../images/Emo57.gif כן המפקדת

../images/Emo57.gif
שם:מישל פרי

גיל:17 וחצי גובה:1.62 משקל: (לא חובה כמובן)נראה לי ש53 .. משך הזמן שאתם בפורום:מאז שהוא נפתח (וואי שעוד היה לי שוקס

) שלוש שנים פלוס מינוס נראאה לי. ציון שנתי לפורום:בתקופה האחרונה הוא השתפר אחרי תקופת יובש חחח אז זה נע בין 8 ל10 וכרגע הוא 9 וחצי
בנוגע לתחום האם אתם חתומים בסוכנות?לא. האם עשיתם משהו החודש שקשור בדוגמנות

גם אודישנים נחשבים)לא. סוכנות מועדפת:יולי, עלית. נבחרי השנה שלכם דוגמן/נית השנה בארץ:גל גדות המדהימה ביופייה ובגדול

(למרות שאני אוהבת את אסתי והיא הכי יפה לדעתי בארץ, גל גדות עשתה הרבה יותר ממנה השנה והוכיחה את עצמה כבחירה הכי טובה שהייתה בטקס מלכות היופי בשנים האחרונות.) על דוגמנים בארץ לא שמעתי הרבה חדש השנה אז אין לי, חוץ מהמועדף שלי כבר כמה שנים-אנחל בונני. דוגמן/נית השנה בחו"ל:מירנדה קר-לא אהבתי את המראה שלה בתמונה הראשונה שראיתי אותה ועכשיו עם כל תמונה שאני רואה אני אוהבת אותה יותר ויותר היא ממש מיוחדת

הא וגם בר רפאלי והיא בשבילי חו"ל כי את הרוב היא עושה שם לדעתי היא ממש פרצה השנה ושרק תמשיך ככה למרות שאני לא הכי אוהבת את המראה שלה ח"ח! קמפיין השנה:אין לי. תגלית השנה בעולם הדוגמנות:לא עולה לי לראש. לסיכום השנה הדבר הכי טוב שקרה לכם:אהובי
והכי רע?:שנה אחרונה בבית-ספר, נתגעגע ... אלבום השנה:8. Kanye West - "Graduation" סרט השנה:ההחלפה וזאק ומירי עושים פורנו

(בדרך-כלל אני נופלת עם הסרטים שאני רואה בקולנוע, עם אלה קלעתי בול.) כמה מילים על השנה האחרונה:כמו כל שנה יש טוב ורע! שרק נדע לעלות מעלה ומעלה

הוסיפו את התמונה הכי טובה שלכם מהשנה האחרונה:לא יודעת אם הכי טובה אבל אני נורא אוהבת אותה והיא בין החדשות שלי
וכמה איחולים לשנה הלועזית החדשה:שתהיה לכולנו שנה מדהימה ושכל מה שאתם מאחלים לעצמכם יתגשם! שנזכה לשקט נפשי ופיזי בארצנו ושיחזירו לנו את גלעד שליט הביתה

לפורום אני מאחלת שרק נתפתח וימשיכו להיות בו כל האנשים המדהימים.