סופשבוע

yael627

New member
עם גאומטריה דווקא הסתדרתי ../images/Emo3.gif

אלגברה הייתה הבעיה
מתי המגן?

טוב, אני ממש לא יודעת גאומטריה :S

מאז שהתחלתי את זה בכיתה ח' לא הסתדרתי עם זה לשניה, תמיד הרס לי את החיים. אני מבינה לרוב, פשוט לא זוכרת דברים, לא מסתדרת עם כל החוקים המפגרים של זה ולא מצליחה להביא את מה שאני יודעת לכדי פתרון כשאני רואה תרגיל. מחר, ויש עוד מתכונת באמצע מאי. כאילו לא מספיקה אחת להיכשל בה.

yael627

New member
בהצלחה!!

וגאומטריה זה רק לזכור משפטים וזהו... אם את רוצה את יכולה להוסיף אותי למסנג'ר ואני אעזור לך או משהו

תודה

לזכור זו בעיה רצינית... :S וכמו שכבר אמרתי, נניח ואני זוכרת משפטים - עדיין יש את כל הכללים הרובוטיים והמפגרים של איך לפתור ומה לעשות, ואני גם לא מצליחה בכלל לפתור תרגילים גם אם אני יודעת את החומר. גאומטריה ומחשבים זה פשוט ככה אצלי ואין מה לעשות.
אז גם אין מה לעזור, אבל תודה

Ice Queen 7

New member
נמנמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Last of the Wilds (זה מה שקורה עם שיר שהופך לצלצול) אלבום השבוע: Piano By Candlelight מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: יומיים שבהם לא הייתי בבסיס, באחד מהם הייתי במרכז אז נסעתי לשלישותרמתגן לבקר חברה שלא ראיתי מאז סיום הקורס (חודש שלם וארוך X________X) והיה ממש כיף
דבר רע שקרה השבוע: כל השאר, מקום מגעיל. והייתי אצל רופא אידיוט. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לבקש העברה סוף סוף. בכל פעם שאני מתכוונת לעשות את זה משהו מפריע לי
אתר השבוע: מאכל השבוע: גלידת ונילעוגיות (שאכלתי בלי לקחת כדורי לקטז ולא מתתי מכאבים D: ) ספר השבוע: אחוות הטבעת סרט/סדרת השבוע: סקראבס, הבורר ציטוט השבוע: "מה זה הזית הגדול שעומד לידך?" תמונת השבוע:

Ice Queen 7

New member
עוד ציטוטון, השבוע עוד לא נגמר

הייתי צריכה לענות על זה בשבת בערב
על פלאפון פיני (נו, נוקיה)- - Manbearpig אומר/ת (00:18): כשהוא מסיים להטען כתוב שהסוללה מלאה ושצריך לנתק את המטען מהחשמל כדי לחסוך אנרגיה (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:18): איזה חמודדדדדדדדד (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:18): הוא שומר על הסביבהההההההההה (זוֹעָרִית) אומר/ת (00:18): איזה פיני קטן וסביבתי :')

Brombit

New member
D::: ../images/Emo115.gif

אצלי הוא סתם אומר שהסוללה מלאה אבל לא חשוב P: חבל שהוא לא עושה צליל כשהוא מסיים, כי ככה בכל מקרה הוא מחכה עד שישימו לב

Ice Queen 7

New member
אני חושבת ששלי גם עושה צליל

אבל לא בטוחה. עכשיו חיברתי אותו שוב כדי לבדוק את זה
~משועממת~

Ice Queen 7

New member
שכחתי לגמרי!

קניתי את BS סוף סוף! D: אבל לא בא לי לראות את זה לבד :{

Ice Queen 7

New member
לפני כמה ימים

במקרה נתקלתי בו בטאוור רקורדס (ביקשתי נייטוויש והמליצו לי על זה
) וחשבתי שלמה לא, אני במילא לא אגיע למטאלשופ בעתיד הקרוב ולא צריכה את הגרסה עם האודיו. זאת הגרסה עם שני הדיוידים וזה מספיק לי ^^

yael627

New member
תתחדשי ../images/Emo13.gif

ואני לא חושבת שתתקשי לגייס פה מישהו לראות איתך את BS

Endogenisis

New member
סופשבוע נוראי פיכ X_X

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לא יודע XD אלבום השבוע: אין ס.ס מה את/ה שומע/ת עכשיו: דארק מור- דונ'ט לוק באק דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 96 במבחן בתולדות האמנות, תעודת זהות. דבר רע שקרה השבוע: היה מבחן במתמוות ובטוח נכשלתי ._. או שזה היה בשבוע שעבר ס.ס אני לא זוכר כבר XD;; משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומעצמאות D::: אתר השבוע: פייסבוק
מאכל השבוע: המוןןןןןןןןןן גבינצ. ספר השבוע: פנדורה :S והווליום הראשון של FMA סרט/סדרת השבוע: לא ראיתי ס.ס ציטוט השבוע: פפט לא זוכר תמונת השבוע: :]

למעלה