בוקר טוב

ליהיS

New member
../images/Emo6.gifנכון, גם רומיה בעסק.

כן, אבל בערב-הפרינססה שלי התלבטה בין אלגאוצ'ו לאגאדיר בסוף ננעלה על אגאדיר. אבל אנוכי, לעומת זאת,שלא השאירו לה כלום טעים לאכול ונאלצה להסתפק בסנדביץ, אמנם טעים, אבל רק סנדביץ (עכשו כולם לבכות לפי סימן מהבמאי
), מתכוננת בלב ובבטן למסעדה.

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo183.gif נענת לאתגר

למה אני אוהבת את החורף?
אין כמו הריח של הגשם הראשון.
להשאר במיטה מכורבלת עם האיש ביום סערה.
יופיים של איתני הטבע (ברקים ועוד ברקים).
האויר הרבה יותר נקי בחורף.
שוקו של ארומה.
נהיגה בגשם.
השמש המלטפת של החורף.
בגדי חורף. במיוחד כשהם מסתירים את העודפים
הקור מנטרל את פגעי הדקאפפטיל, מי כמונו צריך להעריך את המתת. יש עוד הרבה, אבל זה מדגם חורפי מייצג. בקיצור אני צריכה להתחיל ולברר על ויזה לסקנדינביה, איך איך נולדתי במזרח התיכון???

בררררררר עכשיו הסתבכת../images/Emo8.gif

עכשיו קר לי יותר
ריח הגשם אחלה, במיטה עם האיש אחלה, אויר נקי עוד יותר אחלה, שוקו לא שותה, שמש מצויין, בגדי חורף תמיד יושבים מסורבל עלי במיוחד שאני רזה 46 קילו סתם כבד עלי ולא מסתיר כלום רק מוסיף, עברתי לגלולות אז פגעי הדקא עברו. ולעיקר - נהיגה בגשם אני נהגת חדשה קצת מפחיד איתני הטבע מפחיד לאללה הרעש גורם לי להתחבא מתחת לשמיכה עם הראש.

ליהיS

New member
מה מזרח תיכון?? תסתכלי על התמונה

המצורפת ואל תגידי לי שאת נשארת אדישה

מדהים יפה מקסים

אבל קרחון לא עושה לי את זה אני עדיין מעדיפה שמש אפשר להריץ שרשור סקר - מה אתה מעדיף חורף או קיץ או שרשור מסע שיכנוע להעביר אותי להעדפת חורף (תלוי כמה אוהבי קיץ יש)

../images/Emo26.gifחורף / קיץ

אז לאור ההצעה של זק- חובבת קיץ אם כי מאז ימי הדקא המייגעים לא סובלת בחורף. הכי הכי אוהבת את האביב

טוב חזרתי ולתגובות../images/Emo8.gif

בואינג שיחקת אותה עם האביב מרוב "מלחמות" קיץ וחורף שכחנו את האביב והסתיו כך שגם הם יכולים להיות בסקר. yaelma1 - חורף אבל קר בעצמות....... סיפור על
לפני כמה (הרבה) שנים טובות קניתי
בצבע תכלת ולמטריה היו עיניים של דונלדק (הברווז ההוא מהסרטים המצויירים) וכמובן מקור (תוספת ל-
) בכל פעם שרציתי להשתמש ב-
הגשם הפסיק - לא היתה לי הזדמנות להשתמש בה אתן מבינות עכשיו מה יש לי נגד גשם .(מטריית דונלד) אני עדיין בקיץ מוכנה להתפשר על אביב -תודה בואינג.

מכיוון שליהי עכשיו בארוחת יומולדת

לנסיכה שלה והיא לא יכולה להגן על עצמה וגם כשהיא תקרא היא תהיה כל כך מפוצצת מאוכל כך שלא תוכל להגיב אז אני מאשימה אותה

ליהיS

New member
../images/Emo124.gif אין אין אין כמו

חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

מוכנה להודות שהדבר היחידי שטוב

בחורף זה תפוזים
ישר מהעץ בשביל זה שווה לעבור חורף. אז מה האוכל נתן לך כוח חשבתי שיהיה לך קשה לצעוק אחרי ארוחה באגאדיר.
איך היה?

