סכמ"ש

Kienai Negai

New member
../images/Emo183.gif סכמ"ש ../images/Emo183.gif

אחרי הרבה זמן!! :D משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Lightning9

New member
משעמם לי בעבודה

משהו טוב שקרה השבוע? כנס D: תגובות חיוביות, מד"א אחרי שלושה שבועות ♥ חברים שלי מדהימים והכלבה שלי הזויה. אה וחתמתי ויתור מודיעין D: משהו רע שקרה השבוע? בית ספר, אין לי כוח כבר. שיר השבוע: שום דבר ספציפי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Annoying Orange ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? משחקי הרעב 2!!!!!!!!!!!!1 אמא קנתה לי אותו ואני מחכה להגיע הביתה לקרוא :) בילוי השבוע? כנס D:, לילה לפני הזוי עם שני ובוקר-ערב במד"א :) תמיד טוב התחדשות השבוע? הוויתור מודיעין, וקוספליי לקיץ XD אה וספררררר ציטוט השבוע? "החרב הגדולה הזאת מפצה על משהו אחר?" אני חושבת ששרון אמרה לי את זה שחיכינו לשיפוט P: קוספליי השבוע? כווווווווולם בכנס ♥ אבל הכי הכי, גיא ושני. וקורל שעשתה קוספליי למישהי שבאה לכנס D: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לסיים את החרב וכל השבוע הייתי שמנה ונחתי מלא למה מצפה בשבוע הבא? עוד מד"א, חברים, לסיים עם העבודה באזרחות וללכת לשני מתישהו~ (אם יצא) אדם שעשה לך את השבוע? כל האנשים המפרגנים בכנס. וסהר המדהים (שעיצב את התמונה פה בצד~) תמונה? ידיד שלי, סהר, עיצב :)

Kienai Negai

New member
עונה.

משהו טוב שקרה השבוע? כנס משהו רע שקרה השבוע? אני ~עדיין~ חולה, ויש מלחמה וחדירת מחבלים לשדרות אז אני תקועה בבית. פפ שיר השבוע: S&M-Rihanna סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אין, אבל עכשיו מתכננת סוף סוף לראות את העונה השלישית של אריה. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום >: בילוי השבוע? כנס התחדשות השבוע? פאת יוקו החלומית שלי *__* ציטוט השבוע? אין XD קוספליי השבוע? כל המדהימים מהכנס. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המגפיים של יוקו וקוספליי ממש ישן שסוף סוף סיימתי. מקווה לפוטושוטס בקרוב למה מצפה בשבוע הבא? לקצת רוגע?... נמאס לי שהיום הולדת שלי תמיד יוצא על מלחמות אדם שעשה לך את השבוע? כל הקוספליירים בכנס. מדהימים. תמונה?

S.Riddle

New member
מסכמ"שת!

משהו טוב שקרה השבוע? הכנס היה מגניב, וחזרתי ללימודים סוף סוף. 3> משהו רע שקרה השבוע? וירוס\שפעת קטלני\ת. אני מפספסת היום שתי מסיבות יומולדת ממש מגניבות בגלל זה. :( שיר השבוע: 2ne1 - Clap your hands סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: NCIS זה מגניב. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? "יפן במבט אישי" \ בן-עמי שילוני. אני נהנית מכל רגע. בילוי השבוע? הכנס D: התחדשות השבוע? קיבלתי בחזרה את השמלת בייבי שלי מעינב, אם זה נחשב XD עדיין סטודנטית ענייה... ציטוט השבוע? ההוראות שנתתי לשירה איך לראות סנגוקו בסארה כמו גבר אמיתי: if you are a real otoko, you will go watch Sengoku motherfucking Basara while riding a horse (with a hosepipe) and scream ARE YOU READY GUYS?! on top of your lungs. קוספליי השבוע? ממה לבחור?! כולם בכנס היו כל כך יפים *______* אני אלך עם הבחורה הזאת, היא סוג של אנונימית בקהילה אבל עכשיו כשהיא זכתה לחשיפה בפעם הראשונה אולי נראה עוד ממנה! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1771148112411&set=t.514149185 תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? האמת שהתכוונתי להתחיל את ווטאנוקי בשביל הצילומים עם גאיה, אבל הוירוס הזה תקף אותי בלי אזהרה והלך לי כל השבוע >_< למה מצפה בשבוע הבא? להחלים. :| אדם שעשה לך את השבוע? קהילת הקוספליי הישראלית.
תמונה? D:

S.Riddle

New member
מישהי אנונימית, אני אפילו לא יודעת את שמה.

