שת"ת נעמה, זה גם חובה שלך לפתוח
א אנבלייי New member 19/10/05 #1 ../images/Emo182.gifשת"ת ../images/Emo11.gif נעמה, זה גם חובה שלך לפתוח
א אנבלייי New member 19/10/05 #2 ../images/Emo182.gif שדח"ם תגובות בונות נו ואל תשאלו מאיפה באה הת' השנייה. אני תפוזון ננסי.
S shmeksit New member 20/10/05 #5 ../images/Emo182.gif אמ.. מה עושים בפינה הזו? אני צריכה לשים דולי ואתן מגיבות? שחכתי..
L Little Chiwawa New member 20/10/05 #7 נו נשים את זה בינתיים בייס מצ'רויל קרדיט לטיוט' של מכנסיים מהגמדה אוזנ שלי! (אפילו שזה לא יצא דומה) מכנס+נעליים+צמיד לרגל
נו נשים את זה בינתיים בייס מצ'רויל קרדיט לטיוט' של מכנסיים מהגמדה אוזנ שלי! (אפילו שזה לא יצא דומה) מכנס+נעליים+צמיד לרגל
ח חביבה פלוססס New member 20/10/05 #26 לא רואה כזה שינוי דרמטי, מצטערת. התחלת מחדש את השיער? ניסית כמה פלטות עד שהגעת לזו? ניסית לצייר מחדש חולצה? אולי לעשות את זה "מדים" במקום חולצת T ומכנס קצר? את רוצה שיעזרו לך, אבל לא מנסה לעשות אפילו משהו מינימלי. בהצלחה.
לא רואה כזה שינוי דרמטי, מצטערת. התחלת מחדש את השיער? ניסית כמה פלטות עד שהגעת לזו? ניסית לצייר מחדש חולצה? אולי לעשות את זה "מדים" במקום חולצת T ומכנס קצר? את רוצה שיעזרו לך, אבל לא מנסה לעשות אפילו משהו מינימלי. בהצלחה.
ה המפלוץ קריימר New member 20/10/05 #10 צהריים טובים או משהו>< בייס שלי, לא מרוצה מהמכנסיים>< מכנסי שק, יודעים מה זה? אז ההצללה לא הולכת לי, יש רעיונות לשיפור?
צהריים טובים או משהו>< בייס שלי, לא מרוצה מהמכנסיים>< מכנסי שק, יודעים מה זה? אז ההצללה לא הולכת לי, יש רעיונות לשיפור?
ש שושה היפיופה New member 20/10/05 #15 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif|לאקושרה| אמא שלי אתמול ראתה במקרה את הדולי הזאת והתגובה שלה הייתה: "הנה המכנסיים המגעילים האלה שכולם הולכים איתם עכשיו" משמע, השגת את מבוקשך רואים שזה זה
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif|לאקושרה| אמא שלי אתמול ראתה במקרה את הדולי הזאת והתגובה שלה הייתה: "הנה המכנסיים המגעילים האלה שכולם הולכים איתם עכשיו" משמע, השגת את מבוקשך רואים שזה זה
ה המפלוץ קריימר New member 20/10/05 #18 LOL אני מתה לכאלה ויתרתי עליהם בקיץ ואין לי מושג למה>< הם לא מגעילים, הם מאגניבים^^ ומוזרים
ש שושה היפיופה New member 20/10/05 #30 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמוזרים זה טוב../images/Emo9.gif אני אוהבת את האלה שקושרים באמצע כזה ואז מורידים את הלמעלה.. ?
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמוזרים זה טוב../images/Emo9.gif אני אוהבת את האלה שקושרים באמצע כזה ואז מורידים את הלמעלה.. ?