התפקדות 2009

dostein

New member
הוכחה שאני קורא ../images/Emo13.gif

מודה לך על הפירגון ומקווה לראות תמונות חדשות שלך כמה שיותר מהר דורון

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif מתפקדת ../images/Emo203.gif

כמה פרטים
שם: רעיה גיל: 17 גובה 1.66: משקל: (לא חובה כמובן): 48 משך הזמן שאתם בפורום: יותר משנה ציון שנתי לפורום: 10!
בנוגע לתחום
דוגמן/נית השנה בארץ: ולריה יפנובה דוגמן/נית השנה בחו"ל: אממ....לא דעת חח קמפיין השנה: - תגלית השנה בעולם הדוגמנות: נראלי יבה דון...
לסיכום השנה
הדבר הכי טוב שקרה לכם: לא קופץ לי משהו לראש אבל החבר זה באמת משהו שעשה לי את השנה והכי רע?: המצב בבאר שבע...מפחיד כ"כ :( אלבום השנה: החדש של בריטני ספירס.....היא סוסה! סרט השנה: יש כ"כ הרבה!!!! כמה מילים על השנה האחרונה: היו מלא ירידות אבל גם עליות נקווה לטוב הוסיפו את התמונה הכי טובה שלכם מהשנה האחרונה-----> אני אוהבת את התמונה הזו משומה :) וכמה איחולים לשנה הלועזית החדשה: שכול המצב הזה יפסק,שיחזירו את גלעד ומקווים רק לטוב

prezik

New member
רעיוצ'קה!

תמיד מפתיעה עם תמונות מדהימות! מאיפה כל הבגדים המיוחדים?

tzury

New member
ריי המקסימה שהמונח פצצות בבאר שבע ישאר רק

כשמתכוונים אלייך :) ויאללה השטיח האדום מחכה בתל אביב.

עכשיו תורי../images/Emo140.gif

כמה פרטים שם: אמיליה גיל: 22 גובה: 1.75 משקל: (לא חובה כמובן) 53 משך הזמן שאתם בפורום: מאז שהוא קיים ציון שנתי לפורום: 10 בנוגע לתחום האם אתם חתומים בסוכנות? מבחינתי לא האם עשיתם משהו החודש שקשור בדוגמנות:(גם אודישנים נחשבים) לא סוכנות מועדפת: יולי,לוק וקארין נבחרי השנה שלכם דוגמן/נית השנה בארץ: גל גדות (כי בר כבר הוכיחה את עצמה) דוגמן/נית השנה בחו"ל: יש הרבה אבל נתפשר על נטשה פולי מירנדה קר ואלסנדרה אמבורסיו קמפיין השנה: נראה לי ששל קרולין טרנטיני ל-H שטרן תגלית השנה בעולם הדוגמנות: אלה משקאוצן לסיכום השנה הדבר הכי טוב שקרה לכם: החבר והמעבר לת"א והכי רע?: כל העניין עם האבטלה והחוב שהיה לי אלבום השנה: בריטני האחרון, שירי מימון, ריהאנה וליאונה לואיס סרט השנה: דמדומים
כמה מילים על השנה האחרונה: שנה קשה עם הרבה שינויים והפתעות הוסיפו את התמונה הכי טובה שלכם מהשנה האחרונה- אני מניחה שזאת התמונה הכי טובה שלי עד היום וכמה איחולים לשנה הלועזית החדשה: שיהיה יותר טוב! לי וכל הסובבים אותי בעיקר מבחינת בריאות! (אין מה לעשות אני קלישאתית וזה הכי חשוב) ובהצלחה לכל הדוגמניות המתחילות שביינינו!

I Miss You3

New member
ואוווווווווווו [יוצאת מהחור]

אמיליה, אני חייבת להתוודת ולהגיד שבהתחלה לא ראיתי אותך ככה היית נראית לי הרבה יותר פשוט בתמונות הרגילות ופה את פשוט קורנת ואני חייבת להגיד שאת באמת מדהימה יש לך משהו בפנים שאי אפשר להסביר משהו חזק כזה ואני צופה לך עתיד מזהיר במיוחד את אחת הפייבוריטיות שלי בפורום הזה

אני

שם:נטלי גיל:עוד מעט 20 מזדקנת גובה:1.67 משקל: (לא חובה כמובן)אממ לא יודעת אבל השמנתי רצח משך הזמן שאתם בפורום:יותר משנה ציון שנתי לפורום: 10 האם אתם חתומים בסוכנות?לא האם עשיתם משהו החודש שקשור בדוגמנות:(גם אודישנים נחשבים)לא סוכנות מועדפת: יולי וקארין דוגמן/נית השנה בארץ:אני לא יודעת.. בר רפאלי למרות שהיא הוכיחה את עצמה כבר דוגמן/נית השנה בחו"ל:אלסנדרה אבריסיו מירדה קר ולילי דונלסון תגלית השנה בעולם הדוגמנות:אלה מהדוגמניות... הדבר הכי טוב שקרה לכם:ואווווווו המוןן היה לי כמה חודשים מטורפים.. אחרי זה... להתחיל לעבוד בעיר שלי.. ולהכיר משהו חדש ומקסים
והכי רע?:הפרדה מהאקס.. להתחיל לעשן... הסטלות המיותרות..וושטיותתתתת אלבום השנה:של שיריי מימון סרט השנה:המסור 5 ליגה כמה מילים על השנה האחרונה:היו עליות וירידות וכמה איחולים לשנה הלועזית החדשה .....שיפסיקו המלחמות האלה כבר... ותושבי הדרום תהיו חזקים ותשמרו על עצמכם!

