Summer Game

DAN1EL

New member
../images/Emo181.gifSummer Game../images/Emo181.gif

אז הגענו לסיבוב השלישי של משחק הקיץ, שכל קשר בינו לבין הקיץ הוא מקרי בהחלט. הפעם יתחרו הפרקים 404 מול 203. אני מקווה שהפעם יהיו יותר הצבעות. אז...נתחיל.

DAN1EL

New member
202 - Alternative Lifestyle

תקציר הפרק באנגלית: Episode #203 - "Alternative Lifestyles" When Jen and Dawson get paired up in an Econ class as a pretend couple who must come up with a "family budget," Abby convinces Jen to seize this opportunity to seduce Dawson, while Pacey's pairing with Andie brings them closer and reveals the truth about Andie's family. Meanwhile, Mitch rides Dawson about the new sexual nature of his relationship with Joey, and announces to Gayle that he has decided that an open marriage would be the best thing. And, Joey begins to see a whole new world of possibility and empowerment when she does research for her Econ project with an unmarried businesswoman. ובעברית בקצרה: הכיתה מקבלת מטלה בשיעור כלכלה: להתחלק לזוגות ולהתאמן על החיים הזוגיים מבחינה כלכלית, ולהגיש על כך עבודה. הזוגות הם: דוסון וג'ן, אבי ולני, פייסי ואנדי, וג'ואי - שנשארת לבד וצריכה לתפקד כאם חד הורית ואשת קריירה מצליחה. אבי מייעצת לג'ן לנצל את המצב כדי להתחיל שוב עם דוסון ולהחזיר אותו אליה. ג'ואי פונה אל אשת קריירה כדי להתייעץ איתה בקשר לעבודה, אבי נותנת ללני החננה שיעשה בשבילה את כל העבודה, ופייסי ואנדי לא מפסיקים לריב. בסוף כשהם משלימים, ניתן לראות את תמרה, מהעונה הראשונה, מסתכלת עליהם והמשך יבוא...
כדי להצביע לפרק הזה שרשרו להודעה זאת את האייקון
. בתוכן ההודעה שלכם רצוי לרשום פירוט למה בחרתם בפרק הזה. אתם לא חייבים, אבל ככה זה יהיה יותר מעניין.

../images/Emo79.gif../images/Emo105.gif

(מה שמצחיק ששמתי לב לפני ששלחתי והעתקתי למקום הנכון ושלחתי בטעות את השני..פחח) אני ממש אוהבת את הפרק הזה בעיקר בגלל פייסי ואנדי! איך שהם מתקוטטים ומתווכחים,הם ממש חמודים. הדיון שלהם על המכונית שפייסי מתעקש "לקנות" ושהם הולכים לרואת דירות! אנדי ופייסי לדעתי עושים את הפרק. וגם אהבתי את ג'ואי ואשת הקריירה,שהיא בהתחלה מעליבה את בסי שהיא לא רוצה לעשות עליה ואח"כ אומרת לה שהיא גאה בה וזה

גל1234

New member
../images/Emo79.gif

היה קשה כי זה אחד מהפרקים היחידים בעונה הרביעית שממש אהבתי אבל בכל זאת , הפרק הזה הרבה יותר טוב וממש מצחיק... אם אני לא טועה בפרק הזה פייסי גילה על אנדי ממש אהבתי תסיצנה הזאת שהוא מבין שהיא בעצם לא עשירה מפונקת מושלמת כמו שהוא חשב

Dawson girl

New member
../images/Emo79.gif

אני יודעת שזה היה די צפוי
אבל באמת התלבטתי בין שני הפרקים, כי גם את 403 אהבתי מאוד (ובעונה הרביעית אין הרבה פרקים שאהבתי, אז..). אבל בחרתי בסוף ב-203, כי הרעיון של זה ממש יפה, של לראות סגנון חיים של "מבוגרים" והכל וגם השיבוצים לזוגות... אהבתי את השיחה של דוסון וג'ן על ירח הדבש שלהם (פיג'י
) ולאיזו פנימיות הם ישלחו את הילדים כי הם היו עשירים
ואני גם זוכרת שג'ואי התחילה להתלהב מהקריירה של ההיא, לא זוכרת את שמה, האשת עסקים המצליחה שהיא מצאה, ולא ראתה שגם בסי מצליחה לנהל את האייס האוס וגם את המשפחה והן רבו. בקיצור- פרק ממש יפה, ולמרות שגם "שני האדונים של קייפסייד" פרק מעולה, אני מעדיפה את זה