ליהיS

New member
../images/Emo13.gifהלכנו בסוף לאל גאוצ'ו והיה נהדר

חוץ מהמחיר כמובן
. ואפרופו תפוזים-קיבלתי השבוע אטרף ריבות וכל המקרר מלא בריבת תפוזינה, אשכוליות ותפוזים-אני דוחפת קופסא לכל מי שעובר בסביבה-אין לך מושג כמה אני גאה בריבה שלי..אז יש עוד משהו טוב בחורף

אההההה../images/Emo140.gif

שונאת ריבות - ולא מתה על אשכוליות. בוקר טוב מה שלומנו הבוקר אנחנו בנקיונות ובישולי שבת??

בשביל אחת שלא אוהבת חורף

יצאתי היום מהבית כבר 4 פעמים בגלל הכלב. את עושה את הריבות בעצמך ? אם את צריכה אשכוליות לריבה תגידי. יש עוד קצת תפוזים אבל עדיין קטנים וכשהם יגדלו לתפוזים ממש אני כבר ידאג להם בעצמי

ליהיS

New member
../images/Emo6.gifחכי קצת עם האשכוליות..כרגע

אני יכולה להתחיל לשווק-יש לי כל כך הרבה ריבה במקרר שזה ממש מזעזע בייחוד לאחת שבכלל אסור לה לגעת בזה
. וכן, הכנתי לבד ובפעם הראשונה בחיי! אני בהלם עד כמה זה קל וכמה טעים! יש כמה אנשים שירדו מבחינתי השבוע ממרומי האולימפוס אחרי שהערצתי אותם במשך שנים על היכולת העל טבעית להכין ריבה לבד
. בכל מקרה, ניקיונות לא..בישולים כן..ושוב מאכלים שנראים מה זהההה מסובכים אבל גיליתי שהם ממש פשוטים..כמו גולש בפלפלים ורוטב עגבניות שמתבשל לו עכשיו בניחותא-וסתם פירה..היה גם כמובן מרק עוף עם לוקשים שכבר חוסל ע"י החוזרים מהכפור..וזהו, בנתיים..השבוע בא לי לבשל וכל המקרר מלא לגדוד בערך, לשמחתם של הנוכחים, בעיקר הגמדים שבינהם |מקשקשת ליהי שהגמד הראשי כבר כמעט עובר אותה בגובה וגונב לה את כל הגרביים/נעלי ספורט/גופיות|

yaelma1

New member
וואו ממש נקרעתי מכם../images/Emo13.gif

הצחקתן אותי אבל ממש. שאלתן מה יותר אוהבים קיץ או חורף? אז אני אישית אוהבת את ה...חורף ולמה
כי:
יורד לפעמים שלג וזה מקסים.
הגשם עושה לי כיף ב
עם הריח והקולות של ה
.
קניתי
חדשה ויפה אז למה לא להראות אותה לכולם
. חוץ מזה שאין כמו מרק חם בחורף ותגידו מה שתרצו אבל היום החצי ואני גמרנו ביחד את כל המרק עוף שהכנתי והיה ממש כיף וחוץ מזה שזה סבבה להתכרבל בפוך. אבל- יש גם משהו שמעצבן בחורף
: יש לי כאבים חזקים מאד ביד ששברתי לפני כמה חודשים.

ליהיS

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifזקי!!!!! ד"א ../images/Emo183.gif

לבנות שלי יש מטריות-אחת עם אף של פיל-וורודה, אחת של סינדרלה-שקופה וורודה, אחת צהובה של פו הדוב- הן טוענות שהן בוגרות מדי למטריות הללו ורוצות את אלו של אמא..צריכה כמה????

למעלה