סיכום שבוע

barbie101

New member
חום מאמי חום

אין מצב שבעולם שאני יעשה שחור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראלךךךךךך בעעעע

../images/Emo182.gifסופסוף גשם../images/Emo182.gif

דוגמני/ת: -- צלם/מת:--
דברים טובים: גשם :]]
דברים רעים: נסדק לי המסך של הפון איזה עצוב זה ..
תוכנית טלויזיה של השבוע:אין לי זמן לראות
סרט:--
שיר/ים: "אני פורים אני פורים שמח ומבדחח.."
התחדשות: שבוע הבא בעז"ה:]]
בילוי:---
מאכל:---
ציטוט/משפט השבוע: "איפה התחפושת של מלכת אסתר פרפרית?!" |בדיחה פנימית בעבודה על הבוס ]
אדם שעשה לך את השבוע: האנשים בעבודה.
תוכניות שלך לשבוע הבא: בגדים וזה.. ובכמה מילים: הלוואי והשבוע הזה יעבור מהררררררררררררררר...
תודה לNLO מפורום ריטוש :]

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיימתי טירונות../images/Emo13.gif

דוגמני/ת: ריקי ואהובי צלם/מת: כל מי שיודע מה הנק' אור והזויות הכי מחמיאות למצטלמת..כל עוד המצטלמת לא יוצאת הכי טוב שאפשר, למי אכפת מהנוף? דברים טובים: סיימתי הסופ''ש טירונות
מחר חוזרת לשבוע וחצי של מיונים ומבחני התאמה.לא יודעים מה לעשות איתי חח דברים רעים: מקווה כן לשרת בתחום של כח אדם..זה מה שאני הכי מתחברת אליו סרט: לא יצא לראות, רק חזרתי מחיפה
התחדשות: באותו יום שסיימתי את הטירונות, רצתי מהרכבת לעזריאלי וקניתי איפור של MAC וקרם גוף יקר של LALINE שהחבר יתלהב
מאכל:כל מאכל שהוא לא כמו בחדר אוכל של חיל האויר.ומה הקטע של הדני גבינה? הבנתי שזה המעדן הכי זול, אז לפחות דני שוקולד? ציטוט/משפט השבוע: ''יש גם מחסניות ל9 כדורים? כי אנחנו ירינו רק 9 כדורים במטווחים''..חח מטומטמת
אדם שעשה לך את השבוע: כל מי שיתגעגעתי אליו..אבל רציתי לראות את החבר..אהובי
תוכניות שלך לשבוע הבא: להתמיין כבר..להרזות..לצאת בסופ''ש..ולראות את החבר !!!!!! ובכמה מילים: מעייף.ישנתי 12 שעות

prezik

New member
../images/Emo205.gif

מזלט על סיום הטירונות, המון בהצלחה בהמשך:)

PrincessCaro

New member
סיכום שבוע

דוגמני/ת:אווי צלם/מת: אווי דברים טובים: קיבלתי את הציונים של סיום הסמסטר וכולם מעולים דברים רעים: אין לי מצב רוח... ומחר חוזרים ללימודים אחרי חודש של חופשת סמסטר... תוכנית טלויזיה של השבוע: THE X FACTORY סרט: למי יש זמן... שיר/ים: יש הרבה.. התחדשות: נעליים (עוד זוג ל80 הזוגות הקיימים כבר) בילוי: למי יש זמן :-S מאכל: סושי ציטוט/משפט השבוע: i've decided to hire a rapist for my maid cause she have left the door open once again :D אדם שעשה לך את השבוע: אווי תוכניות שלך לשבוע הבא: לימודים...... ובכמה מילים- נקווה שהשבוע יהיה יותר טוב משבוע שעבר...

