נבחני 17/10!

Xboy123

New member
איכס.. גם אני נתקלתי בכל המילים האל

ומהוה.. גם את זה לא ידעתי :| אני מקווה שניחשתי טוב :\\ ואם חלילה אצטרך לעשות את הפסיכומטרי שוב אצטרך ללמוד מעוד מילונים ! כולל אנקורי ועוד ועוד :\\

oshratush

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

זה היה במועד יולי 05:) הצינה הזה, כנראה פיילוט משהו. או לאו דווקא. סתם התאהבו במילה

RVD18

New member
תכלס אי אפשר לדעת

עד שנקבל ציונים...היו הרבה שאלות קלות אבל תלוי...אולי חלק פיילוט...ולא לשכוח שזה מבחן יחסי...

../images/Emo13.gif

אני חושבת שהבחינה (של היום) הייתה בערך כמו 16H רק עם מילולי הרבה יותר קשה, מה גם שהמילולי זה החלק הכי חלש אצלי אז בכלל נדפקתי.. בסה"כ הייתה בחינה בסדר, בכמותי אני מתארת לעצמי שנפלתי רק בנושאים שבאמת לא ידעתי (שאלה 25 בהסתברות.. איכס) ואנגלית זה אנגלית.. אני לא יודעת אנגלית אבל ההשלמות משפטים יחסית היו קלות, אם טעיתי רז זה בוודאות בהשלמת משפטים שהיה יפה קשה ומבלבל . אני רק מקווה לטוב, ולא מתעסקת בטעויות שלי (אם יש כאלו חחחח) פשוט אני באופוריה מזה שסיימתי עם זה.. תגידו, רק לי זה עבר נורא מהר ה3 שעות האלו?? אגב- מישהו כאן אמר שאם הציונים של היום יהיו גבוהים באופן שיטתי משל אתמול יעשו פקטור, ואני באמת חושבת שכך יהיה, אז לא לשמוח יותר מידי שהיה לנו מבחן קל יחסית לאתמול. בהצלחה לכולנו

omath

New member
השאלה שהייתה בהסתברות

הייתה לי בסימולציה של יואל גבע זה ממש קל כי נגיד אומרים לך שההסתברות לקבל עץ היא שלושה רבעים מההסתברות לקבל פלי ואת יודעת גם שסכום הסתברויות שווה תמיד ל1 : p-ההסתברות לקבל פלי e-ההסתברות לקבל עץ p+e=1 p+3/4p=1 7/4p=1 p=4/7 מכאן e=1-p=1-4/7=3/7

b_noga

New member
למה לעבוד עם שברים?

אני רואה שכולם עושים פה הסתברות עם שברים, ולפעמים הרבה יותר קל לעבוד עם שלמים... למשל- אם ההסתברות לקבל עץ היא 3/4 מההסתברות לקבל פלי אפשר לרשום: עץ=3 פלי=4 סכומם כמובן=7 ולכן עץ מתוך הכלל זה 3/7... אלא אם למישהו יש ספק ש-3 זה 3/4 מ-4.... נכון לכל מס' גם 2/5 אפשר להציב 2 ו-5 ולא 2/5 ו- 3/5

Misha345

New member
לא יודע אם קשה או לא

היה בסדר בכללי אני רק מקווה שהציון יהיה כמו בציפיות שלי אנגלית היה לי ממש ממש ממש קל מילולי היה ככה ככה - חוץ מכמה פטלים זוועתיים כמותי - היה סביר חוץ מ2-3 שאלות

למעלה