בוקר טוב

../images/Emo186.gif בוקר טוב ../images/Emo151.gif

בוקר טוב לכולנו
דורשת קצת
מסורבל לי עם
לי וכל הזמן יורד
אני נראת כבר כמו
אחרי שסיימתי להתלונן מה שלומכן איך עבר השבוע ? תרגישו חופשי לספר הכל מתקבל. אצלי השבוע היה מאוד מוזר מלבד הגשם שלא הפסיק החתול
שלי בן 6 זכר מסורס החליט שהוא מגיב לחתולה מיוחמת שנמצאת בגינה הוא מיילל ומתנהג כאילו הוא חתול לא מסורס וזה מוזר והנה טוב שיורד גשם בכל זאת כי ככה הוא לא יוצא החוצה ואני מאוד מקווה שזה יעבור לו לפני בוא ה
בנוסף הוא החליט שהוא מחנך את החתול הקטן שלנו בן 5 חודשים ואת ה
מי שולט בבית. חוץ מזה השבוע לא "התעללתי" ב
ולא הפתעתי אותו גם כי נגמרו לי הרעיונות וגם החורף מקפיא אותי ובתור
קשה לזוז ולהכין תעלולים. זהו שולחת לכולכן
ולהמשך יום נפלא

ליהיS

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo113.gifטיף טיף טיפותיי

גשם גשם בשדותיי, בואו עננים, הבו גשם לגנים
. לי הגשם עושה מצב רוח נהדר
. היום לאמצעית שלי יש יומולדת 7. החלטנו שלא עושים מסיבה גדולה כי יש לה יומולדת גם בכיתה ונלך היום לאיזה מסעדה מיוחדת-יש רעיונות??????

../images/Emo49.gif X 7

המון מזל טוב ברכות ואיחולים לקטנה..... לא מכירה מסעדות מיוחדות שיתאים גם לילדים באזור הזה אבל אני אבדוק... איזה תעלולים את עשית השבוע?

ליהיS

New member
../images/Emo2.gifאני??? לא עוללתי כלום אבל...

החלטתי לבדוק את עמידותן של צלחות ארקופל המהוללות..זרקתי על הריצפה והן התפוצצו לאלפי חלקים. לי הבטיחו שהצלחות האלו לא נשברות לעולללללם

../images/Emo6.gif

כל פעם מחדש את מצליחה להפתיע אותי מעניין איך מקבלים אותך במשפחה?
אבל אני כבר מתה עלייך
טוב לגבי הצלחות אין לי מושג מזה צלחות ארקופל (סליחה על הבורות) אני הייתי מציקה (מתוך שיעמום והנאה ) למי שמכר לי אותם.
את יכולה לעבור לריפוי בעיסוק ולהדביק את הצלחות.
למה מראש לבדוק את עמידות הצלחות - מי באמת עצבן אותך?

ליהיS

New member
../images/Emo4.gifלא לא לא..אפחד לא עיצבן אותי

פשוט אלו צלחות שקיימות כבר 40 שנה ותמיד שמעתי על נפלאותיהן ועל זה שהן לא נשברות לעולם לא משנה מה עושים להם. אז הוצאתי מאיזה ארגז צלחות מהבית של ההורים שלי שהיו עוד של סבתא שלי והחלטתי לבדוק את עמידותן לפני שאני הולכת לקנות כאלו סטים-הרי אצלנו אורך החיים של כלי מטבח מאוד נמוך ונמאס לי לקנות עוד סטים בלי סוף..אז מאוד הסתקרנתי לדעת מה יקרה אם אני אזרוק אותן על הריצפה-והסוף ידוע..מודה שהבעל היה בהלם. הוא לא הבין למה אני עומדת בתוך "שלולית" של שברי זכוכית. שאל אם כדורי הטשטוש מיום ראשון עדיין משפיעים עליי . הבעיה שעד ששכנעתי אותו ששווה להשקיע בארקופל והכנתי אותו מראש על ההוצאה המתקרבת (אחרי הרצאה וחישוב מדויק של כמויות הצלחות הנשברות אצלנו)אני "לוס פייס" טוטאלי.

ליהיS

New member
../images/Emo11.gifחוץ מזה, תמיד אפשר להגיד שיש לי

אנדומטריוזיס במוח לא???

כמובן זוהי סיבה טובה להפיל

ערמת צלחות זכוכית מלפני 40 שנה ולבדוק את עמידותן. אני מאוד מקווה שעשית את הניסיון הזה רק על צלחת אחת ולא על כולן .

