תחרויות 2004

../images/Emo182.gifתחרויות 2004../images/Emo182.gif

אוקיי אנשים תקשיבו, החלטתי לקחת רעיון שנראה לי היה פה כבר אבל לונרא
יש כמה תחרויות שאני יוציא לפועל בזמן הקרוב, והן:
תחרות סיפורים/ שירים/ מונולוג/ קטע/ אחר. (משו בסגנון) עם סוסים.
בדיחות סוסים, הבדיחה הכי מצחיקה.
משו נוסף שיש לכם להציע.. תגידו אותו כאן לאומה
אוקיי כל אחד יוכל להשתתף בכל התחרויות. אבל פעם אחת. למשל אם אני רוצה להשתתף בתחרות סיפורים והכל.. אז אני שמה רק סיפור אחד כי אסור יותר. אבל אני יכולה למשל גם לשים בתחרות הבדיחות בדיחה אחת וכדומה.. אז ככה: התחרות הראשונה תיהיה תחרות סיפורים של סוסים והכל.. כמו שכתבתי וניסיתי לפרט למעלה בתחרות הראשונה. אז אתם מוזמנים לשרשר לכאן כל מיני סיפורים/ שירים/ מונולוג/ קטע הקשור לסוסים, ועם סוסים. השופטים הם..: ____________ ____________ ____________ אני רוצה שיהיו 3 שופטים, שעכשיו יתנדבו, השלושה הראשונים שיכתבו רק הם השופטים, אבל אסור להם להתמודד בתחרויות. והם שופטים של כל התחרויות שיש. אז תשרשרו סיפורים, שירים, מונולוג, קטע או כל דבר אחר הקשור לסוסים וכל מי שרוצה להיות שופט אז שישרשר לכאן הודעה שהוא מעוניין להיות שופט בזה. מקווה שתאהבו

את שופטת מס' 1.

ואל תשכחי. מהיום עוד שבועיים-שלוש, אתן נותנות תוצאות. עד אז- אתן לא מגיבות על הסיפורים ואפאחד אחר גם לא מגיב עליהם! רק שמים סיפורים והכל.. אז יאלללה להתחיל לשרשר

את שופטת מס' 2.

ואל תשכחי. מהיום עוד שבועיים-שלוש, אתן נותנות תוצאות. עד אז- אתן לא מגיבות על הסיפורים ואפאחד אחר גם לא מגיב עליהם! רק שמים סיפורים והכל.. אז יאלללה להתחיל לשרשר

את שופטת מס' 3.

אוקיי זהו אין יותר מקום לשופטים. ואל תשכחי. מהיום עוד שבועיים-שלוש, אתן נותנות תוצאות. עד אז- אתן לא מגיבות על הסיפורים ואפאחד אחר גם לא מגיב עליהם! רק שמים סיפורים והכל.. אז יאלללה להתחיל לשרשר

S H I L G I

New member
אבישג זה לא פייר

בגלל שאח \שלי לקח לי תמחשב אני לא אהיה שופטת? זה באמת לא הוגן.

ניצקוש

New member
../images/Emo13.gifנשמע רעיון טוב!!!!

אבל אני מזה לא כשרונית בדברים כאלה!!!!!

Unreachable

New member
יש יותר שופטים ממתחרים.

זה קצת לא הגיוני. אבל שיהיה. אני אשתתף בתור מתמודדת (למרות שאין לי שום כישרון בכתיבה יצירתית, כתיבת בדיחות(אני אפילו ידועה בתור אחת שהורסת אותם...) או עיצוב גרפי אבל, שיהיה. שניה אמורים לבחור משו אחד או לעשות את כל 3 הדברים??

TauraMan

New member
מה שכתבתי ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לקח לי רק איזה חצי שעה אז זה לא בדיוק רציני.. אין לזה שם, אבל אפשר "בל שלנו".. לא יודעת.. וזהו
תקראו..

סיפור מהמם../images/Emo13.gif

היי אני טל קראתי את הסיפור שלך והוא ממש ממש יפה....

למעלה