Our SuperNatural Weekend

קרניjack

New member
זה גם מה שהורג אותי

מה כ"כ מדהים בבלה שכולם מתאהבים בה (אלא אם כן היא איזו כוסית על מה שהיא לא בספר, וזאת גם לא הפואנטה). אין לה שום דבר מיוחד באופי, ובטח בתלותיות המחרפנת שלה שאפשר להתחבר אליו ולאהוב. סטאפני מאייר פשוט יצרה דמות גרועה, ומי שמזדהות איתה ושלא נסחפות ע כדי כך כנראה מזדהות עם האהבה לדמויות מרגשות כמו אדוארד וג'ייקוב. ג'ייקוב הוא הדמות הכי אנושית, נורמאלית והגיוניות שיש בספר יותר מכל הדמויות הראשיות האחרות שבדרך אחרת או כזאת מנסות לשרת את בלה, להישטח לרגלייה, להירמס ועוד אחריי זה לבכות למה זה לא כאב יותר. וגם לג'ייקוב יש את החיסרון הבלתי מוסבר של ההתיאהבות בילדה חסרת הפשר- בלה. אני כבר יכולה לציין לך, שעל אהבה בלתי אפשרית, מסוכנת, רעועה ועל טבעית את יכולה למצוא בבאפי, עם הסיפור המדהים, המרגש והמעט עצוב של באפי ואנג'ל. שני ההפכים שמשלימים זה את זה, אבל הקשר שלהם גורם לאנג'ל לההפך לערפד הרצחני ולאבד את נשמתיו, אני משערת שאת מכירה. זה סיפור האהבה הבלתי אפשרית שאני הכי אוהבת. ואפשר למצוא את זה בהרבה סיפורי ערפדים, השאלה לאיפה לוקחים כל דבר.

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתך לגבי הסרט. גם אני לא התלהבתי. לא יודעת מה בדיוק התפקשש להם שם, אבל זה לא היה זה. לא חושבת שאני אוכל לצפות בו שוב.... (לא שאת Twilight ראיתי יותר מפעם אחת, אבל בכל זאת....)

to the end1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעונה

דבר טוב שקרה לכם השבוע: שקניתי בגדים חחח זה תמיד דבר טוב
דבר רע שקרה לכם השבוע: שביטלו אתמול את המשחק של הפועל ת"א בגלל הגשמים
שיר שעשה לכם ת'שבוע: robert pattinson- let me sign
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: מלא ראיונות אם כוכבי הסרט ניו מון
ספר\סרט\סדרת השבוע:
.דמדומים.על טבעי.
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: אהההההההה הוא אמיתי?!
מי הצחיק אותכם השבוע: אח שלי אם היציאות המוזרות שלו כבר פעמיים נחנקתי מרוב שצחקתי ממנו
למי הרבצתם השבוע: כמה שכואב לי להגיד את זה לאף אחד אבל שבוע הבא אני מבטיחה שזה ישתנה...
רוצים\ות להוסיף משהו:ייאלה הפועל!!!!!!

A m e l y

New member
תתחדשי../images/Emo140.gif

כמה שאני מקנאה...הארון שלי זקוק למילוי עוד מהחורף הקודם,לעזאזל עם הבגדים היפים והיקרים האלה...

to the end1

New member
כן המחירים של הבגדים עכשיו נורא יקרים,

בגלל זה כול פעם שאני יכולה אני קונה עוד ג'ינס ועוד חולצה עד שהמחירים יירדו...

קרניjack

New member
אני../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע: שום דבר מיוחד דבר רע שקרה לכם השבוע: באמצע טיול, כשהכלב שלי ראה כלב אחר וההורמונים געשו בו הוא הצליח לתת מן משיכה שעפתי על המדרכה וכולי נחבלתי. ויש לי שיפשוים עמוקים באמצבעות שנראים כמו דרגה מדרגה 2
שיר שעשה לכם ת'שבוע: משהו של arch enemy עם חוסר הגיוון בתקופה האחרונה וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: - ספר\\סרט\\סדרת השבוע: ספר- son of a witch של גרגורי מגוויר סדרה- לא ראיתי, כנל סרט. תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: מי הצחיק אותכם השבוע: דודים שלי למי הרבצתם השבוע: נחבלתי מספיק קשה כדי לא להספיק להרביץ לאף אחד

to the end1

New member
../images/Emo232.gif ‫Our SuperNatural Weekend../images/Emo232.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע:
דבר רע שקרה לכם השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
התחדשות השבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
מי הצחיק אותכם השבוע:
מי הכעיס אותכם השבוע: