סופשבוע

CoralP

New member
יש לי את התמונה הזאת בבית!:O../images/Emo203.gif

ענקית ויפה וממוסגרת

לא בא לי בי"ס ><

שיר/י השבוע של ווית'ין: שמעתי אותם דווקא אבל אין ממש שירים ספציפיים. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לקונה קויל ודיליין החדשים אלבום השבוע: כנ"ל מה את/ה שומע/ת עכשיו: OSH דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר טוב באופן מיוחד
דבר רע שקרה השבוע: הפרוייקט באלקטרוניקה עדיין מסרב לפעול
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:מבחנים וכאלה.. אתר השבוע: פייסבוק.. והפורום, שהתעורר! מאכל השבוע: חמאת בוטנים ונוטלה
ספר השבוע: מלכוד 22 סרט/סדרת השבוע: החמישייה הקאמרית, ואחרי שבועות של דחייה, גם שלושת הפרקים האחרונים של אבודים
שבוע נעים לכולם

yael627

New member
לדעתי לא..

באפריל ריין (לפחות ממה ששמעתי) השירים יותר טובים.. גם מבחינת הליריקה וגם מהבחינה האינסטרומנטלית... גם השירה של שארלוט השתפרה

Brombit

New member
לטעמי הרבה יותר ../images/Emo115.gif

שמעתי רק קצת (שני שירים) מ-AR ושניהם נשמעים כמו סתם עוד פופ-רוק שגרתי גם בלוסי' יש אלמנטים כאלה, אבל יש גם דברים מעניינים. No Compliance הוא העיקרי מבחינתי (גם בזה שהוא רק עם זמרים אורחים
). גם איכשהו נדבקתי ל-SMIS (כמעט כמו SIMS
), אבל זה עניין שלי אני בכלל הרבה יותר אוהבת את Amenity. השירים יותר מיוחדים (כולל אלה שחידשו אותם אח"כ), ועכשיו (ממש עכשיו
) איששתי מויקיפדיה את החשד שאז הם היו עם זמרת אחרת, שלדעתי היתה הרבה יותר מיוחדת

לא ממש התעסקתי בהשוואה ביניהם..

לוסידיטי אלבום מדהים ואי אפשר לקחת ממנו את זה, אבל אפריל ריין אלבום מעולה בפני עצמו. אין בו שיר אחד רע, והמון שירים ממנו פשוט מעולים באופן מיוחד. למשל control the storm או start swimming או vortue and vice..

למעלה