משחק חדש!

Tinke®Bell

New member
../images/Emo181.gifמשחק חדש!../images/Emo181.gif

אוקיי,זה הולך ככה: כל אחת תשרשר לפה את תיאור המראה שלה,לפי הקריטריונים הבאים:
צבע שיער
אורך השיער (עד הכתפיים,קצר..)
צורה (חלק,גלי,מתולתל..)
צבע עיניים
יש\אין משקפיים
אם יש לכם צורת לבוש מיוחדת שאתם אוהבים ללכת בה. אבל משו ממש מיוחד.
ומה עושים עם זה? כל מי שבא לה,תנסה לעשות דולי לפי תיאורה של הילדה. אפשר להלביש באיזה בגדים שבא-רשמיים,יום יום וכו´.. נא לא להלביש בבגדי זונות
ובבקשה,אל תשימו תמונות,כי קשה לשים לב לפרטים קטנים בהם. טודע. השתתפות נעימה!

Tinke®Bell

New member
ואני אתחיל-

צבע שיער:חום בהיר-שטני
אורך השיער:עד אחרי הכתפיים
צורה:גלי
צבע עיניים:חום-ירוק. לא מעורבב. זה יהיה קשה.. אז אתן יכולות לבחור או חום או ירוק
אין משקפיים
אממ.. אין צורת לבוש מיוחדת.. אבל אני אוהבת ללכת עם מכנסיים מתרחבות וחולצות קשירה
ועוד משהו להוסיף לכללי המשחק- אם ראיתן מישהי שכבר עשו לה,שאולי היא חברה ממש טובה שלכן וכל זה,ואחת שלא עשו לה בכלל,אז תעשו לזאת שעוד אין.. טוב? טודע שוב!

Dracos Love

New member
הכנתי לך, תום ../images/Emo108.gif

לא יצא כמו שציפיתי \= לא ידעתי להחליט אם ירוק או חום - אז עשיתי אותה סיילנט!

swirrrly

New member
או מיי גוד!

הכל בסדר אבל ההצללה מפוצצת מדי! וזה ממש לא מכנסיים מתרחבות!

NasTy GirL

New member
השיער לא שלך.../images/Emo108.gif

ואני חושבת שגם הדולי, ראיתי את השיער כבר, וגם לה היה נחש-זה כל מה שאני זוכרת, למרות שאני חושבת שזה היה בשרשור בגדי ים.

Tinke®Bell

New member
מכנסי אלאדין! מכנסי אלאדין! ../images/Emo6.gif

יש לי חברה שהולכת עם כאלה,רק פחות רחבות..

הכנתי אותך

כי אני כבר לא יודעת את מי הכינו ומי לא אז הננה ומצטעארת שזה לא דומה בגרוש

swirrrly

New member
מגניב סבבה....

אני אפרסם כאן את הפרטים שלי, ואחרי שאני אראה שהמון בנות שמו את הפרטים שלהן, אני אבחר למי לעשות... בעיקרון, אני פשוט מעדיפה לחכות שיש מישהי שלא עשו לה עדיין ואז לעשות לה וזהו...
צבע שיער חום קצת בהיר, בעיקר אחרי שחופפים אותו כמו שצריך
אממ... פשוט תעשו קוקו, עד לאמצע הצוואר בערך. קוקו כזה לא גבוה, אבל לא נמוך, קצת כמו פוני-סוס, נו כזה קוקו כמו זנב של סוס...
שיער חלק, למרות שקשה לראות...
עיניים כחולות
אין משקפיים
אמממ... יש לי בגדים מכוערים. ובבקשה לא לשים אותי בג´ינס! פליז! והבגדים שלי גם די חד גוונים: כמה חולצות אפורות, מכנסיים שחורות, או מכנסיים אפורות, קצת ורוד פה ושם מדי פעם, חולצה כחולה ככה של בנים... בעיקרון מה שיש לי.. זהו...

swirrrly

New member
אה והערה חשובה!

אל תשכחו לשים לי את סנדלי התינוקות המפורסמות שלי! הם במידה שלי, ואני חושבת שהן יפות: יש עליהן איזה 3 פרחים ושלוש לבבות, ולמרות שאומרים לי שהיו להן סנדלים כמעט אותו דבר בכתה ג´ - לא אכפת לי! ואל תשימו לי איפור חלילה וגם אל תשימו עקבים. אוח, אני ילדה צנועה... טוב, לא ממש , אבל פשוט אל תעשו. הייתי מוסיפה עוד פרט די מאוד קשור להופעה החיצונית שלי, אבל הוא זמני כזה, ויהיה לכן קשה לעשות אותו...

swirrrly

New member
אם אני נשמעתי קצת מוזרה, זה כי

יש לי רגעי טמטום. אבל לכולם יש, לא? פשוט תעשו קוים כחולים על הרגליים ויש סנדלים וזהו. אם בא לכם לעשות אותי....

אני אננסה

אבל אני לא מוכשרת בגרוש! את יכולה לעשות לי? שמתי את הפרטים איפה שהוא בשרשור... טוב?

סיימתי

טוב אז א- ציינתי כבר שאני לא מוכשרת ב- הסנדלים... טוב.. אממ.. הם היו קטנים מדי ולא היה מקום לפרחים ולבבות ולא ציינת איזה צבהע הם אז עשיתי סנדלים סגולות עם נקודות וורודות... מקווה שתואבי אה והשער הוא מדולי אחרת שלא פרסמתי... וזהו... באמת מצטערת שאני לא מוכשרת יותר

Black Cat15

New member
../images/Emo26.gif

<למרות שאני לא משתתפת בפורום הרבה, אפשר?
>
חום
עד אחרי הכתפיים
גלי... בד"כ פזור
חום עם טיפונת ירוק
ג´ינס מתרחב וחולצות שחורות

Black Cat15

New member
יפה ../images/Emo13.gif

אבל השיער שלי יותר כהה, כאן אני נראית ג´ינג´ית
וג´ינס יש לי יותר כהים... עם שוונצים בצדדים... אם תוכלי לתקן זה יהיה אחלה

למעלה