פתיל ניצלו"ש

ואיך את בדיוק כותבת ריקוד?!

אם תמצאי משהוא שמטפל בבאפיליזם תתני ליגם את הלפון טוב
???!!!

הנה דוגמא קטנה:../images/Emo58.gif

נגיד השיר under your spell (אין לי כוח לכתוב את כולו אני אכתוב רק משפט ראשון
) יד ימין 0\3 גב יד לרצפה - i´m יד שמאל 0\3 גב יד לרצפה - under זרוע יד ימין 0\4 אמה יד ימין 6\4 - your spell זרוע יד שמאל 0\3 אמה יד שמאל 2\3 אגודל ואמה נוגעות סיבוב לשמאל, יד ימין 2\3 יד שמאל 6\3 - nothing i can do יד ימין 7\2, יד שמאל 1\2, שתי ידיים גב יד לתקרה - you יד ימין 7\2, יד שמאל 1\2, שתי ידיים גב יד לרצפה - just took יד ימין 2\3, יד שמאל 6\3דרך ארוכה ל- יד ימין 0\3 ויד שמאל 0\3 -my soul with you יד ימין על הלב רגל ימין 4\0 - you worked יד שמאל על הלב רגל שמאל 4\0 - your charms רגל שמאל צעד ל-6\0, רגל ימין פסה טרן אאוט ידיים מ-6\3 ל-2\3 נגיטיבי - so well בלאנסה דקוטה לשמאל ידיים שלישית נגד רגל - finally i knew everything בלאנסה דקוטה לימין ידיים שלישית נגד רגל - i dreamed was true רגל שמאל 4\0 ידיים 4\2 - you made רגל ימין 0\0 ידיים 0\2 - me belive וכן הלאה וכן הלאה... (זה לא כתוב בפירוט, אין לי כוח...) ואם יש מילים לא מובנות - תנועות בריקוד... למי שתהה- ככה (בערך
) כותבים תנועות, המספר הראשון כיוון חזית והמספר השני גובה (סליחה, שכחתי איך אומרים במונחים ריקודיים...) תעזבו, לקחתי יותר מדיי ברצינות את השיעור של אתמול... me!!!!! crazy!!!!!

לiלה

New member
אוכסה מוכסה! על מה את מדברת?

אני כבר לפני שנים המצאתי ריקודים לכל השירים! באלט, ג´אז, מודרני, סטפס (כל מה שאני יודעת) הכנסתי לשם! שנים עבדתי! לשיר אחד אפילו ניסיתי לעשות ריקוד על נעלי פוינט (הנעליים האלו שעומדים איתם על האצבעות).

כן אז מה תגידי עליי???

שיש לי ריקוד על נעליי פויינט ל- full of grace ואת התרגיל תנועה אני עושה על מוזיקת הפתיחה של אנג´ל טוב נו, לא כמוך, אבל את לפחות לא השתגעת וכתבת את הריקודים... אה ודרך אגב, הכינויי החדש שלי הא מטורפת, כי רקדתי את life´s a show בציבור... אני ומחלות הבאפי שלי!!!

Schnickelfritz

New member
ראו איך אתם משפיעים עלי../images/Emo70.gif

היום בשיעור מחשבים (פסקל. בשעת 0. בעה
) כתבתי את going through the motions ואת ההתחלה של rest in peace (נגמר השיעור). הם שירים ממש ארוכים לכתיבה, אני חייבת לציין
ו-- אני עושה ´יום מחזמר´ וכל מיני אנשים (לא הרבה- 2-3 אבל עדיין) באים אלי ואני אראה להם אותו
אחד מהם לא ראה את העונה השישית והשניה (אלה שבטוח באים) לא רואה באפי בכלל בד"כ אבל משכתי אותה עם הפסקול

sour spirit

New member
את לא זקוקה לשום טיפול

גם אני ככה! כל מחברת פיזיקה שלי - הסוף - מלא בכל השירים מהסוף להתחלה!! הם כאלה נדבקים ולא יוצאים!!! נראה לי שזו איזו מזימת ענק של ג´וס שתיכנן להשתלט על כל העולם!! מה אתם אומרים? לא!!!!!!!!!!!!
חוצמזה, זה לא עבד, כי לא כל העולם רואה באפי.....חבל!!!

