סכמ"ש

akane

New member
איזה שבוע

משהו טוב שקרה השבוע? כנס מוצלח, מסיבת בצלאל מטורפת ומסיבת רווקות לאחותי הקטנה!~ איזה שבוע D: משהו רע שקרה השבוע? ריב עם החבר :< שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=CTd3X-b4TmQ סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דקסטר *O* ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קצת סול איטר. התחדשות השבוע? אמא קנתה לי זוג נעליים חדשות ^^ ובדים כדי שאני אכין לעצמי שמלה לחתונה של אחותי עוד 3 ימים. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2624323/ ואו איזו תמונה~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עוד כמה כובעים למשלוח, וסקיצות לפרוייקט סוף שנה. למה מצפה בשבוע הבא? לחתונה של אחותי! ואז לשקט ושלווה. אדם שעשה לך את השבוע? אלה 3> שעזרה לי המון בהרבה דברים. תמונה? אחת מהתמונות שהייתי די מרוצה מהן, תודות לליאור שצילם אותי בכנס מהר מהר כדי שאוכל לחזור לדוכן. ואני גם מרוצה מהרמקול שהכנתי ב25 דקות ע"י גלגול סול וקשירה שלו עם חוט תפירה XD זה הדבר הכי מצ'וקמק שהכנתי שיצא ככ סביר במראה שלו~

akane

New member
תודה ^^ אחת מהיחידות

כי עד שהתפניתי להצטלם התאורה היתה נוראית כי לא היה אור מבחוץ. גם הפלאשים של ליאור לא עזרו להציל את המצב

Ayelet chan

New member
עונה~

משהו טוב שקרה השבוע? יומיים חופש וכנס D: משהו רע שקרה השבוע? ההרגשה שיצאתי בה מהכנס שיר השבוע: Glee- Loser like me סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: גלי 3> (כי ראיתי את פרק 16 שוב על מסך 50 אינצ' בסלון ואומגד הם מאממים כלכך) ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אין~ בילוי השבוע? הכנס התחדשות השבוע? כרטיס לכנס? XDD ציטוט השבוע? אין משהו מסויים~ קוספליי השבוע? עדי וגאיה 3> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי עד השעות הקטנות של שבת נחשב? XD למה מצפה בשבוע הבא? ליום חמישי. אדם שעשה לך את השבוע? מפגשהם
תמונה?

SHE RA

New member
אהה הצבא השטלת על חיי ><

משהו טוב שקרה השבוע?יום חופש ביום ראשון וכנס!!! משהו רע שקרה השבוע?אממ טוב ורע סיימו לשפץ את המגורים מה שאומר שמעכשיו אני עושה חמשושים במקום יומיות. שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:אממ ראיתי שוב את ממזרים חסרי כבוד... ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?נשאר לי רק את ווליומים 5-6 של סקוט פילגראם :) בילוי השבוע?כנס! ממש נהנתי!! וחוץ מזה שאת שאר השבוע ביליתי בבסיס ובמיטה בבית >< התחדשות השבוע?כובע קטן וחמוד לתינוקת שעומדת להיוולד :) לבן דוד שלי .. ואממ 1TB הארד דיסק חיצוני. ציטוט השבוע? קוספליי השבוע?קוספליירים מוכשרים שהיו בכנס לא זוכרת משהו ספציפי תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?יותר כמו שבוע שעבר אבל עשיתי פיקאצו על קפוצ'ון לפורים :) למה מצפה בשבוע הבא?טחינה בצבא>< אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?פורים בבסיס

cnani

New member
סכמ"שייסן D:

