פתיל ניצלו"ש

הייזל

New member
../images/Emo187.gifפתיל ניצלו"ש

יש לך מה לכתוב אבל אתם לא בטוחים לאן לשרשר? עשו את זה כאן.
Wolfen One lyrics by P. Obermarck music by H. Alexander Wolfen one, You are my midday moon and I, your midnight sun- Wolfen one, Our journey’s at an end but life has just begun- When first we met, I thought That what I felt could not be true- But through the sharing of our hearts There now is one where there was two- Left to right, the meeting of the darkened day and dawning night- Drum to tune, the joining of the shining sun and silver moon- I knew the risk I took when down beside you I had laid, And lo, the breath of two new lives was well worth the price I paid- Wolfen one, come dance with me and gaze back at which we have done- Wolfen one, we’ve sown the threads by which the future shall be spun- Wolfen one, You are my midday moon and I, your midnight sun- Wolfen one-​
נחתה עלי רוח לירית. יש לכם בעיה אם זה?

ANGEL N

New member
סתם בחור עם נימוסים :)

בכל פעם שהוא יכנס לפורום הוא יכתוב שלום!! אני חושב שכולנו צריכים לעשות ככה, ואז נשנה את שם הפורום לפורום שלום ולהתראות (כנצא מהפורום נכתוב כמובן להתראות) פחחחחחחחח

and than we could get on our

broomsticks and fly on our broomsticks. kiddin`, זה מה שקורה כשרואים האש הרבה פעמים. ואל.

B a n j o

New member
ברוכה הבאה ! ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום מקווה שאת יודעת את חוקי הספויילרים !

sour spirit

New member
שלומות לך!!../images/Emo66.gif

שמי דני (דניאל אוזבורן.....:)) - אבל תקראי לי דניאל באמת, זה סתם היה בשביל הצחוק... והקיצר, ברוכה הבאה - תהני!! וגם אני לא הבנתי ממתי בנים יכתבו בניק: I LOVE SPIKE? אז ישר הבנתי
שאנוכך בת!!

B a n j o

New member
ד"א

מה קרה להייזל? חוץ מהמצב רוח הטוב הפתאומי (
) מאיפה כל השירים האלו ?

אני משוגעת!!! אבל ממש!!!

אני לא מתכוונת שיגעון של: "כל המחברות שלי מלאות בציטוטים מבאפי" או "היום מישו אמר לי משו שהזכיר לי באפי" אני מתכוונת שיגעון של ממש!!! כידוע בעקבות המחזמר רובנו החלטנו לאמץ את המחברות ולכתוב את ככככככל השירים, אני, מרוב שיעמום (ובגלל שכמה פעמים אפשר לכתוב את שירי המחזמר באותה מחברת???) התחלתי לכתוב, תקשיבו טוב, את ריקודי המחזמר!!!!!!!!!!!!!!!! i need help!!!!!!!!! please??? someone????

14מתן

New member
חחחחח

אני התחלתי לרשום על כל שולחן שאני יושב לידו "This time tomorrow i will kill you all" לא משו פסיכי כל כך אבל שיהיה...

IDOffryn

New member
פעם כתבתי..

על שולחן את הציטוט i walk. i talk. i shop.i sneeze.. עד and im not sleeping on a bed of bones

14מתן

New member
בבצפר כן, אני לא רץ בבית עם טוש

ומתחיל למלאות את השולחונות

למעלה