יש שמועות שהיא הקוספליירית המסתורית שמופיעה אחת לכנס, זוכה בתחרות - ונעלמת כאשר השעון מצלצל בחצות!

2Chiba

New member
*נדחף*

משהו טוב שקרה השבוע?יש עבודה (יש שפה וקל. מאוד קל!) משהו רע שקרה השבוע? הדבר הכי רע שקרה לי זה שעצרו אותי באמצע תיפוף, אז שאלו יהיו הצרות שלי... XD; שיר השבוע: Muse- MK Ultra סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: שומדבר, לא היה לי זמן לדברים האלה השבוע. XD; ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אפילו לרכיבים על קורנפלקס לא היה לי זמן. X: בילוי השבוע? יציאה לחנות תופים. XD; התחדשות השבוע? הדאבל-פדאל החדש והמדהים שלי כמובן! קניה שחיכיתי לה חצי שנה... :) ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? כל הקוספלייז הנהדרים שהיו בכנס, בין אם עלו לבמה ובין אם לא. :) תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כמה צילומים חביבים. 3: למה מצפה בשבוע הבא? יום רביעי. ם: אדם שעשה לך את השבוע? אין ספציפי~ תמונה?

akane

New member
ברוך הבא!~ ../images/Emo140.gif

ראיתי אותך לחצי שניה, נראת מצויין! ממש כמוהו

juliChan

New member
איזה שבוע מעולה

משהו טוב שקרה השבוע? כנס כנס כנס !!!!!!!!!! משהו רע שקרה השבוע? לחזור הביתה ואחריי זה באנבולנס לבית חולים לא כיףT_T שיר השבוע: Inna - Sun is up סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אין ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אין לי זמן אפילו לזה בילוי השבוע? רמב"ם התחדשות השבוע? יש לי קוסקום ציטוט השבוע? "אתה עוד תהרוג את עצמך" קוספליי השבוע? אין רק אחד כולכם חבריי המדהימים והמוכשרים תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? מנוחה למה מצפה בשבוע הבא? אוליי מילואים אדם שעשה לך את השבוע? כולכם תמונה?

akirekaeru

New member
אני..

משהו טוב שקרה השבוע? המ, מצאתי עבודה נורמלית, ואני הולכת לשיעורי פילאטיס. ונרשמתי למקומות שצריך להרשם אליהם. ימים יגידו אם זה טוב או רע. משהו רע שקרה השבוע? הרבה.. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Gosick ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Trinity Blood 4-7, Vampire Knight 9, Utahime, ו"רשימות קסנדרה". בילוי השבוע? הכנס היה בילוי מפוקפק.. התחדשות השבוע? עבודה..? ציטוט השבוע? "אף אחד לא היה בוחר באובמה אם הוא לא היה שחור." אח שלי תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שיפצתי את המסכה של SkullFace, והשארתי אותה להתייבש בחוץ. הגשם הרס אותה לחלוטין וחזרתי ל-0%. למה מצפה בשבוע הבא? תחילת העבודה, ואולי חו"ל? אדם שעשה לך את השבוע? הבחור ההוא בדרך חזרה מהכנס שסוג של התחיל איתי..? טוב, כנראה שלא. תמונה? קארינטו. לפי התמונות בוויקיפדיה, זה באמת נראה רע.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אני מעט עצלה

בעיקר כי אני חנוטה במיטה שלי חולה, אבל הכנס והדוכן היו מעולים ברובם והקוספליי של קרן היה מאלף. וראיתי רק תמונות שלו (
)

למעלה