shiray

New member
../images/Emo79.gif

כן כן, ראיתם נכון- הצבעתי לפרק מהעונה השנייה... באמת שהרעיון הזה של לנהל חיים אלטרנטיביים כאלה זה ממש מגניב! הלוואי לנו היו נותנים משהו כזה במקום לסרטט עקומות מפגרות בשנה שלמדתי כלכלה בבי"ס... פייסי ואנדי לגמרי עשו את הפרק הזה! זה שפייסי רצה לקנות את המכונית ואז שכולם ישנו בדירת חדר ואיך שהוא ירד עליה שהיא מפונקת ואז ג'ק שאל אותו שאם הם כאלה עשירים אז למה הוא עובד באייס האוס... וגם בסוף שפייסי הכין את כל העבודה בשם שניהם... גם הקטע עם ג'ואי ובסי באמת היה טוב! ג'ן הייתה די פאתטית בפרק הזה ודוסון סתם כזה... נו כמו תמיד חחחח והאמת שאת הפרק מהעונה הרביעית דווקא לא ממש אהבתי. מתוך כל הפרק היו בעצם 2 דברים שאהבתי: את השיחה של פייסי וג'ואי בסוף ואת זה שפייסי אומר לג'ן שהוא לא מתחרט על כלום כי מה שאנחנו עוברים בחיים שלנו אלה הדברים שמעצבים אותנו וגורמים לנו להיות איפה שאנחנו וממש אהבתי את זה! אבל חוץ מזה לא יודעת, לא הכי התחברתי לפרק... זה לא מהפרקים שפתאום בא לי לראות שוב. גם היו שם קטעים שהיו קצת יותר מדי קיטש עבורי- הקטע של הזינוק לסירה בהילוך איטי וזה שרואים את ג'ואי קוראת לו לאט כזה... חלאס! וגם אז שמיץ' אומר לדוסון את זה שהוא הרוויח שם...

LillipooT

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo60.gif

ממש ממש ממש קשה לי לבחור בין שני הפרקים.. אבל מאחר והיום זה היום האחרון להצבעה - אני אעשה אן דן דינו
אהבתי מאוד את הפרק הזה בעונה השנייה. אני זוכרת שנורא אהבתי את המטלה שנתנו להם.. וקיוויתי שאולי גם לי מתישהו יתנו משימה דומה בבי"ס.. אבל זה לא קרה חח
ג'ן עצבנה אותי בפרק הזאת.. ממש הביך אותי איך שהיא נמרחה על דוסון.. זה היה ממש פתתי (איך כותבים את זה?
). פייסי ואנדי היו כמובן מקסימים.. פייסי היה חמוד
ושוב - אבי הופיעה בפרק!
פשוט גאון הבחורה הזאת. והחזרה הקטנטונת של תמרה גם הוסיפה לטעמי.. אני הייתי בשוק כשפתאום ראו אותה, ממש לא ציפיתי לזה. יופי של פרק!

DAN1EL

New member
403 - The Two Gentlemen of Capeside

קודם כל תיקון: בהודעה הראשית כתבתי שהפרקים המתחרים הם 404 מול 203. אבל זה 403 מול 203, כמובן.
זהו, ועכשיו תקציר הפרק באנגלית, מתוך האתר הרשמי: The winds of change are blowing through Capeside as a violent storm threatens lives and forces an unlikely hero to come forward. While the Farmer's Almanac may have predicted foul weather, skies are clear and it seems like a beautiful school day. When Dawson and Joey get excited over a current reading assignment, "The Two Gentlemen of Verona," a story similar to their own, Drue suggests that the two prepare a debate about the merits of the play. However, Drue's plan backfires and he too gets stuck working on the assignment with Dawson and Joey at the Yacht Club. Unfortunately, this means Joey can not take a celebratory sail with Pacey to mark his first "A" of the school year. Instead, Jen decides to voyage out with Pacey in an effort to lift her spirits. However, their jaunt turns disastrous when a violent storm with hurricane force winds tempts the fate of the "True Love" and the safety of those aboard. Dawson Leery finds himself in the ironic position of having the best chance to rescue castaways, as only he might be able to predict what Pacey's next move will be. Meanwhile, Andie's emotional problems come back to haunt her during a college interview with Mrs. Valentine, an alum from one of her back-up schools. But while Mrs. Valentine may doubt her abilities, there is no doubt that she's the best person to have around during a crisis situation אני מעולם לא ראיתי את הפרק הזה, או שאני פשוט לא זוכר. ולכן אני גם לא אצביע בסיבוב הזה כי אין לי אפשרות לראות אותו כרגע. והנה התקציר בעברית לפי מה שהבנתי מהתקציר באנגלית: יש סופה בקייפסייד. דוסון וג'ואי מקבלים מטלת קריאה בספרות לעבוד עליה, והספר מזכיר מאוד את הסיפור של השניים. ג'ואי ודוסון נתקעים במועדון היאכטות יחד עם דרו כדי לעשות את העבודה. הסופה סוחפת את הספינה של פייסי, ודוסון מנסה להציל אותה. (נראה לי..?) אנדי נפגשת עם איזה אחת כדי שתראיין אותה לקולג'...(?)

DAN1EL

New member
שכחתי ../images/Emo163.gif

כדי להצביע לפרק זה, שרשרו להודעה הקודמת את האייקון
, רצוי בצירוף פירוט למה בחרתם בפרק.

סופסופ פרק שאני זוכרת!!!!