מסכמת

דוגמני/ת: עדי נויימן המהממת שנכנסת לבית האח הגדול! ולאיה יפנובה מעלית - ראיתי אותה בזארה והיא מדהימה ברמות צלם/מת: שי קדם דברים טובים: אני ואהובי חגגנו שנה ביחד במסעדה בערב ולמחרת בבוקר הלכנו לאכול במעדה נוספת שאכלנו בה לפני שנה בפעם הראשונה שהלכנו לאכול איפשהו. דברים רעים: קצת לחץ במשמרות בעבודה, ריב עם החבר חחח כל שבוע חובה, מתגעגעת להורים שלי ולאחותי תוכנית טלויזיה של השבוע: הישרדות סרט: ללכת על הכל - יש שם שתי שחקניות מהממות! שיר/ים: האלבום החדש של לילי אלן התחדשות: חולצה מלוצ'י, נעלי בובה שחורות מתוקות מספרינג שחבר שלי קנה לי לשנה, חולצה מ-Z פריס שיושבת ממש יפה על הגוף, שרשרת פנינים מספרינג, חולצה מתוקה מלוצ'י. בילוי: מסעדת המיתוס - יקר יקר אבל טעים! ואולי היום נצא לעוד מקום עם נטלי והחבר החדש מאכל: הפטריות פורטבלו במיתוס ציטוט/משפט השבוע: "מה אני אעשה בלעדייך" אדם שעשה לך את השבוע: החבר תוכניות שלך לשבוע הבא: לעבוד כמה שיותר ובכמה מילים: אחלה שבוע

מסכמתת

דברים טובים: חבר שלי הפתיע אותי אותי והגיע לסוף שבוע דברים רעים: הייתי אמורה לעשות שבת אצל חברות מהצבא ולא הלכתי בסוף תוכנית טלויזיה של השבוע: כמעט מלאכים סרט: משפחת סופר על שיר/ים: מקום לצידך התחדשות:שתיי טוניקות בילוי: בוטל... מאכל: מנטוס ציטוט/משפט השבוע: "נמחק לי האיאי אואו" אדם שעשה לך את השבוע: החבר והחברות שסלחו לי על ההברזה תוכניות שלך לשבוע הבא: אין ובכמה מילים: התחיל לא משו והסתיים מצויין ובגלל שכל השבוע אני באווירה של פורים בא לי תמונה מפורים של שנה שעברה אני המיני מאוס הימנית

דריוש5

New member
../images/Emo189.gifמסכמת:)../images/Emo189.gif

דוגמני/ת:אהובי, תמר לב מהפורום-מדהימה:) צלם/מת:צורי:):) דברים טובים: א ה ו ב י
צורי שעשה לי יום פיצה חח
יומולדת לחברה מאוד טובה שלי. דברים רעים:הגשם.. שונאת חורף.
תוכנית טלויזיה של השבוע: אין. סרט:"לבדה על המגרש," סרט נחמד. שיר/ים:Fergie - Big Girls Don't Cry ישן, אבל יפה:) התחדשות: איפור^+^ בילוי: מאכל:פיצה חח:) ציטוט/משפט השבוע:"בננה שלי, את על הקו?" חחחחחחחח חח
אדם שעשה לך את השבוע: המדהים שלי, אני אוהבת אותו כ"כ((((:) תוכניות שלך לשבוע הבא: יהיה מה שיהיה :) ובכמה מילים: שבוע נחמד, שבוע הבא? טוב יותר:] שבוע טוב לכולם:)

דריוש5

New member
../images/Emo189.gifמסכמת:)../images/Emo189.gif

דוגמני/ת:אהובי, תמר לב מהפורום-מדהימה:) צלם/מת:צורי:):) דברים טובים: א ה ו ב י
צורי שעשה לי יום פיצה חח
יומולדת לחברה מאוד טובה שלי. דברים רעים:הגשם.. שונאת חורף.
תוכנית טלויזיה של השבוע: אין. סרט:"לבדה על המגרש," סרט נחמד. שיר/ים:Fergie - Big Girls Don't Cry ישן, אבל יפה:) התחדשות: איפור^+^ בילוי: מאכל:פיצה חח:) ציטוט/משפט השבוע:"בננה שלי, את על הקו?" חחחחחחחח חח
אדם שעשה לך את השבוע: המדהים שלי, אני אוהבת אותו כ"כ((((:) תוכניות שלך לשבוע הבא: יהיה מה שיהיה :) ובכמה מילים: שבוע נחמד, שבוע הבא? טוב יותר:] שבוע טוב לכולם:)

