בוקר טוב

../images/Emo183.gif לא הבנת את המסר

אם אני אקח את
לא ירד גשם ואז החורף לא שווה כל כך אבל זו עם האף של הפיל נראת הכי לעיניין..

../images/Emo6.gif איזה שרשור... אז אני איתך זק

גם אני בעד
הקיץ!!!!
כן, גם אביב בסדר, אבל יותר זה שקרוב לקיץ ולא זה שקרוב לסתיו.... וואוו כמה קר לי, וכמה שונאת את החורף.... ונכון שצריך גשם, וכשבחוץ גשם ואני בתוך הבית נחמד לי, אבל אני חושבת על האנשים שבחוץ שנרטבים שם... אז אני מעדיפה לסבול מחום יותר מקור.... (דרך אגב, עד שהכרתי את הדקאפפטיל, לא ידעתי מה זה לסבול מחום, ובפעם הראשונה, לפני שידעתי/הבנתי שאכן אלו התופעות לוואי, פתאום הזדהתי עם כל הסובלים מחום, באמת שהיה לי מוזר).

../images/Emo24.gif הנה אחת רצינית

שמחה שהצטרפת לשורותי ושרותי הקיץ הנפלאים דרך אגב לגבי הדקא הסיפור שלי בדיוק כמו שלך פתאום הבנתי את כל הנשים המבוגרות שמתות מחום ומבקשות מזגן ברוכה הבאה ותמשיכי איתנו בשירשור את מוזמנת לספר כל מה שבא לך הכל מתקבל בברכה הבנה ואהבה

האמת, לא רק המבוגרות של גל חום

(למרות שאמא שלי מרגישה שסוף סוף מבינים אותה
) אלא גם כל מיני אנשים סובלי חום (כמו בעלי, למשל). חוץ מזה שורותייך אכן גרמו לי לצחוק (דרך אגב, אני "חולה" על גבינה מעושנת, אני קונה גבינה צהובה רגילה לבעל וגבינה צהובה מעושנת עבורי (בעלי לא סובל אותה, איזה מזל
). ו-

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

גבינה צהובה מעושנת וואו נכון... בעלי גם אוהב אותה אז אנחנו צריכים להתחלק
(נדמה לי או שיש לה ריח של נקניק......יום אחד חתכתי לי פרוסה ואכלתי האיש שאל אם אכלתי נקניק שתקתי כדי שלא ירצה גם..... הפכתי ל
מאז שתיקנו אותי

כן, נכון לפעמים הריח דומה..

בכלל אני אוהבת מעושן... גם דג מעושן אני אוהבת אבל לא אוהבת
בכלל
כן, אני יודעת שאין קשר... אבל כנראה השעה....
חוץ מזה, קצת לאכול זה בסדר, העיקר שתרגישי טוב!!

טוב השתכנעתי אני רוצה את ../images/Emo183.gif

של הפיל אני צריכה להוציא את
יוגי ומכיוון ש
הפלא שלי (דונלדק) כבר איננה איתי אני מקווה שהפיל שלך יעשה את העבודה וכל פעם שאני אפתח אותה הגשם יפסק אז צריך לארגן את החילוף

האמת, את פשוט ../images/Emo47.gif

חוץ מזה שבעלי לא סובל חיות, באופן כללי, לא אוהב את הריח, לא מסוגל בכלל להיות לידם... כלב, לא הייתי מסוגלת להביא הביתה וזה משתי סיבות (חוץ מהשלישית הרשומה לעיל) אחת זה ה"לקום בבוקר מוקדם"
והשנייה, לצאת בקור, בגשם...בררר
באמת כל הכבוד לך!!

אה במהלך היום אני ממילא ערה

אז זה לא משנה קצת גשם לפעמיים מחכים והוא יודע להתאפק או מטריה בבוקר זה יפה - חינכנו אותו להתעורר ב -9:00 ולפעמים קצת אחרי. אנחנו גרים בבית קרקע אז אין בעיה לתת לו לפעמים לצאת לבד אבל אני יכולה להמליץ על
חיה נקייה לא מסריחה לא צריכה שיוציאו אותה פשוט דבר מדהים שווה לנסות

לא הייתי חייבת אבל

בכל הזדמנות שיש אני משוויצה בהם יש עוד שני חתולים בבית אבל התמונות שלהם גדולות ויש הגבלה בגודל

../images/Emo54.gif../images/Emo107.gif כלום לא בא בחשבון

אפילו לא
. פשוט, בעלי אין מצב שיהיה לו שום בעל חיים.. אפילו שלא יתקרבו אליו של השכנים. ויפה לו להתעורר ב- 9:00. בעלי, כשהולך בבוקר לבית הכנסת (בשעה 5:00) רואה אנשים שיוצאים עם הכלב.. (ואת הכלב של אח שלי אני מאוד אוהבת
- סתם כדרך אגב)

ליהיS

New member
../images/Emo65.gifכך אני נראית עכשיו-כמו בלון

ממשיכה את רעיון האוכל והחורף..מתביישת לספר לכן מה עשינו עכשיו עם חלה שלמה וריבת תפוזים סינית. וזה אחרי סיר של גולש ותפוחי אדמה בתנור......

ליהיS

New member
ובעינייני לקום בבוקר.

זקי-חבל שלא הכרתי אותך לפני 3.5 שנים, היית מוציאה את התאומים לטיטול ובקבוק.

ליהיS

New member
תיזהרי במה שאת מבטיחה..את עלולה

למצוא את עצמך מוציאה שלישייה לטיטול ובקבוק

למעלה