Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo183.gifOur SuperNatural Weekend../images/Emo183.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע:
דבר רע שקרה לכם השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
מי הצחיק אותכם השבוע:
למי הרבצתם השבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו

יאיי דווקא חיכיתי לזה! ../images/Emo6.gif

כי לא רציתי לנצל"ש לשום שרשור אחר..
דבר טוב שקרה לכם השבוע:
בילוי עם חברותיי המצחיקות בסינמה סיטי בסרט דמדומים-ירח חדש..היה מעולה!
דבר רע שקרה לכם השבוע:
גיליתי שהפוסטמה שאני עובדת איתה התלוננה עליי אצל המנהלת שלנו..
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
SMILE (בגירסה של צ'ארלי צ'פלין) מהסידרה GLEE..שמר עליי אופטימית!
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
הסרט ניו מון נחשב וידיאו?! יואו היה כזה שווה!!!
ספר\\סרט\\סדרת השבוע:
כבר אמרתי שניו מון היה מעולה?!?! קראתי את כל הספרים ויצאתי מאוד מרוצה מאיך שהסרט היה דומה לספר..בניגוד לראשון..
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
לשם שינוי אני לא אשים תמונה של קריסטן בל, אלא של שחקני דמדומים..באמת מגיע להם
מי הצחיק אותכם השבוע:
שלום אסייג אתמול במשחק הזה חוזרים בתשובה.."היפופוטם שחי מחוץ למים" שלום: מעיין חודדה
למי הרבצתם השבוע:
שלטתי בעצמי ולא הרבצתי לנבלה שמנסה לדפוק אותי בעבודה..
רוצים\\ות להוסיף משהו: רוצו לראות דמדומים ירח חדש!

to the end1

New member
ואווווווווו איזו תמונה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואני גם מאוד נהניתי מהדמיון שהיה בין הספר לסרט. הסצנות שהופיעו בסרט היו בדיוק כמו שדמיינתי כשקראתי את הספר... אני לא יכולה לראות אותו כבר!

G Baby

New member
את מתכוונת..

כמעט עם כל חברותייך המצחיקות
וקודם אני אראה את הראשון ואז נחשוב על השני

נו בוודאי..

מה לעשות עכשיו שסיימת שאת הפסיכו אפשר לגרור אותך להנות איתנו כמו שצריך!!
ועכשיו אחרי שראית ת'ראשון נוכל לחשוב מתי לראות איתך ת'שני!

mor1450

New member
אני מתה לראות את ירח חדש, רק אין לי מושג מתי

אני אמצא זמן

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo12.gif

New Moon מעולה?
רק אני (טוב נו, וחברה שלי) מצאנו שזה סרט לא משהו? אל תביני אותי לא נכון, אהבתי את הסצנות של ג'ייקוב בלי חולצה וכאלה, אבל איפה שהוא הסרט קצת נמרח.. היו קטעים שפשוט חיכיתי שיעברו...
אבל שמחה שנהנית. אם כבר לראות, עדיף שיהיה כיף

A m e l y

New member
עונה

דבר טוב שקרה לכם השבוע: אני וחבר שלי חגגנו השבוע חמש שנים ביחד
,והוא הפתיע אותי בבית הספר עם זר ורדים
(ואני מגדישה את המילה הפתיע,כי הוא לא בן אדם של קיטש ורומנטיקה) דבר רע שקרה לכם השבוע: אני גוססת לי בבית עם שמיכת פליז וחבילת טישו,אחרי שחברות שלי העבירו אליי את החיידקים המגעילים שלהן...לא עושה יותר ביקור חולים
שיר שעשה לכם ת'שבוע: כנסיית השכל-היינו עושים אהבה וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=055ZA5kGfAs התינוק במנהרה... LOL ספר\סרט\סדרת השבוע: לימוד נהיגה =\ ///---///הנסיך המדליק תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: כל התמונות מהמסע הישראלי
היה אש! מי הצחיק אותכם השבוע: ידיד שלי...אבל לא משנה צריך להיות שם כדי להבין.ככה זה סתם ישמע מטומטם. למי הרבצתם השבוע: חבר שלי...אבל זה היה בטעות,הוא החליט שיהיה מצחיק לדגדג אותי עד שהכנסתי לו אגרוף לאף
רוצים\ות להוסיף משהו: שיהיה לכם שבוע סטרילי ובריא

to the end1

New member
חחחחחחחחחחח איך הצחקת אותי כשהרבצת לחבר שלך

מסכן חחחחח
אבל הוא ממש מתוק אם הזר פרחים
איך חברות שלך הדיבו כשהם ראו אותו אם הפרחים חחח? ותרגישי טוב

A m e l y

New member
חח חברות שלי היו איתי בבניין המעבדות בבצפר

והוא חיכה בכיתה שלי וכל שתי דקות שלח לי SMS-ים איפה אני ומתי אני מגיעה לכיתה,אני כבר התחלתי לחשוד שהוא מתכנן משהו אבל חברות שלי שכנעו אותי שהוא סתם קרציה,ושאם זה באמת דחוף הוא יכל לבוא עד אליי
ואז כשבאתי והם ראו אותו עומד עם זר של חמישה ורדים(אחד לכל שנה שהוא לא הביא לי ורד
) הן קיבלו את השוק של החיים,בדיוק כמוני.כי שוב הוא ממש ממש לא כזה. ותודה,אני באמת צריכה את זה...

larisa125

New member
גם אני אגרסיבית כשמדגדגים אותי...

אחותי פעם יצאה עם שריטות איומות על הפנים...
החלמה מהירה

A m e l y

New member
זה לא שאני אגרסיבית

אני פשוט מאוד מאוד רגישה לדגדוגים ואני לגמרי מאבדת שליטה על הגוף שלי,אז גם אם מישהו חושב שזה יהיה חמוד לדגדג לי את בית השחי עם נוצה,פשוט יקבל אגרוף באיבר גוף שנמצא הכי קרוב ליד שלי...כמו למשל באף. תודה

G Baby

New member
אני ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע: אממ קיבלתי ציון ממש טוב בסימולציה בפסיכו'..בתקווה שככה יהיה גם במבחן האמיתי... דבר רע שקרה לכם השבוע: לא בדיוק רע..אבל הגעתי למסקנה שאני לא אוכל לטוס עם חברה שלי לתאילנד עוד חודשיים..מבאס! שיר שעשה לכם ת'שבוע: למי היה זמן לשמוע מוסיקה שבוע לפני המבחן?? וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: זה סרטון שחברה שלי הראתה לי..לא הפסקתי לצחוק! ספר\סרט\סדרת השבוע: טוב לא ממש היה זמן אבל נגיד משפחת סימפסון ואיך פגשתי את אמא. תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: אין זמן לתמונות
מי הצחיק אותכם השבוע: הומר סימפסון למי הרבצתם השבוע: הצלחתי לשרוד את השבוע בלי להרביץ לאף אחד..משימה קשה מבחינתי
רוצים\ות להוסיף משהו: מחר פסיכומטרי!! תחזיקו לי אצבעות!

למעלה