The Silent Weekend

Euterpe

New member
../images/Emo186.gifThe Silent Weekend../images/Emo182.gif

ושוב, מכיוון שאני לא מנהלת, אין באפשרותי לכתוב את את רשימת המציפנים או את הפורומים המועדפים...
השאלון
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מג'ונג'ן לכולם.

theEscapist

New member
סופ"ש? כבר?../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: caged (
) ודה פרומיס ודארק ווינגס שיר/י השבוע לא של ווית'ין: שירים של סונטה. don't say a word, the boy who wanted to be a real puppet..
אלבום השבוע: reckoning night
מה את/ה שומע/ת עכשיו: my selene-sonata arctica דבר טוב שקרה השבוע: חופש! פגשתי אנשים שהתגעגעתי אליהם מאוד!
וישנתי מלאאא D: דבר רע שקרה השבוע: שהוא נגמר
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לראות את האנשים מהבצפרD: אתר השבוע: הפורום הזה+פורום נייטוויש, כמובן
מאכל השבוע:
ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: פשע מן העבר\מחשבות פליליות, ולגבי סרט- מצפן הזהב תמונת השבוע: - שבוע טוב לכולם!

../images/Emo183.gifלומדים D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: lies-evanescense walk away-amiram inc. אלבום השבוע: origin של אוונסנס מה את/ה שומע/ת עכשיו: ויספר. דבר טוב שקרה השבוע: טיול חנוכה D: דבר רע שקרה השבוע: טיול חנוכה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חניכים!!!!!11111 ~או לפחות ניסיון לגיוס.~ אתר השבוע: אין ~.~ מאכל השבוע: טונה ותירס P: או כל אוכל משצי מסוג שהוא. ספר השבוע: הנסיך הקטן סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי תמונת השבוע: -

../images/Emo183.gifה. אני מפגרת ../images/Emo122.gif

דבר טוב שקרה השבוע- אני ראיתי מאיהההההההההההה D: ואתם לא! D:

Nights Unseen

New member
נהנה{:

שיר/י השבוע של ווית'ין: המ.. Angels, Forgiven, Our Solemn Hour שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה. אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Deliver Us - The Prince Of Egypt - Ofra Haza חלי שלחה ליP: זה שיר ממש יפה אבל*__* דבר טוב שקרה השבוע: ת"א
[זה קרה השבוע נכון? Oם] דבר רע שקרה השבוע: נמ, לא נותנים לי לסוע למפגשים יותר<_< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: המ.. |: אתר השבוע:
מאכל השבוע:
ספר השבוע: אין לי מושג P: אני זוכרת שקראתי משהו אבל עכשיו אני לא זוכרת מה X_X סרט/סדרת השבוע:, שנות ה70
סימתי לראות את העונה ה5 כברXD תמונת השבוע:

Euterpe

New member
בקשר לתמונה- האמת שזה כן ככה ../images/Emo6.gif

זה ממש משעשע.

Liquid Dreams

New member
שבוע מושלם. ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה של דיליין ושל טורי איימוס אלבום השבוע: לוסידיטי מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: אנה
דבר רע שקרה השבוע: המקלדת שלי נהרסה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לימודים אתר השבוע: אין מאכל השבוע: ספגטי בולונז של ספגטים
ספר השבוע: שומרת אחותי סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי D: תמונת השבוע: אין

סופ"ש נעים ^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: New Age - Tori Amos דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכרת משהו טוב במיוחד
דבר רע שקרה השבוע: אין, אלא אם מחשיבים את החזרה לבי"ס משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אההה לא יודעת.
אתר השבוע: אין XP מאכל השבוע: נראה לי שאין
ספר השבוע: אין :{ סרט/סדרת השבוע: סדרות - How I Met Your Mother, שנות ה70 ובאפי שראיתי פרקים ישנים
תמונת השבוע: אין ... ... וואו, זה היה כ"כ חסר טעם

עוד לא

הפרק האחרון שראיתי היה נראה לי זה של יריד העבודה. בעונה הבאה יש שני פרקים עם אליסונניגן D: (אליסון הניגן ++)

וויהי סופשבוע

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jillian שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish- Ghost Love Score אלבום השבוע: TSF מה את/ה שומע/ת עכשיו: Destroyed דבר טוב שקרה השבוע: מפגש.. בערך.. דבר רע שקרה השבוע: כל מיני >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין משהו מיוחד ספר השבוע: יש ילדים זיגזג סרט/סדרת השבוע: בקושי ראיתי טלוויזיה תמונת השבוע: אין

TheImpactBoy

New member
הפורומים המועדפים על חברי הפורום:

נייטוויש אוונסנס מיי כמיקל רומנס אופנה אלטרנטיבית פאוור מטאל

למעלה