The Silent Weekend

Amir Noy

New member
הם אחלה גם אני אוהב אותם P:

|בורח בריצה עם ידיים על הראש| XDDDDD

Nights Unseen

New member
תראה הם אולי התמסחרו

וזה כן מעצבן אותי רצח אבל נאי אוהבת את המוזיקה שלהם :} ויש בהם מעבר למה שאתה חושב...

Amir Noy

New member
לא אמרתי שהם לא ממוסחרים P:

וזה לא כ"כ אכפת לי XD מצידי שיוציאו קו אופנה של נעליים על שמם..זה ממש לא יעניין אותי. *לטעמי* יש להם אחלה מוזיקה, אומנם לא מרגשת בצורה מיוחדת או כתובה בצורה גאונית כמו נייטוויש וכו' אבל כן..הם אחלה. זהו P:

lacrimosa girl

New member
בקיצור...אתה אימו.

לאן נעלמת במפגש נייט?
ישבת איתנו קצת ואז כשהלכנו לאכול התפוגגת

Amir Noy

New member
אבא שלך אימו 3:

הממ..הלכתי לפגוש עוד אנשים... וכבר הייתי איתם די הרבה זמן..אז חשבתי לפגוש אותם בסנטר אבל זה לא קרה... >.> נמנ...MCR בכללי זה מוזיקה מעפאנה...מעולם לא אמרתי שהם טובים P: אני אוהב אותם..זה לא שקיים בהם ייחוד מלהקות אחרות בשנים האחרונות...all same shit אבל את הדבר הזה אני אוהב P: בחיים אני לא אסגוד לדבר כזה..אבל למשל.. אם יש להקות שאני סוגד להם זה נייטוויש ופארל ג'אם
ווית'ין טיפה פחות...אבל גם בין היתר..
בקיצור..בא לי במבה

ZuLi90

New member
תגיד לי איזה שירים של MCR אתה אוהב...

כי ממה שאני שמעתי לא אהבתי!! ושמעתי הרבה מעבר לסינגלים!!

Nights Unseen

New member
תראה, זה כבר עניין של טעם -

אבל אתה לא צריך לומר: "MCR ?#@$ איככסססססס"

../images/Emo183.gifזה עניין של טעם.

אם הוא ואני נגיד מוצאים טעם בשירים שלהם ואוהבים אותם לא אומר שאתה תאהב.

TheImpactBoy

New member
וכמובן, המציפנים:

חמשת המביכים הגדולים: (4) EK007 (5) טיjקרבל eden (7) שתיקה אחרונה (8) Deep Blue Sky (8) drorjs עשרת המשקיענים למחצה: (שלא משקיעים מספיק!) (9) blacknwhite (10) jonysal (10) גברת פלפלת האחת (10) poisoned apple (14) adida33 (14) Euterpe (14) Amir Noy (18) A t a s h i (18) feel the revenge (22) LadySilkworm 20 המציפנים הגדולים: (23) theEscapist (25) Demolition Romance (28) phrizer (28) המכשפה ה ק ס ו מ ה (36) Nights Unseen (44) Gremshnit (51) taroboy (66) lacrimosa girl (67) The Girl Who Lived (68) Cry For The Moon (71) Jilian (77) The Phantom Agony (82) Liquid Dreams (84) TheImpactBoy (99) Ice Queen 7 (104) ZuLi90 (115) The phantom of opera (121) אזירפאל (174) אטומיק בייגל (217) Fairywitch (298) מגרש השוודים
דההה....

למעלה