פרק 115

Hadas 87

New member
../images/Emo6.gif ע-נ-ק-י-ת הקארין הזו

הדמות של העונה מבחינתי
חבל רק שהיא כ"כ משפילה את עצמה מול האפס הזה... הוא מזה לא שווה אותה לדעתי. נכון שהיא טעתה אז עם כל ההתחזות שלה והכל אבל דייי טוב שלא עברה חצי סדרה מאז, היא עשתה מלא דברים שיוכיחו שהיא הצטערה ובאמת איכפת לה ממנו. אז יאלללללה שיתרכך קצת!

HILA46

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ועדי שיחקה זוועה, לא אמין בשיטט.

זו רק אני או ש...

עדי שיחקה ממש מעפאן בסצינה שחטפו אותה הבכי היה מזוייף לחלוטין חחחח

זה נשמע כאילו היא צחקה..../images/Emo67.gif

אבל זה לא שתפסתי ממנה שחקנית אייאיאייי עד עכשיו...

julie90

New member
איזה סוף הזוי../images/Emo4.gif

עלק אני רוצה שתתנקש איתי בראש הממשלה
איזה טמטום, נו באמת. והקטע של סיגי הי כ"כ קיטש...אלוהים
.

אונגי2

New member
רני זליג הבן **** ../images/Emo70.gif

אחת הדמויות הכי דוחות שהיו בסדרות הישראליות. אולי אני קצת תמים, אבל ציפיתי להפי אנד. ציפיתי לסיפור סינדרלה. שהוא ישאר עם המכוערת עם האופי המדהים שהייתה איתו ברגעים הקשים, ולא יחזור לכוסית שלו, זאת שברחה לה כדי להנות עם גברים שאין להם לקויות, ואז כשהוא מבריא פתאום היא חוזרת לה. בעיניי זה מה שהיה צריך לקרות. אבל זה רק אני...

אני דווקא ראיתי שהוא די אדיש כזה לריטה...

כאילו היא כולה מתלהבת "איזה מדהים זה שהיינו צריכים להיות רחוקים אחד מהשני כדי להבין שאנחנו בלה בלה בלה" והוא כזה.. "מה? כן..." נראה לי שהוא יהיה בסוף עם ענבל

ריטה בעונה השנייה באמת מאוד מעצבנת

עוד מההתחלה. לא היתה צריכה להיות בעונה הזאת בכלל =\

Hadas 87

New member
מה נסגר איתך? חח

באמת לא הבנת שהוא בחר בענבל? חח שקוף שהוא הולך להעיף את ריטה ל1000 עזאזלים ולחזור לענבל. הוא קצת היה מבולבל כי זה הרבה להתמודד איתו ביום אחד אבל ברגע שמעכלים הכל- הבחירה פה ברורה.

אונגי2

New member
לוקח את מילותיי בחזרה (זמנית)

פשוט חטפתי קריזה בתחילת הסצנה כשהם שכבו ולא הייתי כ"כ מרוכז אז לא שמתי לב שהוא באמת היה אדיש אליה... מקווה שבסוף הוא באמת יהיה עם ענבל, אם כן - אני מתנצל אלפי פעמים!!! חחחח...

Hadas 87

New member
חחח שטויות ../images/Emo24.gif

אם הם היו מחזירים את רני לריטה זה היה הכי שטחי ולא חינוכי בעולם
זה לא יהיה כזה נורא אם פעם אחת טלנובלה תעביר את המסר שיופי זה לא הכל. אחרי הכל זו טלנובלה שכיכבו בה יהודה לוי, עדי הימלבלוי ולירז צ'רכי.... היא העבירה קצת מסר אחר עד עכשיו.

ש liRon

New member
ולא חינוכי?! באמת שכחתי,שרצח,סחיטות,איומים,

בגידות,וחטיפות זה חינוכי

למעלה