Our SuperNatural Weekend

A m e l y

New member
בהצלחה בפסיכו'

תזכרי ללכת לשירותים 5 דקות לפני תחילת המבחן-גם אם אין לך. א-ל תאכלי שוקולד,זה מוציא מריכוז,עדיף לשתות מיץ תפוזים סחוט. ותחליפי תנוחות ישיבה במהלך המבחן שלא יקרה לך כמו שקרה לי שבפרק השישי הרגל שלי נזכרה להרדם וכאבה לי וכבר לא יכולתי להתרכז עד סוף המבחן... והכי הכי חשוב,אל תתאכזבי כי זה באמת לא משקף כלום.

G Baby

New member
תודה תודה! ../images/Emo24.gif

האמת היה בסדר
(טפו טפו טפו-שום בצל-בלי עין הרע) מקווה שהניחושים היו מושכלים
ויהיה בע"ה פטור באנגלית.. נראה לי מי שראה אותי מהצד חשב שאני מזה צריכה לשירותים, כל הזמן זזתי בכיסא סטונדט מהגיהנום הזה, האמת שהייתי רגילה לפתור את המבחן בצורה עקומה כזאת..פתרתי ככה את כל הסימולציות בבית אז לא ממש כאב לי, עצוב שהורגלתי לכאב.. קיצר מה שהיה היה, ונקווה לטוב!

G Baby

New member
לא כזה נורא...

אחרי כמה שאלות נהייתי דווקא דיי רגועה (ממש לא אופייני לי..) לא היה פיילוט בכמותי, עקב האכילס שלי..אז לפחות משהו טוב
ומשום מה האנגלית היה קצת יותר קשה מכרגיל, שזה קצת ביאס כי הפטור לא בטוח בכיס
אבל אני אופטימית!!

mor1450

New member
שלי ../images/Emo153.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע: ח-ו-פ-ש-! דבר רע שקרה לכם השבוע: הפסטיגל הזה. זוועות מה שהולך שם. אני כ"כ מצטערת על הרגע שבו התנדבתי לקחת את אחותי לשם XD שיר שעשה לכם ת'שבוע: the man who can't be moved- פרץ נוסטלגיה
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: אין ממש ספר\סרט\סדרת השבוע: אממ מבט לעתיד תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: מי הצחיק אותכם השבוע: חחחחחח "כשתיפול מהחלון הזה ותשבור את הרגליים אל תרוץ לבכות לי!!!!" למי הרבצתם השבוע: דווקא לא הייתי אלימה השבוע
רוצים\ות להוסיף משהו: חג שמח, ובהצלחה לכל הפסיכומטריות

עונה...

דבר טוב שקרה לכם השבוע: עשיתי את הקעקוע השני שלי.. (דווקא לא כאב כמו שחשבתי.. ) דבר רע שקרה לכם השבוע: מהשבוע זה נכון להגיד ש.... אני מתגייסת עוד חודש!!!!
שיר שעשה לכם ת'שבוע: Lady Gaga-Bed Romance וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: דייי הם פשוט הורגים אותי!!!! ספר\סרט\סדרת השבוע: ספר - בר מזל של ניקולאס ספארקס - מרתק! סיימתי תוך שבוע! // סרט - דמדומים 2 כי זה מה שראיתי השבוע אבל לא נדהמתי ממנו... הוא בסדר, סביר... לא הסרט הכי מעולה של השנה... סרט שמכבה את המוח ומכריח אותך פשוט לבהות במסך... ניחא // סדרה - האקס המיתולוגי (האמריקאי.. עם אליזבת ריזר.. טוב, רשמית התמכרתי.. זה כזה חמוד... פשוט, דבילי ודביק - בדיוק מה שצריך בשביל חצי שעה של שעמום...) תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
חמודים! מי הצחיק אותכם השבוע: חברות שלי שהלכו איתי לדמדומים... נחמד לדעת שאני באותו ראש איתן לגבי הסרט... למי הרבצתם השבוע: האמת.. לאף אחד.. רוצים\ות להוסיף משהו.. אהמ... אלא אם כן אתם מרגישים צורך עז לראות דמדומים או שממש מעניין אתכם לדעת איך עיבדו את הספר - תחסכו לעצמכם את הכסף...

to the end1

New member
אני דווקא מאוד מרוצה מהדיוק שבין הספר לסרט.

מה שכן ביאס אותי קצת זו קריס שבמקום לגרום לי לרחם עליה על זהשהיא עכשיו בלי אד רק צחקתי עליה ורציתי לזרוק עליה נעליים כול הסרט...
עזבי מה שמעניין אותי זה לראות את הקעקועים שלך אני כ"כ אוהבת!תעלי תמונות...

לא אמרתי שאין דיוק...

