פתיל ניצלו"ש

Schnickelfritz

New member
כנ"ל מדוייק.

ברוכה השבה
- נכון כיף להיות שוב בארץ
וגם אני אבוא כשיהיה המיוזיקל, ואולי גם שבוע אחרי, לטאבולה ראסה, אבל הבעיה שלי היא האנשים- אם לא יהיו אנשי פורום עם מי אני אדבר
ואם אנחנו כבר בשרשור נצל"ש: הביטו וראו את חתימתי החדשה

B a n j o

New member
היייייייייי ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

התגעגעתי !!!! איפה את? לא שומעים ולא רואים !!!
מה שלומך? מצטער שאני לא אוכל בסוף לארגן מפגש פורום...
את תהיי באוניברסיטה השבוע ? אני מקווה לבוא אם המכונית תהיה בסדר

WillowFreak

New member
תודה!! ../images/Emo9.gif

באמת התגעגעתם אלי??? חשבתי שעשיתם מסיבה כשעזבתי.. סתם!! (שמתם לב כמה אני משעשעת היום??) זה תוצר של הרגשת YEY שעה לפני שאני יוצאת לאחלה מסיבה
וכל זה מגיע לאחר יום מעצבן במיוחד שעבר עלי... don´t ask anyway... אני לא בטוחה שאני יקפוץ שבוע הבא (בעיות תחבורה) אבל למיוזיקל ולטאבולה ראסה אני בטוח באה!!! אז כולם לזכור להגיע!!! נעשה מיני מפגש פורום... LOL

Schnickelfritz

New member
המיוזיקל

אמור לצאת ב 3.2 וטאבולה ראסה ב 10.2 (זה בהנחה שפרק ששודר השבוע היה After Life ולא Flooded)

חחחחחחחחחחחחחח אניייייי..

בשוק
אני בהלםםםםםם
אני המומההההההה
חח קחי תמונה של נושי
חחחחחחחח אחותייייייייייייייייייייייייייייייייי חחחח מ´מצב מאמי??! געגעתי אליךךךךךךךךךךךךךךך קיצר.. תקנאי!! מגיע לך שאת לא רואה באפי ת´עונה השביעית!!! והורדתי פרק אחד!!!!! ללא עזרתך!!!!! יא מרשעת לא אמרת לי איך מורידים פרקים של באפי!!!!!!! חחח אבל מתן הסביר לי!!! נ.ב.. אמא ראתה ת´הודעות האלו!! ואני מקליטה לך את באפי חוץ מפרק אחד חחח שכחתי באותו היום להקליט
ואנג´ל אתמול הקלטתי לך!!! קיצר... היתגעגעתי אליך מאודדדדדדדדד
חח קחי תמונה של נושי
לעונה השישית! (יענו למי שלא ראה ת´עונה השישית אז לא להיסתכל למטה..) בשבוע הבא טארה מתהההההההההההההההה

B a n j o

New member
במשרד הפנים...

אפשר פעם בשבע שנים... סתם, את לא יכולה להחליף ניק אלא לעשות משתמש חדש

למעלה