Misundaztood

New member
../images/Emo18.gif

תראו, כולנו יודעים שהמצב הכלכלי במדינה הוא.. במילים עדינות.. על הפנים! ו.. בלי שום בושה מבקשים בשביל טיול ים אל ים.. שימו לב: 400 ש"ח! וזה עוד בלי האוכל! (המחיר של האוכל יכול גם להגיע בקלות ל-200 ש"ח). אני אצא לטיול, אבל אני חושבת שזו ממש בושה לבקש דבר כזה. ועל מה ה-600 שקל? על מאבטחים? חובשים? אני ממש כועסת!

אצלנו

סי"ס זה 370 שקל ותמיד צריך אוכל וכל זה .......בערך עוד 50 שקל לא יודעת..... אבל לא נראה לי שיכולים לעשות תמחירים יותר זולים.....בגלל אבטחחה וכל מיני דברים שחייבים לטיול

200 שקל אוכל?

לא יודעת מה איתצכם אבל אחנחנו בטיול חנוכה של ארבעה ימים שמנו 40 שקל על אוכל, והיה פווול אוכל! וטעים! אבל אתה צודק, זה ים כסף ואין מה לעשות ביגלל שצריך הרבה אבטחה וכל האלו... ודברים עולים עוד 50 שקל למאבטח ועוד 50 לחובש ועוד 50 לאוטובוס הכל מיצטבר... גם לנו יש עכשיו טיולי פסח שבטיים ואין לי לב לבקש מהורים 200 שקל לטיול של כולה יומיים... זה באמת הרבה כסף! אבל אין מה לעשות... אנחנו מנסים לעזו כמה שיותר לכל מי שצריך... כמה שיותר סיבסודים וכול זה... אבל אי אפשר לסבסד לכולם.. מישהו צריך לשלם בסוף.... ואם אתם גדוד עם יוזמה אתם יכולים להארגן משהו שוזיל לכם... אתם יכולים להקים קיוסק בשבט, למכור פרחים ביום שישי בכביש (וזה עובד!) אם תירצו תחשבו על מליון דרכים אחרות שיוכלו להוזיל לכם, אפילו בקצת, את הטיול הזה.

טיולים , וכסף...שאין

קודם כל, זה רק לי או שגם לכםל אההודעות לא נפתחות?! קיצר, קודם קראתי את השרשור על הכסף של הטיול פסח שלנו,ואני מצתטערת שאני פותחת שרשור חדש אבל כרדגע אין לי הרבה ברירה...
טוב אז ככה: הטיול שלנו, עולה 320 שח". אוכל - עוד 70 ש"ח. חולצה - עוד 40 ש"ח. צ'ופרים, חטיפים ואוכל ליום הראשון, בערך נגיד עוד...30-40 ש"ח? כשמנסים לקצץ? זה גם יכול להגידע לעוד הרבבבבבבבבבבבבבבבבהמיותר.... נגיד. כמה ילדים בגדוד שלי, לא ייצאו לטיול בגלל הכסף, כי ההורים שלהם לא יכולים לממן את זה.. גם אני לא אצא, ואבל זה כבר מסיבות אחרות....
טוב קיצר, מה שאני חושבת זה ככה - קודם כל, אם הרי יודעים שזה המצב, אי אפשר קצת להוריד באיזה יום יומיים? זה כבר יוריד כסף. גם, חולצות במקרה הזה זה ממש, אבל ממש לא חשוב. אמרו לנו שאת האוכל קונים לנו במקום שנקנה בחוליות, בגלל המצב הבטחוני (??????) מה שגם, עולה המוווווון כסף, הרבה יותר מלקנות ביחד. טוב נגיד שאת כל הדברים האלה אי אפשר לשנות, לא יודעת למה אבל נגיד. אז מה הבעיה...מה שאנחנו עושים זה ככה : (ברור, שזה לא יעזור בהרבה....אולי אפילו ממש בקצת, אם בכלל...) אנחנו ביום שלישי בפעולה, נעבור מדלת לדלת כזה, ונהיה בסופר בניות, ונמכור עודגות ועודגיות, וכל מיני דברים ובגדים שאנחנו לא צריכים.(אגב, בשבילי זה מצוייםן... מי שיודע, אני צריכה עכשיו לזרוק חצי בית) אז זה מה שנעשה... אז תציעו את זה בגדוד שלכם, ו...זהו! אה, ואני מצטערת אם חזרתי פה על דברים...הצלחתי לרקרוא רק את ההודעה הראשונה. אה, ושימו לב כמה כסף זה יוצא - 450 ש"ח! ואולי עוד הרבה יותר! וסתם לידע כליי.... - להיות צופיפניק, 460 ש"Jח. -טיול פתיחה - 100 ש"ח - סמינר - 30 ש"ח יום דרגה - 45+20 - טיול פסח - - 500 ש"ח - מחנ"ק - 500 ש"ח. לא כולל חולצות,חלק מהאוכל, צ'ופרים...זה יוצא - 1555 (נראה לי שחישבתי נכון..תקנו אותי אם אני טועה..) ונוסיף עוד איזה 300 ש"ח על האוכל והצ'ופרים והחולצות?!