ר ו מ י ה

New member
גם אני מאוהבי ה-../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

וכמה שיותר עדיף
אתמול הייתי ממש מהופנטת מסופת הברקים המופלאה בדרכי הביתה
זק- שיהיה הצלחה ל-
, גם אהבה אפלטונית זה משהו
ליהי-ברכות לילדת היומולדת- שיהיה הכי כייף ושמח שאפשר
מאחלת לכולנו סופ"ש מקסים ונפלא.

אני רוצה להבין את אוהבי ../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

איך אפשר ביום
לצאת מהמיטה החמה הפוך הנעים לקור לגשם המרטיב ולסרבול של בגדים ארוכים מעיל
וכל שאר האביזרים המציקים
לא משנה כמה טוב תהיה לבוש תמיד תרטב ותמיד אבל תמיד הגרבים נרטבות.
(במיוחד מי שגר בת"א שם הכבישים והמדרכות תמיד מוצפים ותמיד המכוניות משפריצות עליך)
בקיץ אתה יכול לצאת מהמיטה בלי לקפוא מקור להתלבש בבגדים קלילים ונעימים ולצאת החוצה ליום יפה חמים ולא להתבאס שתכיף עלול לרדת גשם. אה ונזכרתי בחורף השירותים הם החדר הכי קר
בבית והכי מבאס להגיע לשם.
תשובות בבקשה

ליהיS

New member
תראי... הכל נכון אבל שום דבר לא

יכול להגמיד את האושר בריח הנהדר באוויר, בסרט טוב בערב עם כוס קקאו שבחוץ העולם מתפוצץ..את הריח של מרק קוסקוס וירקות שבקיץ הוא אף פעם לא טעים כמו בחורף..את ההרגשה שלא חם ולח ומזיעים ומגעילים והבגדים נדבקים לגוף בלחות הנוראית של איזור המרכז, את האוויר הקר והנעים שקל לנשום אותו..ועוד ועוד ועוד.

הכל טוב ויפה ../images/Emo28.gif

הלחות אף פעם לא הציקה לי החום רק גורם לי לפרוח מאושר ועזבתי את ת"א. ה
תמיד הפחידה אותי במיוחד כשהיא יכולה להעיף אותי.(קרה לי כבר ש
הצליחה להעיף אותי). וגם ל
אין לי סימפטיה. עכשיו לשאלה העיקרית - מרק קוסקוס? אה והזכרת לי שבחורף כל הזמן מחפשים מה לאכול - עלי זה לא משפיע כל כך אבל זה די מעצבן לצאת מהפוך והמיטה ולמצוא את עצמך בתוך ארון הממתקים בודקת מה עוד לא אכלתי מכאן ואז את עוברת למקרר ומתחילה בזלילת פרוסת נקניק קצת זיתים פרוסת גבינה מעושנת או צהובה (ד.א גיליתי את הגבינה המעושנת פשוט טעים ומדהים) חלבה איזה פרי וככה אחרי שזללת חצי בית את חייבת לשירותים ה-
. ואז האיש חוזר מהעבודה שואל מה עשית היום ואת בפה מלא עונה "לא הרבה - אבל נגמר האוכל צריך לעשות קניות" שכנעתי אותך לעבור ל

ליהיS

New member
מה השאלה לגבי מרק קוסקוס?

תראי, בתור פולנייה בסיסית , פרוסה פה ושם לא עושה את העבודה מבחינתי. זה לא חוקי שיעבור יום, בייחוד חורפי, בלי מרק כלשהי לחמם את הנפש והבטן-גם בקיץ (מדברת ליהי שהילדים הפולניים שלה חיסלו עכשיו סיר שלם של מרק עוף ולוקשים ולא השאירו לה אפילו לא כף אחת מסכנה לטעום) ..אפרופו גבינות..אם את בקטע של מעושנות ומסריחות-אין כמו הרוקפור לדעתי..יש גם את הגורגונזולה (אם כותבים אותה כך), אבל אני לא מצליחה למצוא כזו בארץ.

היי הי הי תרגעי

מרקים אני מבינה אבל גבינות איכס רק צהובה והצהובה מעושנת לא מסריחות ולא בטיח עד הסירחון לא מכניסה לפה אוכל עם ריח לא בריא יאק.

רומיה הצטרפה אז לא יגרשו חוץ מזה

קצת לשנות לא מזיק אני חושבת שהבנות קוראות וצוחקות ללא הפסקה. מלבד העובדה שאנחנו עכשיו
ועוד
ומימילא ב- 16:00 יש לי קופת חולים ולך יש מסעדה מתישהו למרות שהילדים חיסלו סיר?????

למעלה