הנה דוגמא קטנה:../images/Emo58.gif
נגיד השיר under your spell (אין לי כוח לכתוב את כולו אני אכתוב רק משפט ראשון
) יד ימין 0\3 גב יד לרצפה - i´m יד שמאל 0\3 גב יד לרצפה - under זרוע יד ימין 0\4 אמה יד ימין 6\4 - your spell זרוע יד שמאל 0\3 אמה יד שמאל 2\3 אגודל ואמה נוגעות סיבוב לשמאל, יד ימין 2\3 יד שמאל 6\3 - nothing i can do יד ימין 7\2, יד שמאל 1\2, שתי ידיים גב יד לתקרה - you יד ימין 7\2, יד שמאל 1\2, שתי ידיים גב יד לרצפה - just took יד ימין 2\3, יד שמאל 6\3דרך ארוכה ל- יד ימין 0\3 ויד שמאל 0\3 -my soul with you יד ימין על הלב רגל ימין 4\0 - you worked יד שמאל על הלב רגל שמאל 4\0 - your charms רגל שמאל צעד ל-6\0, רגל ימין פסה טרן אאוט ידיים מ-6\3 ל-2\3 נגיטיבי - so well בלאנסה דקוטה לשמאל ידיים שלישית נגד רגל - finally i knew everything בלאנסה דקוטה לימין ידיים שלישית נגד רגל - i dreamed was true רגל שמאל 4\0 ידיים 4\2 - you made רגל ימין 0\0 ידיים 0\2 - me belive וכן הלאה וכן הלאה... (זה לא כתוב בפירוט, אין לי כוח...) ואם יש מילים לא מובנות - תנועות בריקוד... למי שתהה- ככה (בערך
) כותבים תנועות, המספר הראשון כיוון חזית והמספר השני גובה (סליחה, שכחתי איך אומרים במונחים ריקודיים...) תעזבו, לקחתי יותר מדיי ברצינות את השיעור של אתמול... me!!!!! crazy!!!!!