The Silent Weekend

theEscapist

New member
אני במקום יותר גבוה ממה שאני בפורום נייטוויש

מצד שני, עדיין יש לי פה פחות הודעות

A t a s h i

New member
ביצפר זה ביכ. ><

שיר/י השבוע של ווית'ין: ה-Intro של TSF.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evanescence - Lies (Remake). אלבום השבוע: Madina Lake - From Them, Through Us, to You. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Children of Bodom - Downdfall. דבר טוב שקרה השבוע: הממ. אמא הסכימה להזמין לי מהולנד את הדמואים של Trisomy.
דבר רע שקרה השבוע: ביצפר. ולא נראלי שאני אוכל לטוס להופעה בפברואר ברוטרדאם. >< אבל, עוד יש סיכוי קטנטן, אני לא מוותרת.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טסט פנימי. :] אתר השבוע: Last.fm. מאכל השבוע: מלפפון. 3> ספר השבוע: "התפסן בשדה-השיפון". סרט/סדרת השבוע: 'כוורת בסרט'.
תמונת השבוע: נה.

Ice Queen 7

New member
../images/Emo109.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Alice Cooper - Poison, זה ממכר
אלבום השבוע: System of a Down - System of a Down מה את/ה שומע/ת עכשיו: קירקורי בטן דבר טוב שקרה השבוע: המורה לאומנות מצאה לי סוג של כיוון למה לעשות בפרוייקט גמר, זה ממש טוב כי לא היה לי שום רעיון וצריך בפסח להגיש הכל
למרות שזה רק כיוון ועם החוסר יצירתיות שלי אני בטח בכל זאת לא אדע מה לעשות :| דבר רע שקרה השבוע: בי"ס משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עוד שביתה? || אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם. אני מתה כבר להתחיל את השביעי (הוא כבר שבוע אצלי ><) אבל צריך קודם לרענן את הזכרון :{ סרט/סדרת השבוע: עמוק באדמה, פרק אחרון
תמונת השבוע: ככה דאלי ראה את השינה ס: ראיתי אתמול ספר עם ציורים שלו והוא היה גאון

Ice Queen 7

New member
סדרה של דיוקנאות

כי היא ראתה שציירתי עד עכשיו רק פרצופים
(בעיקר של שארון
) אני אמורה להביא בשיעור הבא כמה תמונות (של שארון
) ולעשות מזה משהו ס.ס

או מגניבי D:

את יכולה לצייר את עצמך בעזרת שארון D: או שלא ++ את יכולה לנסות כזה לקחת תמונה אחת, ולצייר אותה עם הבעות שונות *-)

Ice Queen 7

New member
שארון ;[

כן כמה הבעות זה רעיון טוב *-) אבל צריך איזה מסר או משמעות או משהו :{ וצריך שאני אצליח לצייר ולצבוע אותה בלי שהיא תיראה כמו איזה גוש מעוות :{

Ice Queen 7

New member
נורא קל להגיד למישהו לחשוב ../images/Emo69.gif

טוב אני כבר אמצא משהו

למעלה