שת"ת

917635

New member
תגובה../images/Emo41.gif../images/Emo73.gif

שיער: *יש יותר מדיי ברק ולא במקומות הנכונים. *השביל ישר והוא גורם לשיער להראות קצת "מרובע" בחלק העליון ובכלל. *השיער לא מצליל על המצח. *אין הפרדה בין החלק האחורי והקדמי [האחורי צריך להיות קצת יותר כהה]. *הגבות לא בצבע השיער
ג'קט: *ההצללה ממש טובה אבל יש חלקים שבהם יש קפלים ולא אמורים להיות [מסומן בסגול]. *הוא לא מצליל על החולצה שמתחת. *החלק השמאלי אמור להיות כהה כי זה החלק הפנימי. אם בא לך אז תעשי אותו שחור/אפור כדי שיהיה אפשר ממש להבדיל בין החלק החיצוני לפנימי.
חולצה: * כדאי לך להשתמש בפלטות משלך ושיש בהן יותר גוונים ומעבר פחות חד בינהם כי אחרת החולצה נראית נורא מבריקה. *עשית המוווון קפלים. במציאות אין בחולצה כ"כ הרבה קפלים. וגם הקפלים שבחלק העליון ישרים מדיי. *החולצה לא מצלילה על הגוף. *הגוף שלה נוטה הצידה וזה לא הגיוני שהציצי שלה באותו הגובה.
ג'ינס: *שוב יש את הקטע עם הפלטה.. *סימנתי לך 3 חלקים ובכל אחד מהם יש הצללה שונה [ירוק]. *ההצללה שבחלק התחתון של הרגליים לא נכונה וגם לא הגיונית. ההצללה ברגל ימין בחלק העליון היא ההצללה הנכונה מבין ה-3 וככה את צריכה להצליל את כל הג'ינס. רק אל תגזימי עם הקפלים! *הוא לא מצליל על הרגליים וחסר בו החלק האחורי [ציירתי לך את החלק האחורי עם גוון כהה].
נעליים: *העקבים ארוכים [גדולים? גבוהים?] *הצורה פשוט לא הגיונית. העקבים ישרים [הם אמורים להיות ישרים, אבל אם הרגל נוטה הצידה אז גם העקב צריך להיות ככה,לא?] החלק הקדמי עגול ואין לו צורה של נעל. *הן לא מצלילות על הרגליים. *גם פה-הפלטה לא כ"כ מתאימה. תיקנתי לך קצת את הנעל הימנית והוספתי גרב כי הג'ינס קצר כזה.. אם בא לך את יכולה להשתמש.

917635

New member
אני טיפשה.../images/Emo41.gif../images/Emo73.gif

שכחתי לתקן את העקב.

רציתי לשים את הדולי לפורטרט, אבל

בסוף החלטתי לשים את זאת
הבקבוקעס/תלתלגלים הראשון שלי
בי ג'נריס

אההה כן, פלטה לשיער מצ'ריוויל וטיוט

לשיער שוב, של הגמדה המוכשרת ביותר שלי
מוהאהאהאהאהא

Cool Simsit

New member
למה?? אהה ונעמה את יודעת מה?

אני כבר לא הורגת אנשים יותר!!! נגמלתי מלרצוח אותך!! יאיייי אני מאושרת מזה! ואז נוכל לחיות חיים טובים יחד!

"הוא יקח אותך, ותסעו מכאןןןן..../images/Emo79.gif"

אוי הפרסומות האלה
. ארמ. בייס צ'ריוויל, לתחרות אצל יאנה שאני מקווה שעוד לא נסגרה

tamaguchi girl

New member
אני אוהבת את הדולי הזו ../images/Emo99.gif

ואת באמת רוצה לקבל עליה תגובה בונה? השתגעת?
היא מקסימה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifרק משו קטן,

היא קצת קירחת, בצד שמאל של הפוני...
היא מהממת
איזה הצללות
השתפרת המונים

למעלה