מה את/ה שומע/ת עכשיו: This Cold Black - סליפנוט ואז This House - שני קדר ואז Stand By Me - אואזיס
דבר טוב שקרה השבוע:עברו 4 מתכונות מתוך מיליון, למדתי רק יום אחד וגם זה רק 6 שעות
דבר רע שקרה השבוע: היו 4 מתכונות
, מתחילה התקופה של לימודים לא סדירים כשבערך חצי מהזמן אני צריכה להשלים שיעורים שלא נכחתי בהם, לימודים למתכונות ובגרויות... די חרא. והיה חם ומשעמם בטקס של אח שלי (סיום קק"צ)...
הרבה קטעים של "אני שונאת את העולם" בעקבות ביה"ס P:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לקבל 100 במתכונות במתמוות כי אני מגניבה בלי שאצטרך לגשת? ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; |מתאבדת הרבה|
מאכל השבוע: מגנום עם פירות יער ושוקולד!
זה מגנום לבן, שיש אגוזים בשוקולד שלו, ובתוך הגלידה (וניל) יש שבבי שוקולד מריר ופירות יער. *____*
ספר השבוע: פרקים באקולוגיה
סרט/סדרת השבוע: נראה לי שלא ראיתי/אנג'ל ואולי ראיתי פוקמון, לא זוכרת
ציטוט השבוע:
איזו ילדה ישבה בשולחן לפנינו (נועי ואני), ו...טוב, נועה. אז כזה ~נועה נוגעת לה בשיער~ הילדה: נועה מה עשית? נועה: לא עשיתי כלום עדיין!
מורה (שיעור ביולוגיה): אז מה גורם לתופעת האיידס? הילה: סקס.
אשת עדות על זה שהיא צרודה: מאז שאני מתקרבת לגיל 85 נהיה לי קול סקסי כזה.
Maayan

אומר/ת (00:01): וואי ביוטיוב יש את אלו שמספרים את סיפור חייהם בתגובות Maayan

אומר/ת (00:02): "אני מזדהה עם השיר... גם אני התאבדתי פעמיים, ונאכלתי על ידי החתול שלי. כלכך קשה. כלכך עצוב. בדד."
~מורע ואני משחקות סוליטר בשעה מאוחרת מדי~ (זוֹעָרִית) אומר/ת (01:29): הייתי מה זה טיפשה XD מורע ('.') אומר/ת (01:29): גם אני, כל הדרך לסוף XDD מורע ('.') אומר/ת (01:29): ~לוחצת על קלפים~ מורע ('.') אומר/ת (01:30): "יו זה מצלצל יפהההה"
Drusilla (to Angel, about Spike\William): Look what I’ve made! It’s called Willy.
תמונת השבוע: נגיד. צילמתי כל מיני של הקקטוסים שלי אתמול אבל לא יצאו הרבה טובות. אז, נמלה XD אני צריכה לסיים שיעורים בתרגום, ונשאר לי החלק המעפן של האייטמז ;;; גם ככה אני אהיה היחידה שתשלח לה לפני השיעור אז מה הטעם :{ (קצת הייתי אמורה להגיד לאחרים אבל לא יצא לי... :X)
הודגש באמצעות מדגישומטיק