משהו טוב שקרה השבוע? נגמרו כל האירגונים לכנס ולמחזמר [= משהו רע שקרה השבוע? נגמרו כל האירגונים לכנס ולמחזמר ]= שיר השבוע: כל השירים של המחזמר (ארורים תהיו|- סתם כפרעליהם) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: שאמן קינג- מסתבר שאני צריכה להתחיל לראות XD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? דיגריימן- צריכה להספיק הכל לפני הפוטושוטס.בי נשבעתי בילוי השבוע? כנסססססססססססס!!!!!! התחדשות השבוע? 120 שקל טיפ בעבודה XDD ציטוט השבוע? "גם כשהיום נראה סגריר, מבעד לעננים השמש תאיר" קוספליי השבוע? קרוס של עוז כפרעליו!! הקרוס הכי יפה בעולם- היה לי הכבוד להיות בת הזוג שלו בחיי. אני מזה גאה!! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפרתי את החורים בגרביונים :p למה מצפה בשבוע הבא? יום חמישי- רואים את החברים וסדנת פיאות ואיפור אצל ליעד!! אדם שעשה לך את השבוע? החברים המדהימים שליייייייייי!!!!! <3<3<3 קאסטDGM ושאמן קינג- איי לאב יו!! תמונה? פורים בתחנת דלק :p

Kienai Negai

New member
פעם עשיתי טיפ של 350 שקל XDD

אבל זה היה באולם אירועים, לא בתחנת דלק אז אני מניחה שזה דיי נורמלי XD

Kienai Negai

New member
O____O

אלופה!! מה כבר עשית שהגעת לסכום כזה? סתם היית נחמדה או אירוע מיוחד? O: אני הגעתי בקושי ל350 כי הפלתי צלחת חומוס ענקית והיא נשארה שלמה אז אנשים פשוט התחילו לזרוק שטרות XDD

Winged Serpent

New member
סכמ"ש (באיחור)

משהו טוב שקרה השבוע? הכנס! והקוספליי שישצא לי לשים סוף סוף משהו רע שקרה השבוע?הריבים שאחרי הכנס, וההבנה שעם זה שהסתובבתי בקוספליי בקושי שעה, אני לא חושב שאמחזר אותו לקיץ (הפספוס קצת מציק) שיר השבוע: עוד משבוע שעבר, Art vs. Science: Finally See Our Way סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: צ'אק, למרות שאני עדיין קצת מתבייש שאני רואה את זה בילוי השבוע? גיליתי את מתחם התחנה שליד הטיילת/יפו. הוא לא משהו. התחדשות השבוע? סוף סוף חוזר לדירה, אחרי שבועיים אצל ההורים כדי לעבוד על הקוספליי ולעזור עם האכלת גורי חתלתולים למה מצפה בשבוע הבא? להתחיל לחשוב על עבודה חדשה, להתחיל להתאמן שוב אדם שעשה לך את השבוע? ההורים שלי, שעזרו לי המון בגימורים של הקוספליי תפירה/יצירה/ציור/פיסול לא ברור, אולי אבנה מנורה משוגעת תמונה? פוטושוטס עם ההורים, כי זה המיטב שייצא מהקוספליי הזה כנראה.

Winged Serpent

New member
זה הכי קרוב למקור שיש לי

מזה התחיל, לקחתי ממנו את השריון ומשם התחלתי לשנות. את החצאית עשיתי ממפל כי אני לא תופר, ואת המטה עשיתי אחרת כי לא היה לי זמן (או מושג איך) בזמנו לעשות משהו דומה

S.Riddle

New member
וואו, זה נראה נהדר *_______*

ממש אהבתי את השינויים שעשיתי!

akane

New member
אני זוכרת שבאתי אלייך כשרק התחלת :}

וישבנו לנקות איזה חלק בשריון על הרצפה~ יצא לך מעולה בוריס, באמת. לבן אדם שננטש על ידי סבתו המוכשרת באופן מטורף, והחליט לעשות הכל לבד, יצא לך ממש טוב. רק עוד זמן וזה היה מושלם לחלוטין. אני הייתי שמחה לעשות עיצוב לבלוד אלפית ביום מן הימים, זה בתכנונים שלי מימים ימימה. בוא נחליט כשהיום הזה יבוא - אני אתפור לך את מה שצריך ותסיים את הקוספליי הזה, מפיאה ועד אחרון הקישוטים. הוא מדהים מידי מכדי שלא תעשה לו מחזור~

למעלה