טיולים , וכסף...שאין
קודם כל, זה רק לי או שגם לכםל אההודעות לא נפתחות?! קיצר, קודם קראתי את השרשור על הכסף של הטיול פסח שלנו,ואני מצתטערת שאני פותחת שרשור חדש אבל כרדגע אין לי הרבה ברירה...
טוב אז ככה: הטיול שלנו, עולה
320 שח". אוכל - עוד
70 ש"ח. חולצה - עוד
40 ש"ח. צ'ופרים, חטיפים ואוכל ליום הראשון, בערך נגיד עוד...
30-40 ש"ח? כשמנסים לקצץ? זה גם יכול להגידע לעוד הרבבבבבבבבבבבבבבבבהמיותר.... נגיד. כמה ילדים בגדוד שלי, לא ייצאו לטיול בגלל הכסף, כי ההורים שלהם לא יכולים לממן את זה.. גם אני לא אצא, ואבל זה כבר מסיבות אחרות....
טוב קיצר, מה שאני חושבת זה ככה - קודם כל, אם הרי יודעים שזה המצב, אי אפשר קצת להוריד באיזה יום יומיים? זה כבר יוריד כסף. גם, חולצות במקרה הזה זה ממש, אבל ממש לא חשוב. אמרו לנו שאת האוכל קונים לנו במקום שנקנה בחוליות, בגלל המצב הבטחוני (??????) מה שגם, עולה המוווווון כסף, הרבה יותר מלקנות ביחד. טוב נגיד שאת כל הדברים האלה אי אפשר לשנות, לא יודעת למה אבל נגיד. אז מה הבעיה...מה שאנחנו עושים זה ככה : (ברור, שזה לא יעזור בהרבה....אולי אפילו ממש בקצת, אם בכלל...) אנחנו ביום שלישי בפעולה, נעבור מדלת לדלת כזה, ונהיה בסופר בניות, ונמכור עודגות ועודגיות, וכל מיני דברים ובגדים שאנחנו לא צריכים.(אגב, בשבילי זה מצוייםן... מי שיודע, אני צריכה עכשיו לזרוק חצי בית) אז זה מה שנעשה... אז תציעו את זה בגדוד שלכם, ו...זהו! אה, ואני מצטערת אם חזרתי פה על דברים...הצלחתי לרקרוא רק את ההודעה הראשונה. אה, ושימו לב כמה כסף זה יוצא - 450 ש"ח! ואולי עוד הרבה יותר! וסתם לידע כליי.... - להיות צופיפניק, 460 ש"Jח. -טיול פתיחה - 100 ש"ח - סמינר - 30 ש"ח יום דרגה - 45+20 - טיול פסח - - 500 ש"ח - מחנ"ק - 500 ש"ח. לא כולל חולצות,חלק מהאוכל, צ'ופרים...זה יוצא - 1555 (נראה לי שחישבתי נכון..תקנו אותי אם אני טועה..) ונוסיף עוד איזה 300 ש"ח על האוכל והצ'ופרים והחולצות?!