דווקא הדיוק שיחק יותר תפקיד בסרט הזה מאשר בקודם (למרות שבשבילי הקטעים הכי טובים בטווילייט זה הבייסבול וה"כך התאהב באריה בטלה...") פשוט אמרתי שהסרט (ואם לומר אם האמת, אז גם הספר, בדיעבד) הוא לא מיוחד ולא משאיר אותך בתחושת היי ורצון לראות את שוב ושוב ושוב ושוב (לעומת סרטים אחרים...) הוא בסדר.. לא הייתי נותנת לו יותר.. והקעקועים שלי.. יש לי פיניקס על כתף שמאל (ולא, זה לא בגלל הארי פוטר! אגדת הפיניקס הייתה קיימת הרבה לפני הארי פוטר (אני שונאת ששואלים אותי אם עשיתי את זה בגלל הארי פוטר.. שאלה סתומה..), שעשיתי לפני שנתיים והחדש, שעשיתי ביום שלישי, זה המילה שלווה בסינית על עמוד השדרה ממש מתחת לעורף..

to the end1

New member
כן אין כמו הסרט הראשון הוא פשוט היה ממכר

ואתמול ראיתי אותו שוב טיש תחושה שונה כשצופים בטוויליט וגם אני מאוד אוהבת את המשפט "כך התאהב באריה בטלה" ואז בלה אומרת "איזה טלה טיפש ואד אומר איזה אריה חולה ומזוכיסטי" אווווווווווו אני פשוט אוהבת את הקטע הזה

חולקת עליכן חמודות..

אני פחות התלהבתי מהסרט הראשון..ראיתי אותו גם לפני שקראתי ת'ספר וגם אחרי..והוא לא היה כ"כ דומה לספר ובגלל זה לא התלהבתי.. דווקא את ניו מון אני חושבת שאני אהנה לראות יותר מפעם אחת..הם שיחקו אותה לדעתי..

קרניjack

New member
זה קיטש ברמה לא אמינה

המשפט הזה היה יכול להיות עם משמעות יותר עמוקה כשלא היה מדובר בכל הדביקיות הקיטשית, הלא אמינה והפנטזיונרית שמאפיינת את הספר-סרט, בעיקר שהמשפט מדבר יוצא מפיהן של שתי דמויות מעצבנות. בלה כמעט לכל אורך הסידרה פשוט בלתי נסבלת, ורוברט פטינסון עושה לדעתי דיי עוול לאדוארד, לא יודעת אם זה קשור לאיך שהוא נראה, איך הוא משחק או איך שהסרט מבויים...:S

WatchMeWatchYou

New member
גם אני חושבת

שרוברט פטינסון עושה עוול לדמות של אדוארד. יש לזה קשר גם לאיך שהוא נראה לדעתי.. אדוארד נהרס לי קצת כשראיתי פוסטר לסרט עוד לפני שצפיתי בסרט הראשון

קרניjack

New member
אויל עוד לפני שקראת את הספר הראשון?

זה פשוט לא כ"כ הגיוני מה שכתבת...

WatchMeWatchYou

New member
אוקיי, מנסה להסביר

לא. התכוונתי שכשקראתי את הספר הראשון אדוארד מתואר כהתגלמות היופי. אבל כשראיתי את הפוסטר של הסרט (מבלי לראות את הסרט, ככה שזה לא קשור ליכולות המשחק שלו) אדוארד נהרס לי קצת. בעיקר כי אני ממש לא חושבת שהוא יפה, בטח לא מספיק כדי להיות אדוארד. יותר טוב?

קרניjack

New member
הבנתי, אבל בלי קשר ליכולות המשחק שלו

ואני לא יודעת אם זה רק קשור ליכולות המשחק או הבימוי- הוא בכלל לא משקף את אדוארד של הספר

WatchMeWatchYou

New member
זו בדיוק הנקודה שלי

אדוארד של הסרט זה לא אדוארד של הספר.. ואני מעדיפה את זה של הספר..

מסכימה ואולי לא הבהרתי את עצמי כמו שצריך

כשאמרתי שאני אוהבת את המשפט הזה. התכוונתי למשמעות העמוקה, המטאפורית שלו. הרי המשמעות מתארת מצב שהוא בלתי אפשרי ולכן גם האהבה בין הדמויות היא בלתי אפשרית, דבר שהניע, מניע ועוד יניע סיפורי אהבה גדולים וטובים הרבה יותר מטווילייט, אין כל ספק בנוגע לזה. אני חייבת להסכים איתך בנוגע לבלה, היא אחת הדמויות הכי בלתי נסבלות שאי פעם נתקלתי בהן במהלך הקריאה. היא פשוט נוראית, חסרת עמוד שדרה, "עלמה במצוקה" מגושמת שלא יודעת ללכת ישר, שלא נדבר על להיחלץ מצרות. לגבי אדווארד, אהבתי את הדמות שלו בספר הראשון כי הוא די תואר כגבר המושלם אז הדמיון שלי מייד נכנס לפעולה. אבל בספרים האחרים הוא כבר עיצבן ברמות רציניות אז חיבבתי את ג'ייק והציניות שלו יותר מאשר את אדווארד. הדבר היחיד שאני עוד לא מבינה הוא - מה יש בבלה המפגרת הזו שכולם מתאהבים בה?.. אאא ורוברט פטינסון בתור אדווארד בעע יכלו למצוא מישהו יותר טוב... לא מתה על המראה שלו.. בטח שלא על המשחק שלו....

למעלה