בשביל מורןןןןןןן
G gal616 New member 7/3/04 #41 לנשום לנשוף לנשום לנשוף..בתקווה לעוף..חח סתם צוחקת כפירוש שני מושלמיםםם שלי...
V Vintage Queen New member 7/3/04 #37 אימאלה עכשיו קלטתי כמה המכוערת השתנתה לטובה!! אימאלה היא הייתה הרבה יותר מכוערת פעם!!!
V Vintage Queen New member 8/3/04 #45 לא... מיסי הייתה שייכת לחווה שבה רכבתי עוד לפני שקניתי אותה.. רכבתי עליה קבוע בסביבות ה7 חודשים לפני שקניתי אותה זה לפני איזה שנתיים וחצי ממש בהתחלה... הייתה לה תקופה שהיא עבדה ואחרי זה הייתה תקופה שאפחד לא רכב עליה והיא התחרפנה לגמרי...
לא... מיסי הייתה שייכת לחווה שבה רכבתי עוד לפני שקניתי אותה.. רכבתי עליה קבוע בסביבות ה7 חודשים לפני שקניתי אותה זה לפני איזה שנתיים וחצי ממש בהתחלה... הייתה לה תקופה שהיא עבדה ואחרי זה הייתה תקופה שאפחד לא רכב עליה והיא התחרפנה לגמרי...
V Vintage Queen New member 7/3/04 #40 דפוקה קטנה אני מתה על התמונה הזאתי כי היא נראית פה מסטולה וזה חמוד אבל בעיקרון היא קצת הגזימה עם התנופה... קצת...
דפוקה קטנה אני מתה על התמונה הזאתי כי היא נראית פה מסטולה וזה חמוד אבל בעיקרון היא קצת הגזימה עם התנופה... קצת...
© ©Apollo The King© New member 8/3/04 #57 חברה תראו איזה מעיל יפה ../images/Emo9.gif יאווו רונייי את כל כך מתההה!!!!!!! ואני מתנחמת בזה ששי נראת עוד יותר גרוע שם... זאתי עם השחור זאת שי מהפורום
חברה תראו איזה מעיל יפה ../images/Emo9.gif יאווו רונייי את כל כך מתההה!!!!!!! ואני מתנחמת בזה ששי נראת עוד יותר גרוע שם... זאתי עם השחור זאת שי מהפורום
° °•°סוסניקית°•° New member 8/3/04 #64 מעיל יאפה...יש לי דומה, טוב הוא לא דומה! סתם מזכיר! כזה עם תכלת...טוב הוא כן דומה!
© ©Apollo The King© New member 8/3/04 #69 הויייי הווייי הוייי הבלונדיניות של ימיינו כאלו לא החלטיות...אולי תצלמי אותו וזהו!?!?
° °•°סוסניקית°•° New member 8/3/04 #72 חחחחחח אני יכולה לצלם בינתיים רק בוובקאם וזה זוועתי בקרוב תהיה לי גם מצלמה |מאושרת|
© ©Apollo The King© New member 8/3/04 #74 אני חושבת שמי שתהרוג אותך זאת לי אני אלא שי ותתעצבן עליך....
T the black horse1 New member 8/3/04 #59 אין נושא.. ת'אמת זה לא אני ולא אף אחד מאאורווה שלי... וגם לא אף אחד שאני מכיר.... אני מצאתי את זה באיטרנט... זה תמונה יפה...!! אפילו שהיא לא שלי...
אין נושא.. ת'אמת זה לא אני ולא אף אחד מאאורווה שלי... וגם לא אף אחד שאני מכיר.... אני מצאתי את זה באיטרנט... זה תמונה יפה...!! אפילו שהיא לא שלי...
© ©Apollo The King© New member 8/3/04 #63 חחח אם אני לא טועה זה דיוויד וילונסקי.. שווווב!!!!!! נופל ממטהארי...הוא כבר נכנע מלהפסל איתה.. הוא עבר לרכב על אמרלד ריזלינג...
חחח אם אני לא טועה זה דיוויד וילונסקי.. שווווב!!!!!! נופל ממטהארי...הוא כבר נכנע מלהפסל איתה.. הוא עבר לרכב על אמרלד ריזלינג...