תחרויות

../images/Emo182.gifתחרויות../images/Emo182.gif

הכותרת מאד מושכת אבל זה לא מדבר ממש על מה שאתם חושבים. חלק 1, זה כמו דיון/ שאלון/ סקר. חלק 2, זו מן תחרות, אתם מוזמנים לשלוח לי אך ורק למסרים! יעני חלק 2 למי הכי טוב.. ואפר לבחור סעיף 1 או יותר בחלק 2, כי לכל סעיף בחלק הנ"ל, זוכים אחרים. חלק 3- רק מי שבא לו. חלק 1:
אלו תחרויות הייתם רוצים שיהיו ואין אותם?
אתם מרוצים מ"מבחר" התחרויות שיש?
מה דעתכם על צורת השפיטה בתחרויות?
הייתם רוצים שיתקיימו תחרויות במקום מסויים, ואין בו? חלק 2:
שימו כל מיני מסלולים לקפיצות שנהכנתם (אם יש)!
שימו מבחני דרסז' שונים, והמציאו מבחני דרסז'. חלק 3: *ספרו, אילו מקצים יש בתחרויות ווסטרן? *למי שיש לוח תחרויות מעודכן שישים כאן!

מכיוון שאף אחד לא מגיב לדיון הזה

אז רציתי לנצל את זה לשרשור תמונות יוצא דופן... כלומר.. במקום לשים תמונות משעממות של איך הולך ברכיבה עם הסוס.. ולהראות רק את החלק החיובי שלך ושל הסוס... רציתי לשים תמונות רעות ושל הצד הרע של הרכיבה עם הסוס.. הכוונה למי שיש תמונות אז שישים תמונה נגיד שהסוס מסרב לו, מפיל או שנגיד הוא לא עם התנועה של הסוס והוא מושך לסוס בפה.. כל מיני תמונות כאלה והכוונה שלא יצחקו אחד על השני סתם בשביל הכייף.. למשל דורון שמה תמונה של הסירוב מהיום עם דיזל... הנה תמונה שלי מחוות צח עם אפולו שהוא סירב לי.. רציתי לנסות את האפשרות הזאתי... ככה שמי שרוצה מוזמן להצטרף..

TauraMan

New member
דרורי,תמונה שולטת../images/Emo70.gif../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

חחח ממש אהבתי!
אמממם.. טוב יש את התמונה הזאת (כל הזכויות שמורות לשיץ')
חתיך... גם כשהוא מפיל הוא נראה מעולה...

RoNy S

New member
אין יותר תמונות לדרור ../images/Emo11.gif

לפחות לא שאני אצלם! ואני גם לא עוזרת לך להכין אותו יותר ואני רצינית

RoNy S

New member
חחחחחחח אין לה יותר תמונות

שתמצא צלם חדש וצ'יקס פייט? שאני ארד לרמה הזו?

חחחח כן זה לבינתיים אבל זה לא בטוח

אחרי שגיליתי את התמונה שהיא שמה בתחתית השרשור הזה!!!

ישששששששששש../images/Emo6.gif!

דרור - זה אומר שאת יורדת מהקטע של השוקת נכון?! אין לי מושג מה זה קשור אבל שיהיה!

למעלה