The Silent Weekend

../images/Emo183.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Ice Queen
. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Avenged Sevenfols - Scream, Metallica - The House Jack Built, Nightwish - Over the Hills and Far Away
. אלבום השבוע: Nightwish - Over the Hills and Far Away. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish - Dead Boy's Poem. דבר טוב שקרה השבוע: הממ..ת"א
. דבר רע שקרה השבוע: בית ספר
. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: :X אתר השבוע: מאכל השבוע: שוקולד. ספר השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות ~סגידה~. סרט/סדרת השבוע: מחשבות פליליות, האנטומיה של גריי, גיבורים, דקסטר
. תמונת השבוע: --->

EK007

New member
My week

שיר/י השבוע של ווית'ין: Our solemn houers שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Fall out boy - Thnks for the memories אלבום השבוע: nightwish - dark passion pkay מה את/ה שומע/ת עכשיו: סאבלימינל - אתה חזק (שיר חזק [=) דבר טוב שקרה השבוע: ציונים טובים לתעודה דבר רע שקרה השבוע: ילדה מביה"ס שלי נפטרה =[ יהי זכרה ברוך ! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא עולה לי.. אתר השבוע: האתר של הילדה שנפטרה, היא פתחה אתר והיא סיפרה כל מיני דברים שם בזמן המחלה. מאכל השבוע: לביבות ספר השבוע: עדיין רודף העפיפונים של חאלד חוסייני, לא משקיע בעצמי זמן לקרוא אותו /= סרט/סדרת השבוע: מחר, הישרדות 10 (לא ראיתי הרבה טלוויזיה השבוע) תמונת השבוע:...

../images/Emo13.gif../images/Emo67.gif../images/Emo189.gif../images/Emo193.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:Hand Of Sorrow שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Tarja Turunen-I Walk Alone אלבום השבוע:Tarja Turunen-My Winter Storm מה את/ה שומע/ת עכשיו:כלום דבר טוב שקרה השבוע:לא יודעת דבר רע שקרה השבוע:לימודים משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לעבור הקבצה בחשבון אתר השבוע:אין מאכל השבוע:צ'יפס ספר השבוע:ביטחון עצמי סרט/סדרת השבוע:יומני האומנת תמונת השבוע:----->פשוט מלאכית

SheWillBeLoved

New member
P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: המהמ. מאת'ר ארת'? וגםגם.. our solemn hour ו-angels[לי יש את הסינגל שלו ולכם לע!
{או שכע,אבל לא 'כפת ליXD}] שיר/י השבוע לא של ווית'ין: המ. כל פולן של אוונסנס D:
אלבום השבוע: ^ מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע:המממממ נגמרה השביתה. כן. דבר רע שקרה השבוע: עזבו באימאשכ'ם!
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לימודיםלימודיםלימודים
אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: איטריות ספר השבוע: לא קראתי סרט/סדרת השבוע:- תמונת השבוע: נה.

Ice Queen 7

New member
למי אין אותו ../images/Emo69.gif

זה הסינגל-ווית'ין היחיד שמצאתי מחוץ למטאלשופ

אזירפאל

New member
אני :)

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Bjork - Declare Independence והמון רדיוהד. אלבום השבוע: Amnesiac של רדיוהד.
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Declare Independence דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכר. דבר רע שקרה השבוע: אנשים ממש מעצבנים בעבודה... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אולי הדיסקבוקס של רדיוהד תגיע כבר.
אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: פתיתים! ספר השבוע: "חיים על דלת המקרר" וה"פ השביעי בעברית. סרט/סדרת השבוע: דקסטר
תמונת השבוע: אין.

Euterpe

New member
יאללה!

שיר/י השבוע של ווית'ין: memories, jillian שיר/י השבוע לא של ווית'ין: in these arms/bon jovi אלבום השבוע: TPP של נייטוויש
מה את/ה שומע/ת עכשיו: ocean soul כי בדיוק קראתי את הניתוח בפורום ניטוויש.
דבר טוב שקרה השבוע: בתחילת השבוע היה חופש... דבר רע שקרה השבוע: בשאר השבוע היה עבודה. >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ההורים באילת לחמישה ימים! אתר השבוע: ישראבלוג מאכל השבוע: אורז ספר השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות
סרט/סדרת השבוע: שומדבר מיוחד... למי יש זמן?
יאללה לישון.

אוקי אני אענה באיחור../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: orff וג'יליאן. אבל בעיקר אורף
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: GLS כמו כל שבוע, כמה של דיסטורטד, קצת מ-DPP, שמעתי הרבה גם את creek mary's blood
אלבום השבוע: WT-enter, the silent force, the heart of everything nightwish-once distorted-memorial delain-lucidity מה את/ה שומע/ת עכשיו: lacuna coil-self desception דבר טוב שקרה השבוע: הממ לא זוכר ממש
אה בעצם אני יודע! קניתי את הארי פוטר השישי באנגלית רק ב-75 ש"ח! ועוד מסטימצקי
ווהו! דבר רע שקרה השבוע: השביתה נגמרה
למרות שאצלנו בבי"ס לא הייתה ממש שביתה
למדנו כל יום והרבה, אבל התבטלו כמה מקצועות מעצבנים ולא חשובים בשיט שעכשיו חזרו
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודע.. שיהיה מגניב
אתר השבוע: עין הדג מאכל השבוע: פיצה
ספר השבוע: הארי פוטר השישי
אני לא מבין למה עד עכשיו קראתי את הספרים בעברית
זה כל כך מעאפן >< סרט/סדרת השבוע: וואי הרבה.. נייטמר ביפור קריסמס, קורפס ברייד(
), רטטוי, ונדטה (סופסוף
) בד"כ אני כותב סופ"ש נעים לכולם (+
), אבל כבר יום ראשון
בעע

Euterpe

New member
קורפס ברייד ../images/Emo99.gif

ואין שום רע בספרים בעברית.
אני דווקא ממש אוהבת את התרגום של גילי...

למעלה