סופשבוע

Ice Queen 7

New member
../images/Emo182.gifסופשבוע../images/Emo29.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב

Brombit

New member
זזזזזזזזזזזזזזזזזזז בזזזזזזזז ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מה שאני זוכרת... Dodolres O'Riordan - Ecstasy After Forever - Estranged Britney Spears - Lonely Dream Theater - Under a Glass Moon אלבום השבוע: Mother Earth מה את/ה שומע/ת עכשיו: רעש של המחשב הישן דבר טוב שקרה השבוע: הסתדר משהו שהציק לי דבר רע שקרה השבוע: מה שהיה עד שזה הסתדר, והבנות בחדר שלי
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פגישה נוספת
מאכל השבוע: פלאפל, סלט ירקות של אמא, סוגשל לביבה, תפוצ'יפס מלח-פלפל ספר השבוע: נה, שנים לא קראתי סרט/סדרת השבוע: נה ציטוט השבוע: נה תמונת השבוע: בננה

yael627

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Mother Earth, Ice queen ו- Jillian שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Andrea Bocelli & Sarah Brightman - Time To Say Goodbye Nightwish - Swanheart, Moondance אלבום השבוע: Oceanborn מה את/ה שומע/ת עכשיו: Ghost love score
דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: המגן במתמטיקה... כנראה אני אקבל בסיבות 80 אז אני כבר אעשה עוד מגן
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין ציפיות יותר מדיי גבוהות
אתר השבוע: פייסבוק... מאכל השבוע: חמאת בוטנים :) ספר השבוע: שר הטבעות... החלטתי להתחיל בעקבות השיחה מהשרשור הקודם
סרט/סדרת השבוע: סרטים- פנטום האופרה והיוקרה. ציטוט השבוע:
ילדה מהכיתה למישהו שלא הסכים איתה: "אם אתה לא מסכים עם הדעות שלי אל תדאג... תמיד אתה יכול להשתפר." תמונת השבוע: -

Brombit

New member
מה את מתלוננת על 80? ../images/Emo69.gif ../images/Emo115.gif

וכתבתי לך ב-32003, בקצה הקצוות של שרשור המפגש

:)

מה את/ה שומע/ת עכשיו: This Cold Black - סליפנוט ואז This House - שני קדר ואז Stand By Me - אואזיס דבר טוב שקרה השבוע:עברו 4 מתכונות מתוך מיליון, למדתי רק יום אחד וגם זה רק 6 שעות דבר רע שקרה השבוע: היו 4 מתכונות
, מתחילה התקופה של לימודים לא סדירים כשבערך חצי מהזמן אני צריכה להשלים שיעורים שלא נכחתי בהם, לימודים למתכונות ובגרויות... די חרא. והיה חם ומשעמם בטקס של אח שלי (סיום קק"צ)...
הרבה קטעים של "אני שונאת את העולם" בעקבות ביה"ס P: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לקבל 100 במתכונות במתמוות כי אני מגניבה בלי שאצטרך לגשת? ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; |מתאבדת הרבה| מאכל השבוע: מגנום עם פירות יער ושוקולד!
זה מגנום לבן, שיש אגוזים בשוקולד שלו, ובתוך הגלידה (וניל) יש שבבי שוקולד מריר ופירות יער. *____* ספר השבוע: פרקים באקולוגיה
סרט/סדרת השבוע: נראה לי שלא ראיתי/אנג'ל ואולי ראיתי פוקמון, לא זוכרת ציטוט השבוע:
איזו ילדה ישבה בשולחן לפנינו (נועי ואני), ו...טוב, נועה. אז כזה ~נועה נוגעת לה בשיער~ הילדה: נועה מה עשית? נועה: לא עשיתי כלום עדיין!
מורה (שיעור ביולוגיה): אז מה גורם לתופעת האיידס? הילה: סקס.
אשת עדות על זה שהיא צרודה: מאז שאני מתקרבת לגיל 85 נהיה לי קול סקסי כזה.
Maayan:) אומר/ת (00:01): וואי ביוטיוב יש את אלו שמספרים את סיפור חייהם בתגובות Maayan:) אומר/ת (00:02): "אני מזדהה עם השיר... גם אני התאבדתי פעמיים, ונאכלתי על ידי החתול שלי. כלכך קשה. כלכך עצוב. בדד."
~מורע ואני משחקות סוליטר בשעה מאוחרת מדי~ (זוֹעָרִית) אומר/ת (01:29): הייתי מה זה טיפשה XD מורע ('.') אומר/ת (01:29): גם אני, כל הדרך לסוף XDD מורע ('.') אומר/ת (01:29): ~לוחצת על קלפים~ מורע ('.') אומר/ת (01:30): "יו זה מצלצל יפהההה"
Drusilla (to Angel, about Spike\William): Look what I’ve made! It’s called Willy. תמונת השבוע: נגיד. צילמתי כל מיני של הקקטוסים שלי אתמול אבל לא יצאו הרבה טובות. אז, נמלה XD אני צריכה לסיים שיעורים בתרגום, ונשאר לי החלק המעפן של האייטמז ;;; גם ככה אני אהיה היחידה שתשלח לה לפני השיעור אז מה הטעם :{ (קצת הייתי אמורה להגיד לאחרים אבל לא יצא לי... :X) הודגש באמצעות מדגישומטיק

אה, והתמונה עם קרדיט כי זה אחרי שהקטנתי כדי

להעלות לDA. זה פשוט מרגיש טיפש להעלות תמונה עם קרדיט סתם ככה XD;

Brombit

New member
אני בטוחה שהמגנום הזה ממש טעים ../images/Emo13.gif ../images/Emo115.gif

זה היה ערבוב של ציניות עם אי-ציניות
תסביכים שלי

אוך אולי די כבר להיות אובססיבית לגבי זה?

בכל הזדמנות את דוחפת הערה לגבי זה ומתנהגת כאילו את ממש מסכנה ושמכריחים אותך. דיי. לא מכריחים אותך וזה ממש לא נורא וזה אפילו מצויין. אני מצטערת, אבל זה פשוט מחרפן אותי.

Brombit

New member
><

אני לא אובססיבית. ואני לא מסכנה. אני צוחקת על זה כי אני לא באמת שלמה עם זה, למרות שאין לי שום כוונה להפסיק, ואני אוהבת לצוחוק על זה. או אפילו להיפך, כשאני נתקלת בדברים כמו "בשר זה טעים רצח"

אז זה לא נראה כאילו את צוחקת, את נראית

כאילו את מתלוננת ומוציאה את עצמך מסכנה

yael627

New member
עכשיו תורך למות ממגן במתמוות? ../images/Emo6.gif

אל תדאגי... יהיה בסדר...
ואני צריכה להתרגל לדלג על מאכל השבוע אצלך! בא לי מגנום...
והציטוטים גדולים

כן../images/Emo5.gif

איזה מקצוע מתועב. אני חושבת שפשוט אקרא את הסיכומים בתחילת המיקודיות בלי לפתור תרגילים, ואז הסיכוי שאמות ממש יפחת D:

yael627

New member
../images/Emo5.gif05.. שונאת אותו

דפוק לחשוב שמבין כולם הוא הכי קל וקיבלתי בו ציון הכי נמוך

אוי, איזה באסה

זה לא תמיד משנה מה נחשב קל או קשה, זה יכול להיות מאוד תלוי במבחן שבמקרה יצא או בכמה את מבינה נושא אחד לעומת נושא אחר. (גאומטריה... X___________________________________________________X)

למעלה