התקדמות יומית
- 2/1/2011

Hasselblad

New member
שיהיה בהצלחה עם החוזה עבודה!

ולגבי ה DEP אני מציעה למכור כי היום דיי קל להרוג BF ולכן תוכלי בכיף לעשות את הקווסט עם הדמות החדשה ונכון לכרגע DEP שווה 55 מיל ככה שזה אחלה כסף!.

miss_t

New member
יש לי עליו פוטנציאל

ברמה 50 עדיין קשה לעשות את הקווסט הזה של BF לבד וגם של HH. מילא דרופים של הרוחות- זה סבבה להשיג, אבל אפילו בפריסט שלי היה קשה להרוג את BF

Hasselblad

New member
עם פוטנציאל זה בכלל שווה יותר

ובשביל מה יש חברים אם לא בשביל לעזור לך? רק תגידי שאת צריכה ויש כמה חברים בגילדה שהורגים את HH וגם את BF בלי בעיות.

../images/Emo45.gif עכשיו אנצל את זה עם הראשית ללכת

אחרי שרגב עם המתנגד שלו רצח את שניהם ברמה 92

במה עובדת??

EXP נמוך??? הEXP יחסית סביר שגם ממש ממש מקפיץ באחוזים... איך היה בPQ של MoN?? קש קל??? אני גם צריכה לראשית שלי....
עם החוזה

miss_t

New member
אני כימאית מדופלמת ../images/Emo9.gif

כן, EXP נמוך בחלק מהקווסטים (רובם) הקווסטים הראשונים נתנו לי איזה 80% לקווסט. אבל השאר לרמה 20 נותנים לי 100EXP או 30EXP ואני עושה משימות של ללכת, להרוג, להביא דרופים לNPC...

כןן זה בהתחלה וזה משתנה../images/Emo127.gif

אגב, יש מלא קווסטים עם מגילות משלתמות
כמו שתי GFA 60% ומגניב, אז במה בדיוק תעבדי
גם אני הנדסאית מדופלמת שלא יודעת מה בדיוק לעשות עם זה לצערי...

miss_t

New member
איזה קווסטים של GFA יש?

אני מכירה אחד של NLC ברמה 30 אבל מהו השני? האם את זוכרת? ככל הנראה אעבוד במעבדה ואהיה אחראית על בדיקות QC של תרופות. מתי סיימת ללמוד? איך הקו"ח נראים? והאם תרצי להעביר לפרטי את השיחה בנושא הזה?

../images/Emo45.gif זוכרת כי עשיתי עם שתי דמויות

וצריכה לעשות עם עוד שתיים. אחד זה של הבחור בNLC והשני זה של השומר הזה בלודי ששולח אותך למשימות חיסול בEOS TOWER. יש סיכוי לקבל GFA של 60 אחוז או 10 אחוז.. באחד יצא לי 10 בשני יצא לי 60 חחחח עדיין יש לי שתי דמויות שאני צריכה לעשות את הקווסט איתן ויש לי עדיין את ג'יין בלית' הארבור שלהבנתי יש לו משימות של פרסי מגילות שא יצא לי לעשות (ולשם שינוי הדרופים והחפצים שצריך אלא לא ממש בעיתיים. ואני די אשמח להעביר לך קורות חיים שלי תציצי בהם אולי יעזור לי כי המקום העבודה שיש לי עכשיו אין לי כוונה להישאר בו הרבה כי השעות שלו פשוט שוחקות
סיימתי ללמוד בערך לפני עוד מעט שנתיים וחצי... (למדתי אחרי התיככון יג'-יד' ואז התגייסתי....)

מ י ל ר

New member
אני צריך גם MON, איך השגת?

אני תמיד מפחד מאנשים שלא יעשו עלי סקאם... יש לי דיפ סטאר קטלני, עם 7 אינט ו-3 שורות פונטציאל, אני אוכל למכור אותו ברווח יפה.

שריתושי

New member
אני גם צריכה MoN ../images/Emo4.gif

היה פעם אחת שהבטיחו לי אחד בחינם. בהחלה אמר לי שהם עושים את הראן בשעה 3 בבוקר שלנו
ביקשתי שיעשו את זה קצת יותר מאוחר לקראת 6 בבוקר שלי. אמר שכן, התעוררתי מוקדם במיוחד, אבל דפקו לי ברז ועשו את זה בשעה 3 בבוקר
רוב הראנים שאני יודעת עליהם מתקיימים בשעות הלילה המאוד מאוחרות שלנו. באסה

מ י ל ר

New member
100 מיל זה אחלה רווח בשבילי XD

אבל קודם צריך הלשיג MON... אוף זה כזה קשה להשיג את זה :/

miss_t

New member
לגבי החשש מסקאם

לפי מיטב הבנתי מהסקר שעשיתי- משלמים בשלב של הבוסים.

miss_t

New member
לגבי השגת הMON

פשוט ראיתי סמגה של מישהו שאומר שהוא צריך פיראט ולוחם לPQ הזה אז שאלתי אם הוא מוכר MON והוא אמר שכן אז פשוט הצטרפתי. שמתי לב שמי שאיתו זה מי שקניתי ממנו את הZAKUM HELM (שהיה לי) אז ביקשתי הנחה מה15 מיל (שזה גם מחיר סביר) השלבים די פשוטים- אני לא עשיתי כלום, אמרו לי רק לעמוד ולחכות ולעבור לפורטל הבא מתי שהוא נפתח. היה חלק של קוסמים שביקשו ממני להפעיל קסם התקפי על פסל- ועשיתי זאת. בשלב הבוסים (יש 4 בוסים) אמרו לי איפה לעמוד כך שלא אפגע. ברגע שחיסלו את הראשון אז אמרו לי להרים... הם שכחו בכלל לבקש כסף ואמרתי להם שיקחו
אחר כך סתם השתעשתי והתקרבתי לבוסים - הם ממש נוראיים- עושים 1/1 ומתתי תוך שנייה
הבנתי שהם עושים את זה בשביל שלב הבונוס שהוא שווה מאוד. בכל מקרה- כולם שם היו רמות 140+ והיינו שתי פארטי. הכל היה מאוד מסודר, פתחו דלת מ-hanted house וזה היה ממש מהיר.- רק הזמן של לחכות שימצאו פיראט ולוחם היה ארוך (אני מניחה שפשוט צריכים אותם לPQ משום מה), אז חצי שעה חיכיתי ופחות מחצי שעה היה הPQ.

Don Nirtin

New member
צריך לPQ הזה 2 מכל העבודות../images/Emo267.gif

לכן זה לקח זמן. אין הרבה לוחמים. ועל אחת כמה וכמה פיראטים שהם נדירים בנוף המייפלי.

מ י ל ר

New member
אגב, בהצלחה בעבודה :)

לכי תראי להם שם מי הבוס! כנסי למשרד של הבוס, דבר ראשון: תהפכי שולחן, תגידי לו "סלמטק" ותצאי מהמשרד כאילו לא קרה כלום. אחרי שבוע ברציפות של המעשה הזה, כולם ידעו מי הבוס. 3>

למעלה