תראי..

1.למה אתם משלמים על חלצות?????את יודעת ספונסרים... 2.להיות צפופינקית תלוי איזה שכב"ג או שכב"צ לי השנה יוצא פול כפס הצופים!!!\ ביטוח זה 550 פתח"ש 215 (על הסימנירים ויום מעבר דרגה בחיים לא שילמתי. פסח 460\ מחנה 300 ומשהו \ ועוד קורס מסכם..איזה 500 ומשהו... יוצא לי ת5 6 אלף... \ותראי דוגרי אין ממש מה לעשות! אצלנו ליפאמים חברות מספסדות לאנשים אבל כמה אפשר לבקש....\ וגם הורים שיכולם נותנים עוד 50 שקל או משהו... למשל שנה שעברה הייתה לי ילדה בגודו שלא ילכה לצאת למחנה ביגלל מצב כלכלי אז כל ילד בגדוד שהיה יכול לתת עוד איזה 50 20 או אפילו 10 או 5 שקל נתן ובסוף היא יצאה...

כן... ממש מעצבן!

אבל אני חייבת לתקן לך כמה דברים - מי שם 40 שקל על חולצה??? חולצה זה דבר מאוד לא הכרחי..!!! אפשר לוותר על זה ולפחות לעשות חולצה קצרה ב15 שקל, למה 40? 70 שקל על אוכל זה גם הרבה, אחרתי קודם על הטיול חנוכה שלנו שיצאנו עם טונות אוכל ב40 שקל לבן-אדם, ואת לא יודעת כמה אכלנו בטיול הזה!!! צריך רק לדעת מה לעשות עם הכסף... וכל הכבוד על היוזמה של לימכור דברים, באמת! זה ניראה אולי קצת אבל זה יוזיל לכם את הטיול!!! וכן להיות צופיפניק זה יקר... מאוד! במיוחד חמשוש!!! כי יש עוד טיולים... גם אני חישבתי לי כמה זה עולה. ניכתוב חניך בו' למשל, וחניך בט'. ושכבגיסט גם! שלא תחשבו שאנחנו לא משלמים! ועוד אמלנו ההרשמה זולה!!! אז הרשמה לחניך ו' - 450 סופרלנד - 60 יום צופה - 75 טיול פסח - 200 מחנ"ק - 350, פורימון בפורים, מצעד לפידים בחנוכה, ליל סדר בפסח - עוד איזה 40 שקל ואופס! עברנו את ה1000 שקל... נעבור לחמשושים - הרשמה - 450 אין סופרלנד...
טיול פתיחת קורס - 180 יום צופה - 100 אתגר - 450 (אם לא הורידו) קורס מסכם ומחנ"ק ביחד - 850 ועוד פורימון ומיצעד לפידים וליל סדר ואיזה חולצה שיכבתית - 60 שקל הגענו כימעט ל2000!!! אבל תורידו קצת כי עושים בדר"כ קיוסק ושכבגיסט אחרון חביב - סמינר פתיחת שנה - 150 הרשמה - 220 טיול חנוכה - 450 (אני מקווה שאני זוכרת נכון, אבל זה בטח לא פחות! רק יותר!) טיולי הכנה לפסח + הטיול - 200 מחנ"ק - 250 וגם פה עברנו ת'אלף! אז כן... ככה זה, אז מקצצים מהכול כמה שאפשר,ובעיקר מוותרים על חולצות ב40 שקל!!! נועה.

המחסנאי

New member
אוכל בחיים לא מגיע ל200 שקל

כמה אתם 100 אנשים? או שאתם אוכלים קוויאר? גדוד של 40 אנשים יכול להסתדר יפה מאוד עם 50 שקל לאוכל כמו שהיה בגדוד שלי ו400 לטיול של 4 ימים זה נראה לי סביר את אולי לא יודעת את זה אבל בים אל ים יש אוטובוסים צמודים אליכם כל הזמן ומשתמשים בהם גם באמצע המסלול ואם את מהנהגת דרום או ירושלים אז האוטובוסים גם יעלו יותר יחסית לאנשים ממרכז.

למעלה