פרק 115

LittleDiddle

New member
לדעתי רני וענבל יהיו בסוף ביחד למרות שלא באלי

בטח יעשו לענבל מהפך והיא תהיה יפה.. סך הכל בבסיס היא בסדר, אם היא רק תעשה פן או משהו יפה בשיער, תתאפר קצת ותסדר את הגבות היא תראה לא רע. ואז רני יהיה איתה.. כרגע נראה לי שהוא לא רוצה את ריטה כי הוא אוהב עכשיו את ענבל אבל גם פחות אוהב את ענבל כי הוא ראה אותה..

Hadas 87

New member
מגיע לה, היא דוחה

מאז שהוא נהיה עיוור לאט לאט התחיל להמאס לה ממנו, היא התחילה להתיחס אליו כמובן מאליו. היא שכחה שהיא היתה פעם באותו מצב. והנסיעה הלא קשורה שלה לד.אמריקה היתה אחד הדברים המגעילים.
5 דקות אחרי שסיגי מתה ושרני כ"כ זקוק לה. היא כזו אנוכית. פתאום עכשיו כשהוא עם מישהי אחרת אז היא כן רוצה אותו... יופי. סתם פרחה חח והיא לא אמורה להתגייס? שישימו אותה באיזה בסיס סגור ושתגור שם חחח

khzh120

New member
במילה אחת אסכם את הפרק../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

זאביק
פשוט מלך. שרון מלך. אני חולה על הדמות הזאת.

קארנושש

New member
אני יגיד לך למה היא בוכה..

נכון תמיד רואים רואים "באתר" או את ליאן בוכה או את קארין ותמיד למישהו יש בעיות ולכולם הקיצר יש חיים מסובכים ...אז פה הקטע לכולם יש חיים מסובכים אז מנסים להראות לכולם שאין לעובדים באתר חיים מושלמים ולכל אחד יש את הסיבוך חיים שלו את יודעת שהסידרה תיהיה יותר אמינה .... חח מקווה שהצלחת להבין :)

Hadas 87

New member
חחחח ז-ה מה שמטריד אותך?

הכי מגעיל אבל שסמדר כל הזמן רואה שהיא בוכה ופשוט מתעלמת
מה נסגר עם האישה הזו???? היא כזו אדישה ומעצבנתתתת! הבת שלה שולחת לך מכתב מאיזה יעד לא ברור! אין כתובת על המעטפה. היא אומרת לך שהיא באיזה מקום שבחיים לא שמעת! פאקקק!!! תצאי מהאדישות כבר!!!! איך היא מתיחסת לזה כאילו זה איזה כתבה בעיתון.. מעקמת שניה את הפה ואחרי דקה עוברת לנושא הבא שאיך לא, כרגיללל קשור בה. תמיד היא היא והיא. בעעע. היא לא יודעת להיות אמא.

LittleDiddle

New member
פרק טוב

הסצנה עם תום וסיגי מעולה.. הם התנשקו
רק חסר לי עכשיו שגם ראש הממשלה ימות חח

LittleDiddle

New member
לאאא ראש הממשלה זאת דמות כל כך חשובה בסדרה

בלעדיו זה לא שווה יותר

פרק יפה..!

הקטע עם גל-גל היה עצוב :( הקטע עם תום הזכיר לי ממש את הקטע עם רננה!!מטלנובלה בע"מ...)אבל היה בסוף ממש משעמם!! שהוא דיבר עם סיגי.... יאללה שכונה!!!!! (אלינור פשוט קורעת!!)

AntilopA2

New member
../images/Emo6.gif

"מה כבר ביקשתי, לא ביקשתי שהבן אדם יבוא, יזרוק אותי על השולחן....יקרע ממני את הבגדים...כמו חיה רעה....למרות שזה היה יכול להיות נחמדXD"

julie90

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קארין לשלטון

קרעה אותי היום

למעלה