The Silent Weekend

Fairywitch

New member
גם אני רוצה../images/Emo70.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Angels, Hand of Sorrow שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אהוד בנאי - הכוכב של מחוז גוש דן אלבום השבוע: THOE מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלבוטק שברקע. דבר טוב שקרה השבוע: כנס חנוכדברא
דבר רע שקרה השבוע:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש פורום ה"פ לבוגרים (למרות שלא בטוח שאוכל להגיע
) אתר השבוע: עדיין פייסבוק, אלא מה... מאכל השבוע: לביבות בצל ירוק ספר השבוע: "משחק מוסכן" של הרלן קובן + "הארי פוטר ואוצרות המוות" + "משחקי הכס" של ג'ורג' מרטין. סרט/סדרת השבוע: אבודים, הישרדות תמונת השבוע:

בתאל59

New member
יאללה גם אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: Angels שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evanescence - Evanescence EP: Imaginary אלבום השבוע: Evanescence EP מה את/ה שומע/ת עכשיו: Evanescence - My Immortal דבר טוב שקרה השבוע: אם.... התחלתי לשמועה את ווי'תין דבר רע שקרה השבוע: הברזתי לעבודה 4 ימים!!! וזה לא עשה לי טוב
(מזל שקיבלו אותי בחזרה) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: התחיל לעשות מודל אנימציה ב-3D מקס אתר השבוע: אם... אין מאכל השבוע: שוקולד ספר השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות! (סיימתי אותו בשישי, ישבתי 8 שעות!!! בלי לזוז מרוב שזה מרתק!!!) סרט/סדרת השבוע: אקס-מן איבולושן תמונת השבוע: אפלה כמו שאני אוהבת

phrizer

New member
איחור אופנתי

שיר/י השבוע של ווית'ין: in perfect harmonie. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: her ghost in the fog\cradle of filth. אלבום השבוע: mother earth, lovecraft and witch hearts\cradle of filth. מה את/ה שומע/ת עכשיו: her ghost in the fog\cradle of filth. דבר טוב שקרה השבוע: מסכימים להשתמש במחשבונים במתמטיקה ודחו לי את המבחן בערבית ככה שבמקום להישאר אחרי הלימודים כמה ימים אח"כ על חשבון שיעור!!! (נשעמתי כמו פאקאצה עכשיו, נכון?) דבר רע שקרה השבוע: מבחנים.. יותר מדי.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יגיע קובץ של אדגר אלן פו שאבא הזמין לי.. אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: אה? נגר לכם מה לשאול? ספר השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות.. סרט/סדרת השבוע: לא יודע.. תמונת השבוע: *צונזר*

למעלה