זה הפרק ההוא שפייסי שט עם ג'ן לאנשו? ואז יש סופה? והם איכשו הורסים את הסירה של הזקן הממורמר ההוא? ברוקס, לא? אם זה זה(ואם זה לא הפרק הזה, אז תשכחו מכללל מה שאמרתי פו לחלוטין|חבול) אז אני מצביעה בשבילו
סימפלי כי זה היה פרק חביב וכי ככה

DAN1EL

New member
ממ...כן זה זה

אבל מה הטעם להצביע לפרק כלשהו אם לא ראית את השני? הרי השאלה היא איזה מהפרקים יותר אהבתם. ואם אחד מהם את לא זוכרת אז.. אני למשל את הפרק הזה לא ראיתי אף פעם אז אני לא אצביע בכלל. אז תגידי לי אם את רוצה בכל זאת שאני אחשיב את ההצבעה שלך. מבחינתי אין בעיה. ופעם הבאה בבקשה לשים את האייקון בכותרת, תודה.

../images/Emo41.gif ../images/Emo66.gif

האמת שזה לא לגמרי פייר, כי את הפרק מהעונה השניה אני זוכרת פחות טוב. אבל בגלל שאת הפרק הזה מהעונה הרביעית מאוד אהבתי, אני אבחר בו. זה היה פרק מאוד יפה ומיוחד בעיני. אהבתי את הסצינה של ג'ואי ופייסי בסוף. וכמובן - שירים ממש יפים. במיוחד never saw blue like that. אחד השירים הכי יפים שהיו בסדרה לדעתי.

DAN1EL

New member
דיונים, תמונות, שירים וכו' -הכל כאן

כאן אפשר ואפילו רצוי לפתח דיונים על הפרק, להגיב לדברים שאנשים כתבו בבחירות שלהם, לשים תמונות, רשימת שירים, וכל מה שתרצו שקשור לשני הפרקים של הסיבוב הנוכחי.

../images/Emo79.gif../images/Emo105.gif

הפעם אני לא אבחר אחרי שכבר פותחים את השרשור הבא
! אני ממש אוהבת את הפרק הזה בעיקר בגלל פייסי ואנדי! איך שהם מתקוטטים ומתווכחים,הם ממש חמודים. הדיון שלהם על המכונית(וייפר!) שפייסי מתעקש "לקנות" ושהם הולכים לרואת דירות! אנדי ופייסי לדעתי עושים את הפרק. וגם אהבתי את ג'ואי ואשת הקריירה,שהיא בהתחלה מעליבה את בסי שהיא לא רוצה לעשות עליה ואח"כ אומרת לה שהיא גאה בה וזה

DAN1EL

New member
ממ..

את יכולה להעתיק את ההודעה בבקשה לשרשור הנכון?
לא חובה, סתם כדי שאני לא אתבלבל אח"כ בספירה. וזה בסדר, הכנסתי את ההצבעה שלך מהשרשור הקודם.

DAN1EL

New member
זה באמת פרק מדהים...

ואבי שולטת!
אני כל כך נהניתי לראות את הפרק הזה. בהחלט אחד הטובים. בטח הייתי מצביע לו גם אם הייתי רואה את 403.

Dawson girl

New member
../images/Emo103.gif מוזיקה- פרק 203:

השירים שהופיעו בפרק הם: Anything You Say - Chickenpox - ג'ן ואבי מדברות בתחילת הפרק על שני בנים שהן היו שוכבות איתם.. Flagpole Sitta - Harvey Danger - בכיתת הכלכלה, כשהמורה בוחר את התלמידים לצוותים לעבודה מכובע. Mary Be Merry- Say-So - פייסי ואנדי מדברים על העבודה, פייסי רוצה לקנות את הוייפר
Four Eyes - Sozzi - ג'ן ואבי מדברות על איך להחזיר את דוסון לג'ן, כשלני החננה מתקרב לאבי ומנסה לדבר איתה על הפרויקט. Swan Song - Bruce Hornsby - מיץ' בבר וגייל בבית קפה, שניהם לבד וכו'. ואז הסצינה עוברת לדוסון וג'ן, בחדר שלו.. The Party's Over - Catie Curtis - מיץ' וגייל בחדר השינה מתכוננים לשינה; ג'ן עוזבת את החדר של דוסון עצבנית אחרי מה שהוא אמר לה.. WooHoo - Newsboys - הסצינה האחרונה, כשפייסי ואנדי מדברים אחרי שסיימו את הפרויקט (והגישו), כשתמרה צופה בהם מהמכונית שלה.

Dawson girl

New member
../images/Emo103.gif מוזיקה- פרק 403:

רשימת הפרקים והסצינות שבהם הופיעו, מהפרק: I'm Gonna Make You Love Me - The Jayhawks Never Saw Blue Like That - Shawn Colvin השירים האלה הופיעו כל אחד בכמה סצינות, אז אני לא ארשום אותם.. אה ויש לציין ששניהם מופיעים בסאונטראק השני של הסדרה
והם שירים יפים!

למעלה