images/Emo13.gif

נכון, עליתי 2 רמות עם, אבל 2 רמות עליתי בקושי רב מאוד על X1. ברמה 119 זה נותן אפילו 0.01%
אבל תחשבי על מה שתקבלי אחר כך! עבודה רביעית
יאללה לעבודה עד טיפת הדם האחרונה
ואני חייבת להודות לצערי, שיש מצב שאני עוד אחזור אליהם
הם המקום הכי מהיר לעלות רמות. הנה, הייתי בדאבל בקנטס וכל מה שקבלתי בדאבל של שעתיים זה 55% רציתי ללכת ללודי לדואל םיראטים אבל כל המפות היו ממש עמוסות. מתי האמריקאים חוזרים ללמוד?????

Hasselblad

New member
לגבי המשפט האחרון שלך...

אני לא יודעת אבל אני ממש מקווה שבקרוב!

Hasselblad

New member
אני מצטערת אבל להגיד על 0.02 למפלצת

שזה זוחלללללל זה קצת בעייתי... ברמות גבוהות אם את מוצאת מפלצת שנותנת לך 0.01 את מאושרת. צריך לקחת דברים בפרופורציה, אז לוקח יותר זמן לעלות רמה... אי אפשר להיות תלויים רק בדאבלים.

מ י ל ר

New member
הייתי רוצה למצוא מפלצות שיביאו לי 0.02...

זה יהיה ממש חלום שיתגשם..

למעלה