מחברות- את"א

gudive

New member
../images/Emo182.gif מחברות- את"א

אשמח לקבל את דיני עבודה של הילה שמיר, מסמכים סחירים של וסטרייך ודיני ראיות של פונדק.

Lady McBeth

New member
למה לקחת מסמכים סחירים?!

הקורס הכי נורא שקיים בפקולטה. ממש ככה.

Forest Girl

New member
יש מצב טוב שאת צודקת, אבל אין להתעלם מכך

שוסטרייך הוא בובון רציני.

gudive

New member
מה כ"כ נורא בקורס הזה?

לפי מה שראיתי אין עבודות, המרצה נעים וברור. כמה קשה כבר החומר יכול להיות?

Lady McBeth

New member
אני סבלתי מכל רגע

ואני לא מכירה אחד שעשה את הקורס הזה ולא אמר שהחומר הוא החומר הכי משעמם שנלמד אי פעם בתואר, שגם ככה לא מצטיין ביתר-עניין.

gudive

New member
אוקיי הבנתי

אני אישית מאלה שלא מגיעים לשיעורים.. כל עוד החומר ניתן ללמידה ב 4-5 ימים אני אשרוד

Lady McBeth

New member
../images/Emo6.gif אתה מדבר פה עם מישהי

שהייתה בערך 3 פעמים באוניברסיטה במשך כל התואר. החומר כל כך מגעיל ומשעמם שזה בגדר בלתי אפשרי ללמוד אותו. זה היה גם היה הקורס שלמדתי אליו הכי הרבה ימים במשפטים - בערך 4 - וגם אז הייתי בטוחה במאת האחוזים שאני נכשלת וצריכה לעשות את הקורס שוב.

Maitreya1

New member
זה מאוד מדאיג מה שאת כותבת

בתור סטודנט פוטנציאלי למשפטים, הייתי שמח לדעת למה את ועוד הרבה אנשים פה מגדירים את החומר בלימודי משפטים "משעמם"? מה תכל'ס לומדים במשפטים? (אני יכול למצוא סילבוסים, אבל גם הסילבוס הוא כללי מדי ולא מפרט מה תכל'ס אופי הלימוד בקורסים). השאלה אם אדם הומני כמוני, שהחומר המשפטי אמור להיות טבעי בשבילו, עלול להשתעמם מלימודים כאלה? ואני בן אדם שחייב ללמוד תחום עם עניין. אני לא אבחר במקצוע רק בגלל ה"יוקרה" וה"כסף". אני חייב ללמוד מה שאני אוהב, ואין לי עד עכשיו דרך לדעת אם אני אוהב משפטים או לא...

Drunk Bullet

New member
זה שאתה הומאני, לא אומר שתאהב משפטים

אני מציע לך לברר מתי ואיפה מתקיימים קורסים של שנה א', ולהכנס להרצאה או שתיים.

Maitreya1

New member
אתה במקרה לומד באוני' העברית?

כי מחר אני שם במסגרת היום הפתוח, ואם תוכל להגיד לי מתי יש קורסים של שנה א' מחר, אני אוכל להגיע. אם אין מחר, אני יכול להגיע גם ביום אחר, אבל אם יש אז זה יוצא לי ממש טוב

Drunk Bullet

New member
גם לא שנה א' וגם לא מהעברית..

אבל נדמה לי שיש פה כמה משם, אולי יוכלו לעזור לך.

MadEquation

New member
לצערך (ולשמחתנו)

אין בימי חמישי שיעורי חובה של שנה א'. למעשה הקורס הגדול היחיד שיש בסמסטר הזה ביום חמישי הוא דיני תאגידים - אבל נראה לי שזו נוכחות חובה עם בחנים ויהיה לך קצת מוזר (בכל מקרה, זה יהיה ב-315 בטח, בין 8:30-12:00). מעבר לזה - יש בימי רביעי בין 8:30-11 דיני חוזים, בימי ראשון יש משפט עברי. ובכלל: shnaton.huji.ac.il תבחר את משפטים ותוכל לראות בדיוק מתי מתקיים איזה קורס. תרגיש חופשי לשלוח מסר לכל דבר נוסף (+ לחברים מהעברית, איך שדרגו את המזכירות והספיקו לסיים בדיוק ליום הפתוח, הא?)

PIonit

New member
זהו סיימו לשפץ? גם זה, גם הקולרים..ממש חבל../images/Emo8.gif

MadEquation

New member
אני מבין שקראת את עלון הקולרים

לפיו נוהל משא ומתן עם הנהלת הפקולטה בסוגיה!

PIonit

New member
אכן סוגייה שיש להתייחס אליה בכובד ראש! (../images/Emo3.gif)

Lady McBeth

New member
האמת היא שדיברתי ספציפית על החומר בקורס

הזה של מסמכים מסריחים (הטעות לא במקור), שהוא באמת רף חדש של שיעמום ואני מוכנה להישבע שמתישהו במהלך הלימוד למבחן הפכתי להיות קטטונית. היו לי קורסים מעניינים בתואר, אני מוכרחה להודות, אבל בתוחלת התואר במשפטים די משעמם. סורי.

sacrament

New member
השעמום הוא בעיני המתבונן

לדעתי לימודי המשפטים היו מאוד מאוד מעניינים ומאוד נהניתי מהם. היו כמובן לא מעט קורסים שגרמו לי לרצות למות מרוב שעמום, אבל באופן כללי היה לי מעניין. כמו בכל מקצוע, תמצא אנשים שזה מעניין אותם מאוד והרבה אנשים שזה לא עניין אותם בכלל. כרגיל, את הרוב תמצא איפשהו באמצע... אגב, היו מקרים גם שקורס לדוגמה מאוד שימעם אותי, וכשקראתי את המחברת דווקא מאוד נהניתי, ולהיפך. זה הרבה פעמים תלוי במרצה, לא פחות מאשר התוכן. אם הגעת ללימודי המשפטים כנראה משהו בתחום עשה לך משהו, אפילו שאתה לא יודע אם תאהב את זה או לא. כל מה שנשאר עכשיו זה לחכות ולראות... שיהיה בהצלחה!

Lady McBeth

New member
הייתי רק בשיעור הראשון, אבל את צודקת

כבר אז היו רגעים שנראה כאילו הוא נרדם תוך כדי הקראת המצגות.

Forest Girl

New member
יש לי חומר בעבודה

פונדיק מלמד שנה ראשונה ככה שאין מחברות.

למעלה