דריוש5

New member
../images/Emo99.gifמסכמת:)../images/Emo99.gif

דוגמני/ת:חברשלי
, תמר מהפורום -מדהימה:) צלם/מת:צורי:} דברים טובים:נו כמובן שאהובי
, פיצה של צורי חחחח
דברים רעים: עייפות
וגשם.. בע לא אוהבת חורף. תוכנית טלויזיה של השבוע: אין. סרט:"לבדה על המגרש", סרט נחמד. שיר/ים:אין. התחדשות:איפור^*^ בילוי: מאכל:
,
ציטוט/משפט השבוע:"Girls Just Wanna Have Fun " :) אדם שעשה לך את השבוע: אהובי
, אחרי תקופה של לבד, שוב הכי כייף בעולם להיות איתו(((((:) תוכניות שלך לשבוע הבא: יהיה מה שיהיה:) ובכמה מילים: שבוע נחמד, שבוע הבא טוב יותר
שיהיה לכולם שבוע נפלא!
3>.

דריוש5

New member
אופס, סורי

העלה שלושה ברצף.. חחחחחחח, פשוט התפוז הזה לא בסדר לפעמיים, לפחות אצלי, הוא מעלה לא מעלה.. שיהיה. סורי.

Cry to the Sky

New member
מתפקד ורץ למאהבת שלי קוקי O_ם

דוגמני/ת:כמה פעמים אפשר לכתוב את אותו שם? אף אחת גם לא ברפאלי צלם/מת:פיטר פרקר דברים טובים:מצאתי 50 שקל דברים רעים:שילמתי בהם אוכל לכלבה.. תוכנית טלויזיה של השבוע:Haborer סרט:חתונה מאוחרת, כן חרוש אבל זה רק מה שיצא לי לראות שיר/ים:אבי ביטר-אכזרית היא האהבה, האאא... לא התבלבלתי את זה אני שומר להלוויה שלי, אז נראה לי You dont know-אמינם & 50 אגורות התחדשות:פירסינג בלבלב בילוי:אתמול בגספוט עם כמה סטלנים מאכל:קציצות ציטוט/משפט השבוע:"רק רוסי שירו בו יכול לבכות על הטרנינג שלו ולא על המקום שמדמם" אדם שעשה לך את השבוע:סתם איזה מישהו שהיה בכוכב נולד 5 שדיבר איתי וסתם נתן לי טיפים לאודישנים תוכניות שלך לשבוע הבא:למצוא את החיים סוף סוף שאנחנו משחקים מחבואים, הם תמיד מתחבאים יותר מדי טוב לצערי
ובכמה מילים:בא לי פתאום שקשוקה

מסכמת- דורין איטח

דוגמני/ת: נועה תשבי צלם/מת: דורון דברים טובים: קיבלתי זימון לרכזת ת"ש =] דברים רעים: לא עברתי את המיונים להדרכה תוכנית טלויזיה של השבוע: בברלי הילס 90210 סרט: הבוגד שיר/ים: אל תפני לי התחדשות: ג'ינס קצר בילוי: עם חברות ידידים ושחר חסון =] מאכל: בורגול ציטוט/משפט השבוע: "אל תגידי לי מה לעשות, סבבה? סבבה!" אדם שעשה לך את השבוע: שחר חסון תוכניות שלך לשבוע הבא: לצאת עם שחר לשתות משהו בת"א ובכמה מילים: סופ"ש רגוע מאוד אבל סוער מבחינת מזג האוויר =]

למעלה