סיכום שבוע

Tamar Lev

New member
../images/Emo183.gif סיכום שבוע ../images/Emo183.gif

דוגמני/ת:
צלם/מת:
דברים טובים:
דברים רעים:
תוכנית טלויזיה של השבוע:
סרט:
שיר/ים:
התחדשות:
בילוי:
מאכל:
ציטוט/משפט השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
תוכניות שלך לשבוע הבא:
ובכמה מילים:
וכמובן שיהיה לכולנו שבוע נפלא!! 3>

Rayu4ka

New member
../images/Emo15.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo15.gif

ואאי מלא מלא זמן לא הייתי פה המון לימודים וגם הייתי הרבה זמן חולה :( בכול אופן חזרתי ^____^ דוגמני/ת: אולגה ובר רפאלי צלם/מת: דורון :] דברים טובים: סופסוף ישלי שבוע חופש ממבחנים :] דברים רעים: חוץ מהחורף המסריח הזה שיגמר כבר? כלום חחח ^^ תוכנית טלויזיה של השבוע: המירוץ למליון חח סרט: לא יצא לי לראות שיר/ים: המון מון שירים המיוחד החדש של ינון יעל התחדשות: השבוע כלום בילוי: יום חמישי ספונטי הלכנו לפורום ואתמול היינו ב2 ימי הולדת של ידידים היה מעולה! מאכל: קוקוס ושווארמה :p עם סלט ציטוט/משפט השבוע: "אבל שנייה אני עדיין מפמפמת אותה.." חחחחחחחחח XD (זה קשור לנרגילה) אדם שעשה לך את השבוע: החבר הכי מושלם בעולם ואמא תוכניות שלך לשבוע הבא: לא דעת לחכות שהחורף יגמר כבר ובכמה מילים: כול יום שאני עם המקסים שלי עובר מדהים ככה שהשבוע לשי היה מדהים :) וסתם תמונה שלי ושל המקסים שלי מהפורום (מחסור בתמונות)

Nofar2009

New member
../images/Emo6.gifשבוע נפלא לכולם

דוגמני/ת: אסתי גינצבורג המדהימה צלם/מת: דברים טובים: חזרתי מטיול שנתי של 4 ימים באילת והיה הכי טוב בעולם!!!
דברים רעים:אחלה של שבוע האמת.. לא היה משהו נוראי... חח
תוכנית טלויזיה של השבוע: המירוץ למליון
סרט: בלודי וואלנטיין
שיר/ים: חרישות על שלמה ארצי
התחדשות: מלא בגדים מTNT בילוי: מועדון הגאלה מאכל: צ'יפס ושניצל חח ציטוט/משפט השבוע: " וואייי למה לקחו אותנו לפה כדי לראות אבנים?!?!" חחחחח
אדם שעשה לך את השבוע: כל השכבה המדהימה שלי
תוכניות שלך לשבוע הבא:לימודים, מבחנים, עבודה...
ובכמה מילים: שיהיה לכם שבוע נפלאאאא

Tamar Lev

New member
מסכמת שבוע עמוס

דוגמני/ת: רינת המדהימה!! צלם/מת: מאיר ברקוביץ' ורפאל בן דור דברים טובים: אווו.. המון דברים רעים: יש לי מחר מבחן ענק בתולדות האומנות ואפילו לא התחלתי ללמוד :\ תוכנית טלויזיה של השבוע: הבורר העונה החדשה מומלץ! סרט: - שיר/ים: אריק איינשטיין - כשתחזור התחדשות: - בילוי: אצל רינת יומיים של כיףף מאכל: לחם עם נוטלה :) ציטוט/משפט השבוע: "בבני אדם יש רוע, בבעלי חיים אין." אדם שעשה לך את השבוע: רינתת תוכניות שלך לשבוע הבא: תנו לי רק לעבור את המבחן של מחר ובכמה מילים: עבר עליי שבוע מדהיםם :) יש כל כך הרבה תמונות מההפקה הזאת.. זאת תמונה מאחורי הקלעים שהפלאש קצת שרף לי את הפרצוף אבל אהבתי אותה :)

JOYE האחת

New member
את פשוט ילדה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין עליך.. התמונות החדשות בפייסבוק מושלמות!! את יפיופהההההההההה

kimi d

New member
סיכום=]

