נבחני 17/10!

../images/Emo187.gif נבחני 17/10!

פותחת שרשור תגובות מחודש, פשוט נמאס לי כל פעם לגלגל את כל ה200 הודעות... ורציתי רק לשאול ,או לנסות לשאול כאן את הרוב- האם הבחינה היום היתה קשה? ואפילו שיש שאמרו שזו הרגשה יחידנית,ובכל זאת יש הרגשה כללית של הרוב, לעומת אתמול שכמעט כולם שפכו כאן בפורום את הקושי בפרים המילוליים, הרי שהיום להרבה יש ההרגשה שאמנם הם לא היו קלים,אך לא קשים..

johngalt2

New member
לדעתי היא הייתה בדיוק ברמה של

הסימולציות של המרכז הארצי. אולי טיפ-טיפה יותר קשה, בפרקים המילוליים.

לי היה גם ממוצע +

כמותי-באמת מאוד קל לפחות יחסית לקידום וקצת יותר קשה מהאוגדן אנגלית-וואי הרבה יותר קל מקידום ובכללי קל עברית-ממוצע אבל עם כמה אנלוגיות ומילים מעצבנות וגם איזה פטל אחד קצת לא סימפטי

nate2000

New member
אם להשוות למועד אפריל השנה

הבחינה הייתה ממש קלה בכל הפרמטרים....

nomad21

New member
ביחס לקידום היה קליל..

בערך אותה רמה של המרכז... אולי בקצת יותר.. יצאתי בהרגשה טובה..

nog16

New member
לא יודעת למה..

עשיתי 5 סימולציות מלאות של קידום ועוד 6 של המרכז הארצי (אבל רק עם 6 פרקים בכל אחד) ואיכשהו היה לי קשה בפסיכו... יותר מהסימולציות של קידום, ובטח שיותר מהמרכז הארצי. אבל יכול להיות שסתם הייתי לחוצה ובגלל זה היה לי קצת קשה להתרכז, וזה היה נראה לי קשה יותר.. רק פרק כמותי אחד הלך לי באמת טוב, אמן שזה לא היה פיילוט.

Secular

New member
אם פרק מילולי אחד הלך לי חרא לגמרי,

ושאר המבחן ממש מצויין, יש מצב שהמרכז הארצי יתחשב בזה ויאזן את הציון עם פרק פיילוט?!, שמעתי ממישהו שעושים את זה במקרה של פאשלה באחד הפרקים - הרי הם בעצמם אומרים שפרקי הפיילוט הם סוג של גיבוי.

ohad60

New member
היה ברמה של 16H לדעתי

ואם הציון בהתאם אז הכל טוב, תודה לי זה באמת הרגיש קל יותר ממועד אפריל אבל אולי באתי למועד הזה יותר מוכן?! בכל מקרה עד עכשיו (בלי נאחס) אין טעויות

slashon1

New member
בסה"כ הכללי היה ברמה אחת קשה מ- 16H

אנגלית לא היה קשה- בערך כמו ב-16H כמותי היה טיפ טיפה יותר קשה מ-16H (אבל מה שכן היו שם 2-3 שאלות די מוזרות) מילולי במיוחד ההיגיון יותר קשה(כאילו הם עשו אותו מזווית אחרת לגמרי) כאילו מתוחכם כזה בכללי נראה לי שיהיה לפחות אצלי איזה 30 נקודות הפרש בין המבחן עצמו ל-16H כמובן לרעת המבחן

Pearle River

New member
לפי מה שהבנתי, היום היה יותר קל.

ז"א - מאתמול. אבל מי אני שאעשה את החישובים, ואני לא רוצה שיחשבו שאני תירוצן. הסטטיסטיקות יבדקו את העניין ואם אחוזי ההצלחה של אתמול היו נמוכים בהרבה אז יהיה פקטור חיובי כלפי 16/10 ופקטור שלישי כלפי 17/10 (למרות שתמיד עדיף ליפול על הבחינה הקלה). בכל מקרה, שמעתי היום שאלות שנחשבו לקשות ושמעתי דעות של אנשים, ולפי מה שנראה לי הבחינה אתמול הייתה מאוד קשה. ב-H16 קיבלתי מעל 720 ואני יכול להועיד בביטחון גמור שהבחינה שנערכה ב-16/10 עקפה את H16 בסיבוב: - באנגלית היה צריך יותר לחשוב, אפילו שזה אנגלית. - החלק הכמותי היה יותר קשה מה-H16 שהיה חסר מכשולים לחלוטין. - החלק המילולי היה קשה מאוד, וגם ב-H16 החלק המילולי לא כזה פשוט, אז תעשו את ההחלטה לבד. הביאו טקסט גיהנום ופטלים מגעילים. אז בקיצור, אין טעם לעשות השוואות לפה ולשם, כי זה לא משנה. שכל אחד יביא את הציונים הטובים ושרק ניפול על מבחנים קלים ולא קשים.

Xboy123

New member
מממממממממממ

פרקים מילוליים? אני יכול להגיד שהשאלות היו דווקא יותר קלות...חוץ משאלות מילים וביטויים שהיו הפעם יותר קשות בעיניי!

ohad60

New member
באמת המילים וביטויים היה לא קל

צינה?!=מגן הייתי צריך לשלוף את זה ממרתפי הזיכרון שלי והשאלה עם "מדוע את מחשים..." גם לא הייתה קלה

nog16

New member
גם אני תאמת לא זוכרת צינה.

אז או שסתם אני לא זוכרת, או שהיו 2 פרקי פיילוט מילוליים. (אחד עם ההיפוכונדריה, ואחד עם אלבניה) אז יש מצב שזה היה פיילוט.

RVD18

New member
גם לי לא היה והיו לי 3 פרקים

אבל שכחתי מה זה ד' אמותיו

Pearle River

New member
ורק שתדעו, בקשר לצינה >

זה היה באחד המועדים הקודמים ... המילה מופיעה לי בחוברת חליבות של אנקורי (אוסף של "חליבות" מבחינות שהיו לא מזמן). למילה צינה יש שלושה פירושים, אחד קור, השני מגן, השלישי שכחתי :)

למעלה