WillowFreak

New member
הנה אני מנצלת... ../images/Emo8.gif

לא רוצה להרוס חגיגות ופתילים נחמדים שראיתי מעלי (כן... בנאדם מתחשב שכמותי..) סתם רציתי להתלונן על חוסר בבאפי שיש לי לאחרונה... ועל הדיכאון החדש... דון רואה את הפרקים החדשים שיצאו לאחרונה של השביעית לפני!!!! OMG!! הפרת סדרי עולם!! חילול קודש!! מה לעזאזל קורה פה?? טוב לא נורא אני מתנחמת בקלטות של השישית שאמי האהובה מקליטה לי במסירות בכל שבוע -באפי ואנג´ל- שתבורך. anyway ביקרתי בהקרנה האחרונה של באפי שהייתי באוניברסיטה... היה ממש נחמד, באפי על מסך ענק
חלום... מה גם שפגשתי אחת מחברות הפורום, matara אז ד"ש!! וצפייה נעימה במיוזיקל!!
אבל דבר אחד היה חסר... מממ... let me think... let me think... אוף מה זה היה... אה!!! נזכרתי!! א-נ-ש-י-ם!! איפה אתם? (עסוקים בעבודה, לימודים ובגרויות...) לא נורא... אני מבינה (עברתי כבר בגרות אחת yey me!! one down...two to go) אבל באמת חבל כי ממש לא היו שם אנשים ולמען האמת ציפיתי לראות יותר... oh well בכל מקרה... נשיקות ואני מקווה לבקר בקרוב

היי מותק../images/Emo9.gif

וואו תהני בארצנו הקטנה:) לא באמת אה?! אנחנו פה חיים ונשמים עסוקים אבלח כותבים לא?! אחותך היתה פה- ממש חמודה:) לכמה זמן את פה בארץ? ולמה? ואגב תחשבי שמחכה לך בבית לפחות 2 פרקים חדשים לראות

WillowFreak

New member
תגובה ../images/Emo13.gif

אני דווקא כן מבלה
משלימה זמן איכות עם חברים אני נישאר פה בארץ כנראה רק לעוד איזה חודש - חודש וחצי...וזה במקרה שלא תהיה כאן מלחמה כי במקרה כזה אני כבר במטוס הראשון לבלגיה.. ואחותי חמודה??
סתם!!! תאמינו או לא - אבל אני ממש מגעגעת לדון ולשיחות הבאפי שלנו... מה הניק שלה בכלל???

הכינוי המיוחד שלה- ערקית מסטולהלה

תהני:) ובאמ תטוסי על הראשונה.. היתי מצטרפת אליך:)

היי מתוקה מה קורה../images/Emo24.gif

רק שאלה אחת ממש מטרידה אותי, את קרובת משפחה של יוסי עדן

מכחישה?! אחותך די מרשיעה אותך

את יודעת? כל כך צחקתי... זה אחותך מחוברת עכשיו באייסיקיו או את?

כן אנחנו באמת

קרובות מישפחה של יוסי! סבתא שלי דודה או בת דודה של אמא של יוסי!!!!! רק שאחותי לא כל כך גאה בזה /: היא לא סובלת אותו היא אומרת שיש לו שירים דיכאון ומעצבנים! חח כמובן שאני לא חושבת ככה!!!!! אני חולה על יוסי הזה!!
טוב אני רואה זה פורום של באפי לא מיזרחית אז אם את רוצה לישאול אותי שאלות לגביו שלחי לי הודעות באייסי

היי מותק../images/Emo9.gif

וואו תהני בארצנו הקטנה:) לא באמת אה?! אנחנו פה חיים ונשמים עסוקים אבלח כותבים לא?! אחותך היתה פה- ממש חמודה:) לכמה זמן את פה בארץ? ולמה? ואגב תחשבי שמחכה לך בבית לפחות 2 פרקים חדשים לראות

Lady of Buffdom

New member
ברוכה השבה ../images/Emo98.gif

Nice to see you again! כן, בזמן שלא היית דון אירחה לנו חברה
אני חושבת שאני אבוא לאוניברסיטה כשהם יקרינו את המיוזיקל. מקווה שזה לא ייצא על מבחנים.

למעלה