מתפקדת../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל:25 גובה: 166 משקל: (לא חובה כמובן): יופי...
משך הזמן שאתם בפורום: האמת אני לא ממש זוכרת. מתישהו מהשנה האחרונה. ציון שנתי לפורום: נראה במגמת פריחה
האם אתם חתומים בסוכנות? לא. אני מאפרת. האם עשיתם משהו החודש שקשור בדוגמנות:(גם אודישנים נחשבים): הפקת אופנה. סוכנות מועדפת: אין ממש.
לסיכום השנה הדבר הכי טוב שקרה לכם: החלטתי להירשם לקורס מאסטר TV באיל מקיאג' וללמוד אצל דובי פריגר
והכי רע?: אולי יש לי זכרון קצר, אבל לא זוכרת משהו מיוחד. אוסף של דברים קטנים ומעצבנים. אלבום השנה: אוסף של שלום חנוך. סרט השנה: יש לי בעיה, אני חולת סרטים, אז אני אוהבת די הרבה.... כמה מילים על השנה האחרונה: היתה טובה, הרבה כיוונים חדשים שהחלו לזרום. מחכה בקוצר רוח להתחיל את השנה החדשה שאני בטוחה שתהיה הרבה יותר מעניינת ומאתגרת
הוסיפו את התמונה הכי טובה שלכם מהשנה האחרונה - מתוך הפקה שבה הפכתי ממאפרת גם לדוגמנית לרגע. יש לי עוד כמה טובות, אבל זו מיוחדת בעיני.
וכמה איחולים לשנה הלועזית החדשה - שתהיה רגועה, שנוכל לחיות קצת יותר בנחת במדינתינו הקטנה ובאופן אישי מחכה שנה של התחלות חדשות ומקווה שגם הצלחות

dostein

New member
עדי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

נשמח לראות אותך פה יותר מחלת הסרטים מבורכת

../images/Emo57.gif כן המפקדת :) ../images/Emo57.gif

שם:מישל פרי :) גיל:17 וחצי גובה:1.62 משקל: (לא חובה כמובן)נראה לי ש53 .. משך הזמן שאתם בפורום:מאז שהוא נפתח (וואי שעוד היה לי שוקס :D) שלוש שנים פלוס מינוס נראאה לי. ציון שנתי לפורום:בתקופה האחרונה הוא השתפר אחרי תקופת יובש חחח אז זה נע בין 8 ל10 וכרגע הוא 9 וחצי
בנוגע לתחום האם אתם חתומים בסוכנות?לא. האם עשיתם משהו החודש שקשור בדוגמנות:(גם אודישנים נחשבים)לא. סוכנות מועדפת:יולי, עלית. נבחרי השנה שלכם דוגמן/נית השנה בארץ:גל גדות המדהימה ביופייה ובגדול :) (למרות שאני אוהבת את אסתי והיא הכי יפה לדעתי בארץ, גל גדות עשתה הרבה יותר ממנה השנה והוכיחה את עצמה כבחירה הכי טובה שהייתה בטקס מלכות היופי בשנים האחרונות.) על דוגמנים בארץ לא שמעתי הרבה חדש השנה אז אין לי, חוץ מהמועדף שלי כבר כמה שנים-אנחל בונני. דוגמן/נית השנה בחו"ל:מירנדה קר-לא אהבתי את המראה שלה בתמונה הראשונה שראיתי אותה ועכשיו עם כל תמונה שאני רואה אני אוהבת אותה יותר ויותר היא ממש מיוחדת :) הא וגם בר רפאלי והיא בשבילי חו"ל כי את הרוב היא עושה שם לדעתי היא ממש פרצה השנה ושרק תמשיך ככה למרות שאני לא הכי אוהבת את המראה שלה ח"ח! קמפיין השנה:אין לי. תגלית השנה בעולם הדוגמנות:לא עולה לי לראש. לסיכום השנה הדבר הכי טוב שקרה לכם:אהובי
והכי רע?:שנה אחרונה בבית-ספר, נתגעגע ... אלבום השנה:8. Kanye West - "Graduation" סרט השנה:ההחלפה וזאק ומירי עושים פורנו :) (בדרך-כלל אני נופלת עם הסרטים שאני רואה בקולנוע, עם אלה קלעתי בול.) כמה מילים על השנה האחרונה:כמו כל שנה יש טוב ורע! שרק נדע לעלות מעלה ומעלה :) הוסיפו את התמונה הכי טובה שלכם מהשנה האחרונה:לא יודעת אם הכי טובה אבל אני נורא אוהבת אותה והיא בין החדשות שלי
וכמה איחולים לשנה הלועזית החדשה:שתהיה לכולנו שנה מדהימה ושכל מה שאתם מאחלים לעצמכם יתגשם! שנזכה לשקט נפשי ופיזי בארצנו ושיחזירו לנו את גלעד שליט הביתה :( לפורום אני מאחלת שרק נתפתח וימשיכו להיות בו כל האנשים המדהימים.

למעלה