דוגמני/ת: לנוש המההממת , עוד נשמע עליה בענק צלם/מת: גולי כהן , הבןאדם פשוט מצלם כל קטלוג בארץ הזאת לא נורמלי דברים טובים: הייתי חולה בשפעת שבוע כמעט לא הלכתי לבצפר, דברים רעים: הייתי צריכה להשלים עם משהו שקשה לי, ואני רוצה כבר ללכת לשופינג ולא יוצאאאאאא תוכנית טלויזיה של השבוע: בובספוגגגגג סרט: החיים על פי קים . הסרט שלי חחח שיר/ים: מקום לצידך- דור דניאל, שיר מדהיםם התחדשות: לא יצא בילוי: לא היה משו ספציפי .. מאכל: סלט ארומה ציטוט/משפט השבוע: "להרים כיסא " חחח אני בתפקיד סיירת ניקיון אדם שעשה לך את השבוע: יש אדם שהרססס לא שעשהה תוכניות שלך לשבוע הבא: פוריםםםם ובכמה מילים: למה המציאו את האהבה למה אמממממ תמונת גוף סופסוף אחרי מלא זמן, רואים שהתמלאתי טיפה חח אבל אני אוהבת את זה !

kimi d

New member
חח סורי על התחתיכה העקומה,

ניסיתי לשים ליד עוד תמונוה , ותפוז אמר שהפורט לא נתמך \=

אחח קים

הלוואי שאני הייתי רואה את מה שאת אבל לדעתי לא השמנת בכלל ואת נראת נהדר כמו תמיד!! רגליים מעוררות קנאה

אני אני.. כנסו טיול שנתי :))

דוגמני/ת: שרי גבעתי.. מהממת !! צלם/מת: דברים טובים: יצאתי לטיול שנתי והיה הכי כיף בעולםםםם דברים רעים: לא היה כאלה.. חוץ המעייפות תוכנית טלויזיה של השבוע: לא יצא לראות טלביזיה.. טיול שנתי:D סרט: שיר/ים: אממ נימפומנית חחח ומקום לצידך התחדשות: מלא בגדים וממתקים לטיול בילוי: טיול שנתייייייי.. מסיבה בטיול איזה כיף היה D: מאכל: מנה חמה ? ציטוט/משפט השבוע: " אני רוצה להודות למנקות של המאהל שעשו עבודה נהדרת .. יפה לולה , ויפה רונקל " " לצחוקים לצחקוים " " בלביליהההה דיי להתבלבל " חחחחחחחחחחחחחחחח משפטי הטיול שנתי אדם שעשה לך את השבוע: החברים =] תוכניות שלך לשבוע הבא: אממ לסדר תחפושת לפורים ובכמה מילים: אש! תמונה מהטיול אני השמאלית עם החולצה הלבנה

dostein

New member
יפה הזיז זג

שחור לבן - לבן שחור רק למה צילום באלכסון?!

barbie101

New member
riki ohana ../images/Emo68.gif

שם- ריקי מסטיק|דוגמני/ת:תותית שלי &רינת- תמונות מדהימות
מסטיק|צלם/מת:מאיר ברקוב'יץ,ליאור קלדררו,דורון וכמובן ברי
איזה ארוך חח מסטיק|דברים טובים:אמ... השבוע עבר די מהר יום שלישי היה יום המשפחה היה כיף..
מסטיק|דברים רעים:--- מסטיק|תוכנית טלויזיה של השבוע:הבורר שאני ימות, עולם תחתוןן ..
מסטיק| סרט:המסור 3 חחח לא הבנתי הכול מבוסס על אותו עיקרון אז מה במסור 20 לא יהיה רציחות חח מסטיק|שיר/יםlasgo - alone שיר אחד היפים ויש לי אותו בגירסה די מעפנה למי שיש בגירסה האורגינלית חחח פליז שלחו לי..
: מסטיק|התחדשות:נדהה,, מחר משכורת יהיה לי המון לספר לשבוע הבא חחחחחחחח מסטיק|בילוי:יום גיבוש בנחל אלכסנדר עם הקורס שלי היה סוף!!!!!!! מסטיק|מאכל:סיני ---- יאמי מסטיק|ציטוט/משפט השבוע:"נו ברבי מתי את צובעת לחום" חחח מסטיק|אדם שעשה לך את השבוע:חבר שלי מסטיק|תוכניות שלך לשבוע הבא:קניות ,להחזיר חובות,צילומים בע'ה..והרבה ת'אאאאאאאאאאאאאא! מסטיק|ובכמה מילים:שבוע טוב ומבורך בשורות טובות אמן!!!!!

למעלה