התקדמות יומית
- 2/1/2011

Hasselblad

New member
אתמול בערב עשיתי איזה 8%

ואחרי זה פרשתי... בקושי יש לי זמן לצערי. נקווה שאולי שבוע הבא יהיה לי יותר זמן לשחק.

Blackcandle6

New member
קוסמת אש

עליתי לרמה50 עם הקוסמת אש שלי, כשבאופן מפתיע, כן כבר שכחתי שברמה 50 סייגנוסים מקבלים חיית רכיבה... אז הנה ביצה עם רגליים..

רק חבל שאת צריכה 10 מיל בשביל השקוי שלה...

אבל זו אחת החיות הכיי חמודות שיש!

Blackcandle6

New member
כן לא נורא

שווה את זה בסופו של דבר, זה חיסכון של בקבוקי מנה שאני מוציאה על טלפורט.

מ י ל ר

New member
מתי שאת על החית רכיבה

תלחצי איפה שאת רואה את כול הסטטים שלך, ובצד ימין רשום כמה קפיצה ומהירות יש לך.

הייתי רמה 65 עכשיו רמה 68....

עם 75%
מקווה מחר לעלות ל70 סוף סוף ואולי להתחיל חנות שוב
ופגשתי את נעמונת

../images/Emo49.gif../images/Emo6.gif

אתמול היה ממש מצחיק, כל 5 דקות עליתי רמה
ואני ממש מאוהבת בדמות החדשה שלי, היא כזו חמודההההה

מ י ל ר

New member
היום לא היה לי יותר מידי זמן, אז...

רק עשיתי פעמיים פאפ; חזרתי ללפרי וזהו. אני מקווה שהחנות שלי לא תקרוס כמו בכמעט כול יום...

Guid

New member
התאמנתי קצת~

מ-9% הגעתי ל-44% עם הריינג'ר. היה נחמד. יאללה כבר, שיגיע 100...

מ י ל ר

New member
תסתכל על הדמג שלך

ונראה מה השיפור יהיה עם האובראול החדש שלך, שגב, הוא יפה רצח. לא כמו האובראול של הקוסמים של רמה 98, שנראה כמו מלחיה.

שריתושי

New member
אוף, אני לא מאמינה שדווקא כשעליתי לרמה 120

אני נתקעת ברמה הזו. היית בקנטאורוסים, ניסיתי להשיג דרופים נחמדים, אבל נאדה, לא מפילים שום דבר שווה הקמצנים, ואני עולה שם ממש ממש לאט, וברור שעוד הספקתי למות לפחות פעם אחת נוספת מה שלא עוזר לעליית האחוזים
ניסיתי ללכת למפה של דואל פיראטים... אלוהים מה קורה שם? כל אלה מהגאלפורה עברו לשם? אין אפילו מפה אחת פנויה. וזו מפה כ"כ גדולה, אז למה יש לאנשים בעיה לשתף אותה? אישית, אני חושבת שזה אפילו עדיף כשלא צריך לרדת את כל הפה, אלה להישאר בתחום מסויים ולקבל ספאון טוב ממי שהורג בחצי השני של המפה. ממש מעצבן שאנשים לוקחים בעלות על מפות גדולות. רררר... לא בא לי לחזור לפיראטים

miss_t

New member
../images/Emo215.gifהתקדמות שלי

יש לי MoN עם סטטים ממש טובים 4/5/5/5 10/10 ואני שמחה. אני תוהה אם למכור את הDep שלי או לשמור אותו לבינתיים (כנראה ל-wild hunter) עשיתי APQ ללא תפוחים בזמן האחרון.... פתחתי wild hunter - כרגע רמה 20 וממשיכה לעלות, אשמח לציוד לדמות בת אם למישהו יש. העליית רמות זה כיף, מה שמעכב זה לעשות קווסטים
ממש מוזר שאקספי מקווסטים נמוך יותר מאימונים :-\ אשמח להצטרף לגילדה ולרשימת חברים של מי שמתאמן כרגע ברמות אלו gingermarket זה הניק (ברמה 70 זה יהיה הייעוד שלה
) OFF- אני לקראת חתימה על חוזה עבודה ולכן לא יוצא לי להתחבר הרבה, אני פשוט סוגרת דברים בעבודה הקודמת . ממש בא לי פאפ עם אסף /בוסים אחרים... ובכלל לשחק

למעלה