פרק 115

liaush

New member
חחחחחחחחחחח "סער קירקף את זאביק"

קרעת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פרק טוב !

מה נסגר עם זאביק?
איך הוא התחיל לדבר על הקלטת עם סער, גדול
. אבל מה הוא מבקש ממנו פתאום?
. וגל כ''כ חמודה
. ועדי שיחקה טוב היום.. ועפר אין, איזה שחקן
. טוב את זה ראינו לא רק מהיום.. אבל בכלל, העונה הזאת הוא כ''כ השתפר!

liaush

New member
../images/Emo45.gif מסכימה הוא בהחלט השתפר

מאז משחק החיים לא סבלתי את עפר בגלל המשחק שלו
עד העונה השניה של האלופה עצרתי, ואמרתי לעצמי "הבן אדם עבר וואחד שינוי" התחלתי להאמין לו! להתרגש ממנו! אפילו לבכות ממנו
נכון שאני בוכה בקלות אבל רק משחקנים אמינים שמצליחים לחדור לתוכי :) בעונה הזו כ"כ התחברתי לתום אפילו ראיתי בו את עצמי במצבים מסויימים וזה גרם לי להעריך את עפר יותר גם בתור שחקן וגם בתור בן אדם
עפר שיחק אותה בע-נ-ק-!

ת י ת י

New member
נו באמת זה היה כל כך שקוף..

זה היה כל כך שקוף שזאביק יגיד לסער לעזור לו להתנקש בראש הממשלה.. ואני מאניק אם הוא לא הולך להפיל אחרי זה את כל האחריות על סער.

danit1234

New member
האמת שזה לא היה כ"כ שקוף XD

או שרק לי? כאילו גם כשהוא שאל אותו זה נראה תמוהה בעייני.

julie90

New member
שחקנים שמצליחים לחדור לתוכך?!../images/Emo6.gif

אלוהים ישמור, לא מצאת ניסוח טוב יותר??

liaush

New member
חחחחחח את פשוט לא מבינה את זה נכון! (ראש כחול

לחדור לנשמה שליי :p (אני מנסחת מצויין!
)

יווולי

New member
../images/Emo94.gif איזה פרקקקקקקקקק ../images/Emo99.gif

אני מזה בכיתי עם תום...איך סיגי באה אליו...יוו הוא רצה להתאבד כדי להיות איתה!! ובסוף היא נישקה אותווווווו!! אעאעאעא
כל כך התרגשתייי פשוט בכיתייי!!! ורגעעע מה היה בעצם בקלטת? אם ראש הממשלה יסכים לעשות את התכונית זאביק וג'וסף יהרגו אותו? או שהוא לא יסכים ואז הם יהרגו אותו?! אני לא זוכרתתת... ורגעעע עכשיו הראו בחדשות שראש הממשלה ביטל את התוכנית...והסוף שכאילו זאביק מבקש מסער שיעזור לו להתנקש בראש הממשלה..אז סער כאילו יחליף את גוזף?! איזה הזוייייייי

זאת הפעם הראשונה שראיתי כל הפרק..

זאת אומרת שלא הזמנתי ב- V.O.D וזה ממש מעצבן לראות סצנות משעממות בלי היכולת להעביר.. אניווי בקשר לפרק.. זאת הפעם הראשונה שאני באמת האמנתי לליאן שהיא באמת דואגת לגל, והקטע הזה שזאביק חטף לליאן את גל מהידיים באמת הרטיט לי את הלב.. ועדי הייתה כרגיל מהממת! אני לא מבינה מה הבעיות שלכם עם המשחק שלה.. זאביק רמז בקטנה לליאן על האונס, ראו שהיא לא מבינה מה קורה... משהו שגיליתי בפרקים האחרונים זה שסער באמת אוהב את ליאן ורק בםרקים האחרונים באמת האמנתי לזה.. זאת אומרת הטקסט אומר את שלו אבל יהודה הפגיז ביכולות משחק כאילו זה באמת החיים שלו..

yifati XD

New member
אוי אוי אוי הפרק הכי דפוק שהיה

קודם כל- דריה.. למה היא לא יכולה לפתוח את החלון ולצרוח הצילו!! או פשוט לצרוח הצילו!! הרי היא לא במקלט מבודד וזה מלון, אז יש סיכוי שישמעו. דבר שני הנשיקה של סיגי ותום... אויי דמיוניי והפירסומת השקופה להרבל אסנס שענבל החזיקה כשדיברה עם רני.. אוףף ולמה לעזאזל סער לא מביא לזאביק את הקלטת ועושה העתק.. הרי זאביק לא ידע והוא אמר שהוא יהרוג אותו אם הוא עשה העתק, זאביק לא ידע וזה לא כל כך משנה כי הוא גם ככה ירצה להרוג אותו אם הוא יפרסם את הקלטת בכל מקרה.. היום המצב שונה אבל סער היה צריך לפני פשוט לתת העתק לקלטת וזהו

yifati XD

New member
טוב לא כל כך דפוק XD רק הקטעים האלה

שרון אלכסנדר פשוט מלך
אין אין השחקן אלוףף חח איך אהבתי לראות שזאביק התקפל כשסער הרביץ לו סוף סוף השפילו את זאביק. ומעניין אותי לדעת איך גרמו לגל לבכות ולהגיד אמא... זהו פרק נחמד..

NP16

New member
אותי מ-מ-ש לא מעניין איך גרמו לה.. נשמע נורא.

להכריח ילדה לבכות.. לא מראה מלבב:)

yifati XD

New member
נכון אבל לא אני זאת שגרמתי לה לבכות

סתם מעניין אותי איך עושים את זה בלי אכזריות

julie90

New member
חחח לדעתי היא תמיד בוכה

השאלה האמיתית היא: איך גורמים לה לשתוק?!

למעלה