התפקדות 2009

dostein

New member
מותיקות הפורום - כבוד ../images/Emo68.gif

יש משהו מ"אז" שצריך לעשות היום? דורון

כן המון זמן הא? ../images/Emo13.gif השנים חולפות לנו ...

והאמ לי אישית מאוד חסרות ההפקות איפור (פנים ושיער) שהיו פה פעם כמו למשל ההפקות שקרן הייתה מעלה וגלי ענבר ... ועמירם (והתגובות הצניות) מאוד חסר כאן ! חוץ מזה ממש נחמד שנתווספו לכאן עוד צלמים ויש המון תמונות וסגנונות שונים :)

dostein

New member
אז ככה

יש לי יסוד להאמין שבקרוב יתחילו לזוז מספר דברים סביב ענין ההפקות ועוד מספר רעיונות שעוד מוקדם מלפרסמם. עמירם - בלי קשר מוזמן תמיד

הפקות האיפור../images/Emo45.gif

את של קרן באמת הכי אהבתי.. גם גלי ענבר מקווה שמאפרות ימשיכו לעשות הפקות כאלה :)

Nofar2009

New member
גם אני מהמתפקדים D=

שם: נופר גיל: 17.5 גובה: 1.59 משקל: (לא חובה כמובן) 48 משך הזמן שאתם בפורום: חדשה :) ציון שנתי לפורום: אחלה של פורום 10 בהחלט :] האם אתם חתומים בסוכנות? לא האם עשיתם משהו החודש שקשור בדוגמנות: 2 בוקים אצל איל מקיאג' , אחד אצל יוסי ביטון. סוכנות מועדפת: לא יודעת =\ דוגמן/נית השנה בארץ: אסתי גינצבורג דוגמן/נית השנה בחו"ל: -- קמפיין השנה: -- תגלית השנה בעולם הדוגמנות: מעין מהשרדות 2 כזאת מדהימה ודומה לבר רפאלי!

prezik

New member
../images/Emo225.gif מתפקדת-יאנה../images/Emo225.gif

שם: יאנה
גיל:17 גובה:171 משקל: (לא חובה כמובן) לא חובה:) משך הזמן שאתם בפורום: שנתים+ ציון שנתי לפורום: 10
בנוגע לתחום האם אתם חתומים בסוכנות? רכוש של תגלית האם עשיתם משהו החודש שקשור בדוגמנות:(גם אודישנים נחשבים): 2 מסלולים כמה מילים על השנה האחרונה: אין לי מה להגיד. היו את העליות והמורדות הוסיפו את התמונה הכי טובה שלכם מהשנה האחרונה: יש הרבה אבל אחת מהם תמונה שליאור קלדררו צילם
וכמה איחולים לשנה הלועזית החדשה: תעשו רק מה שעושה לכם טוב, ותעשו סופסוף את מה שרציתם ועוד לא עשיתם

L e n a K o n

New member
../images/Emo195.gifכן,המפקדת

שם:לנה גיל:עוד חודש 17 גובה:173 משקל: (לא חובה כמובן) 49 משך הזמן שאתם בפורום:שנתיים
ציון שנתי לפורום: 9 וחצי
בנוגע לתחום האם אתם חתומים בסוכנות?לא.. האם עשיתם משהו החודש שקשור בדוגמנות:(גם אודישנים נחשבים)אממ התקבלתי למשהו בשם "סינדרלה של המאה ה-21" חח לא יודעת אבל לא הלכתי סוכנות מועדפת:לוק נבחרי השנה שלכם דוגמן/נית השנה בארץ:יבה דון דוגמן/נית השנה בחו"ל:ג'יזל קמפיין השנה:ויקטוריה סיקרת תגלית השנה בעולם הדוגמנות:יבה דון לסיכום השנה הדבר הכי טוב שקרה לכם:היו הרבה.. והכי רע?:גם לא מעט.. אלבום השנה:Christina Aguilera Stripped סרט השנה:הנשים כמה מילים על השנה האחרונה:עברה מהר,התבגרות,כיף הוסיפו את התמונה הכי טובה שלכם מהשנה האחרונה וכמה איחולים לשנה הלועזית החדשה:שנה אזרחית טובה לכוללללללם!

L e n a K o n

New member
היי:]

כי אני גרה בחיפה והם רוצים שאני אגיע 4 פעמים בשבוע לתל אביב. לאימונים,שזה יוצא על שעות בצפר ואני עמוסה במבחנים בדיוק עכשיו בכיתה י"א.

milky20000

New member
את מדהימה.אני פשוט לא יכול להבין אותך

למה את לא עושה כלום?זה מעצלנות? זה מפחד לא להצליח?

למעלה