פרק 115

mika95

New member
../images/Emo185.gifפרק 115../images/Emo210.gif

כל מה שקשור לפה
- כל השאר....
בי בי!
צפייה נעימה

"מה בחורה לא עושה?

כותבת כתבה, גורמת שהוא יצא חף מפשע, ומה אני מקבלת? לחיצת יד ו"תודה" של חולה אנמיה." קארין תעשי לי ילד ומהר
|מרייר| וזינו הרג אותי על הכיסא גלגלים, איך שהוא צרח אובג'קשן, קם, הבין שהוא אמור להיות "פצוע" וחזר לשבת
איזה מלך

ואוו, טוב שאני יודעת לשרשר../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

וגם שכחתי את הקטע הכי שווה
משהו לא טוב עובר עליי היום
בכל מקרה, "זה לא שביקשתי ממנו להדביק אותי לשולחן ולקרוע מעליי את הבגדים, למרות שזה היה נחמד אם הוא היה עושה את זה..."

mika95

New member
אופס,חחח.. פרק 215 (משהו לא טוב עובר עליי../images/Emo6.gif)

khzh120

New member
צפייה נעימה../images/Emo83.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

khzh120

New member
../images/Emo6.gifהוא ממש נבהל../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

ראו את הפחד האימה והחרפה שעברו במוחו
אמרתי לעצמי כזה:"איזה פחד!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ממש איום גרעיני

shirk16

New member
חחחחחחחח איציק וסמדר זוג סתומים!!

כרגע יש להן כבר שתי בנות חטופות ובכלל לא מעניין אותם חחחחחחח הם רבים על שטויות, אפילו שהם לא יודעים זה מצחיק חחחח ואיך סער כיסח את זאביק!!!! כל הכבודדדדדדדדד:) וגל כזאת חומד... ומסכנה ליאן..מעניין אם היא הבינה..

Hadas 87

New member
אשכרההה

שתי בנות חטופות, בן שהרגע קיבל את מאור עיניו חזרה בדרך לא ברורה, נכדה גם כן חטופה, בן חסותם בשימוע גורלי והם רבים לי על שטויות אם היא כן היתה מסיימת את זה או לא היתה מסיימת את זה. פחחחח. עוד הורים כאלו ואבדנו.

יווולי

New member
איציק הרג אותי..

"סמדר באה להפגש איתו\איתי" ה-איתו\איתי נשמע מצחיק... אבל הם באמת הורים סתומים!!לא דואגים לילדים שלהם...

wounded animal

New member
שרון ויודה שני ענקיים../images/Emo70.gif

הסצנה שלהם הייתה פשוט מדהימה
עדי אחת היפות
והילה.. גל.. איזה בוביי..
אחח איך רואים שרני לא רוצה את ריטה
זה הורססססס..

julie90

New member
באמת ראו עליו../images/Emo2.gif

שהוא לא כזה רוצה אותה. למה??...חשבתי שהם יהיו יחד בסוף. ותחשבו גם על ריטה, שאיבדה את כולם בחיים שלה. את כל המשפחה שלה. ועכשיו היא גם תאבד את רני? איפה היא תגור, בכלל

למעלה